Την αντιστοιχια δεν μας ειπες ;D1.Πρωτεϊνες2.Αμυλα
3.Υδατανθρακες
4.Σακχαρα
5.Λιπη
Την αντιστοιχια δεν μας ειπες ;D1.Πρωτεϊνες2.Αμυλα
3.Υδατανθρακες
4.Σακχαρα
5.Λιπη
evris είπε:Δεν ειναι πολυ ευγενικο αυτο που λες ... Σκεψου οτι πολλοι απο μας περναμε πολλες ωρες σε αυτο το φορουμ γιατι στο σπιτι τα πραγματα που αντικριζουμε καθημερινα μπορει να μην ειναι ακριβως οπως τα θελαμε...
Νομίζω απ'τη δήλωση:Superfunk είπε:απο οτι καταλαβαινεις αν η ερωτηση ηταν "ποιες ειναι οι τροφες ου μισειτε?" η απαντηση σου θα ηταν η εξης:
1.Πρωτεϊνες
2.Αμυλα
3.Υδατανθρακες
4.Σακχαρα
5.Λιπη
;D ;D
Τι ΤΡΩΣ λοιπον ανθρωπε μου? ;D ;D
είναι εμφανές ότι ο evilgio δεν υποφέρει από έλλειψη ΣΙΔΗΡΟΥ και λοιπών ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!ζητω οι b.c rich oi jackson και οι epiphone
ΟΟΟ παναγια μου....μαλλον παιζεις πολυ jazz 50s..Mesimeriaris είπε:
Το KNOB FOR GOD'S SAKE! TO KNOB FOR GOD'S SAKE!!! :'( :'( :'(Child Of Story είπε:ο μονος τροπος να μην βρισκει το δαχτυλο μου στο knob του volume ειναι να ξεριζωθει.
"[/i]
Μπορει να στην κόψει (τη χορδη) και πισώπλατα χωρίς να τον δεις...janick είπε:Έτσι πως είναι το headstock εύκολα σου κόβει τη χορδή κάποιος ;D
τρωω ΦΑΚΙΕΣ με HEAVY MEEEEETAAAAAAAALSuperfunk είπε:απο οτι καταλαβαινεις αν η ερωτηση ηταν "ποιες ειναι οι τροφες ου μισειτε?" η απαντηση σου θα ηταν η εξης:
1.Πρωτεϊνες
2.Αμυλα
3.Υδατανθρακες
4.Σακχαρα
5.Λιπη
;D ;D
Τι ΤΡΩΣ λοιπον ανθρωπε μου? ;D ;D
evilgio είπε:.αλλα δεν μ αρεσει καμια απλα για σπασιμο επειδη αρεσουν σε ολους σας μπουχαχαχαχαχα
bihlas87 είπε:Την αντιστοιχια δεν μας ειπες ;D
Ελα παναγια μου τι λετε? υδατανθρακας = αμυλο και ο υδατανθρακας οταν περνα απο το συκωτι γινεται σακχαρα το οποιο αν ξερατε ο ανθωπινος οργανισμος χρησιμοποιει μονο σακχαρα σαν καυσιμα οποτε τοση ωρα οτι ναναι λετε.Για το αοργανισμο μας υπαρχει μονο πρωτεινη (αμυνοξεα) ,σακχαρα και λιποι.Και μην τολμησει κανεις να διαφωνισει...γιατι θα ξεριζωσω τα μαλλια αμα ακουσω κανα ακυρο.Child Of Story είπε:1.Πρωτεϊνες-> Fender Stratocaster ...αναποφευκτα δυνατη παρουσια...
2.Αμυλα-> PRS Custom ...εχει πολυ ψωμι...
3.Υδατανθρακες-> Fender Telecaster ...-α-π-α-ρ-α-ι-τ-η-τ-η-...
4.Σακχαρα-> Gibson 335 ...μελι παιδι μου, -μ-ε-λ-ι-...
5.Λιπη-> Gibson LesPaul ...με προσοχη ομως...