κινητο στο εξωτερικο-πως μπορω να επικοινωνω?

PlatwN

Νέο μέλος
Πόντοι
16
σαν χαζοχαρουμενο παιδακι της 3ης λυκειου και γω

θα παω την γνωστη σε ολους"ΕΚΔΡΟΜΗ" ;)

θα παμε Ισπανια.. >:(

πως θα μπορω να  επικοινωνω με αυτους που

θα μεινουν πισω?(γονεις,φιλους,φιλες κτλ)

πρεπει να κανω καποια ρυθμιση πριν φυγω ή αφου φτασω? ???

τι παιζει με τις χρεωσεις? ???

εκτος απτο οτι μεγαλωνουν εχω ακουσει οτι χρεωνονται

και ο παραληπτης και ο αποστολεας πχ για sms απο ελλαδα

ισπανια ή το αναποδο..ισχυει κατι τετοιο? ???

οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη! ;D ;D ;D

αα! εχω Q καρτοκινητη!!

κ0λ0φαρδε!!! εμας δεν 8α μας πανε επειδι <<δεν βρισκονται συνοδοι>> :'( :'( δεν ξερω πως μπορεις να μιλας, αλλα καλυτερα καρτοτηλεφωνο!! οταν ειχα παει γερμανια επεσε η μπαταρια, δεν ειχα φορτιστη και με το που γυρισα ελλαδα και το ανοιξα η frog μου κλειδοσε το νουμερο και αναγκαστηκα να παρω αλλο!! δεν ξερω τι γινεται αλλα καλυτερα μην το παρεις η φροντισε να μην σου κλεισει και στελνε μονο μνμ γιατι πρεπει να σου παιρνουν πολλα Ε για κατι δευτερολεπτα!!

Μην κάνεις το λάθος και πάρεις ή σε πάρουν στο κινητό όσο είσαι όξω από το ελλαδιστάν, οι χρεώσεις είναι απάνθρωπες ΚΑΙ στις δυο περιπτώσεις.

Καλύτερα τηλεκάρτα, μηδαμινές χρεώσεις, εγγυημένη ποιότητα.

Λαθος ανθρωπους ρωτας παρε καλυτερα τηλεφωνο τον ΠΑΡΟΧΟ σου.

Στον Cosmote που ειμαι εγω με συμβολαιο ειναι 0,50 ευρω το λεπτο αν παρεις εσυ και 0,30 ευρω το λεπτο αν σε παρουν..

Αν θέλεις πραγματικά έγκυρες απαντήσεις, πάρε στη ΔΕΗ. Θα σε πείσουν (με τον τρόπο τους) ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κρατήσεις κανένα δεσμό με την Ελλάδα και ότι είναι προτιμότερο να κάτσεις στην Ισπανία για πάντα.

Παρε τηλ τον παροχο σου για να εισαι σιγουρος...

Btw που θα πατε στην ισπανια?? Ειχα παει και εγώ προπερσυ....Απιστευτα ειναι...Και θα συμφωνσω επισης με αυτα που λέει ο eye....Μεινε εκει για παντα...

Wow! είπε:
Αν θέλεις πραγματικά έγκυρες απαντήσεις, πάρε στη ΔΕΗ. Θα σε πείσουν (με τον τρόπο τους) ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κρατήσεις κανένα δεσμό με την Ελλάδα και ότι είναι προτιμότερο να κάτσεις στην Ισπανία για πάντα.
επισης μπορεις να παρεις και τον συλλογο ..χαραμοφαϊδων της Τραπεζας Ελλαδος (ξερεις αυτους που διαμαρτυρονται γιατι δουλευουν 13 μερες το χρονο,παιρνουν 2000 ευρω το μηνα  και το δικαιωμα για συνταξη στα 45 που εχουν απειλειται... ;D ;D ;D)

τι εννοεις οτι πας για ΕΚΔΡΟΜΗ στην Ισπανια?? :o Οι περισσοτεροι που ξερω εχουν ηδη ζητησει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ασυλο εκει...

