Klaus Schulze

harisexp

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο το καινουργιο τευχοςπεριοδικο Μουσικη.Λιγο μανιοκαταθλιπτικη η μουσικη του η μου φαινεται;

harisexp είπε:
Απο το καινουργιο τευχοςπεριοδικο Μουσικη.Λιγο μανιοκαταθλιπτικη η μουσικη του η μου φαινεται;
Έχει περάσει από πολλές φάσεις. Μερικοί δίσκοι είναι έτσι, αλλά άλλοι είναι πιο light.

Εμένα πάντως πολύ με αρέσει ο χερρ Κλάους. Ηλεκτρονικές μουσικές με σκοπό ύπαρξης.

kwstas79 είπε:
Εμένα πάντως πολύ με αρέσει ο χερρ Κλάους. Ηλεκτρονικές μουσικές με σκοπό ύπαρξης.
Για χαρντ-ροκάς εσύ, έχεις επικίνδυνα ευρύ πνεύμα.

Χερρ Αϊπρότοκολ, με κάνετε και κοκκινίζω...

Εννοείται ότι τον ξέρω. Είναι από τους αγαπημένους μου συνθέτες, το καλύτερο electronic album για μένα είναι δικό του. Πριν από 2 χρόνια παραλίγο να του πάρω και συνέντευξη για μια εργασία. :)

Εμενα παλι δεν μου λεει τιποτα απο οσα ακουσα δηλ.

Μιλαω παντα σαν ακροατης.

Έχει βγάλει κάποια πολύ καλά πράγματα, και φυσικά από ιστορικής άποψης είναι μεγάλο κεφάλαιο, αλλά ρε γμτ, αν είχει βγάλει 20 αντί για 850 δίσκους, νομίζω το επίπεδο των κομματιών του θα ήταν ΠΟΛΥ πιο ανεβασμένο.........

BTW, πριν 3-4 χρόνια βγήκε όλο το back catalogue του σε καινούριες, πολύ όμορφες, εκδόσεις ;)

ο τύπος εχει κανει το dark side of the moog...εκπληκτικός...!!

ο τύπος εχει κανει το dark side of the moog...εκπληκτικός...!!
Το οποίο παρεπιπτόντως δεν έχει κάποια σχέση με αυτό των Pink Floyd, περισσότερο σαν tribute μπορεί να θεωρηθεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back