Παιδιά, συγνώμη κιόλα που σας την λέω έτσι ξεδιάντροπα, αλλά είσαστε οφ-τόπικ και θα σας αναφέρω στον συντονιστή/διαχειριστή/αντμινιστράτορα.

Sorry,sorry,sorry!!! ;D :) :) :)

Αλλα ρε παιδι μου να φευγεις ΕΚΤΟΣ Ελλαδος και να θες να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ με την Ελλαδα... ::) ειναι το ιδιο πραγμα σαν να εχεις δραπετευσει απο τα ..ΚΑΤΕΡΓΑ & να ψαχνεις καρτοκινητο να τηλεφωνησεις στους συγκρατουμενους σου που σε "φροντιζανε" ενα πραμα... :) :) :)

Σύμφωνοι, αλλά μάνα είναι μόνο μία.

Και γω τον Μάη που πάω Μόναχο (όχι μονάχος) δεν θα ρίξω μαύρη πέτρα. Ένα τηλέφωνο θα το πάρω.

λοιπον... για αρχη επικοινωνησε τηλεφωνικα με το παροχο σου για να σου ξεκλειδωσει το κινητο για ευρωπη (εξωτερικο)...(ευκολο διαδικασια μερικων λεπτων) καντο ομως νωρις...

να θυμασαι οτι στο εξωτερικο οι χρεωσεις αυξανονται κατα πολυ και στις κλησεις αλλα και στα μυνηματα... ιδιαιτερα στις κλησεις παιζει ενα παιχνιδι του στυλ... αν παρεις εσυ χρεωνεσαι "χ" ποσο. αν σε παρει καποιος αλλος χρεωνεσαι "χ/2" ( τα μισα δηλαδη)

προτιμησε να εχεις επικοινωνια μεσω μυνηματων και αν υπαρξει λογος για τηλεφωνο χιλιες φορες οι αντιστοιχες τηλεκαρτες. πολυ πιο φθηνα

επισης για να στειλεις μυν η να κανεις κληση προς ελλαδα το μουμερο αλλαζει και μπροστα μπαινει ενα προθεμα 0030 (κωδικος Ελλαδος)

αρα το νουμερο γινεται 0030 69χχχχχχχχ η αντιστοιχα 0030 210χχχχχχχ

με αρκετα συντηριτικες κλησεις-μυνηματα με 50ευρω σε καρτες (πριν φυγεις γιατι αλλιως δεν παιζει ανανεωση εκει) εισαι οκ...

να περασεις SUPER!!!!!

δεν αφηνετε τα συνδικαλιστικα, να μου πειτε στους ποσους βαθμους να πλυνω κατι συνθετικα εσωρουχα?

kwstas79 είπε:
Σύμφωνοι, αλλά μάνα είναι μόνο μία.

Και γω τον Μάη που πάω Μόναχο (όχι μονάχος) δεν θα ρίξω μαύρη πέτρα. Ένα τηλέφωνο θα το πάρω.
καλα αν ειναι να παρεις τηλ.την κυρια που γλυφει την...μπανανα στο αβαταρ σου παω πασο... ;D ;D ;D :)

Φεντεριάρη τι χρώμα είναι τα εσώρουχα;

Όσο για σένα σούπερφακ, είσαι αδιόρθωτος. Το έσκισες το τόπικ πάλι.

Τωρα Χωστακη γελας κατω απο τα μουστακια σου γιατι νομιζεις πως νομιζουμε οτι σοβαρεψες και ξεκαφρεψες,σωστά?

odis13, πόσο καιρό την έχεις αυτήν την φαντασίωση;

kwstas79 είπε:
Φεντεριάρη τι χρώμα είναι τα εσώρουχα;
Εχω αχρωματοψια..........αν μπορει κανεις να βοηθησει και σε αυτο..... ;D

Δε θυμαμαι.

Γεραματα βλεπεις.

Fenderiarh ο σκυλος του chuck norris ξεχωριζει τα χρωματα, ρωτα αυτόν.

τα συνθετικα εσωρουχα δεν τα πλενουμε,γτ πεφτει η μεταπωλητκη τους αξια,καθαρισε τα με λιγο σαλιο ή ζιπέλαιο

Trending...

Νέα θέματα

Back