Χτύπημα στο μπράτσο και επιδιόρθωση;

alexisgt

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημέρα παιδιά! Σε μια partcaster που έχω, υπάρχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του μπράτσου, στο ύψος του 3ου τάστου περίπου.. Μπορεί κάπως να επιδιορθωθεί για να μην είναι ενοχλητικό στην αίσθηση όταν "κυλάει" το χέρι στο μπράτσο; θα φαίνεται μετά ή θα είναι σαν καινούργιο; κόστος περίπου; ευχαριστώ!

Είναι χτύπημα προς τα μέσα; Έχει συμπιεστεί το ξύλο ή έχει αποκοπεί / φύγει;

2-3 mm είναι αρκετά βαθύ. Είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο;

Τεσπαν. Υπάρχει ένας τρόπος να το κάνεις μόνος σου αν πρόκειται για ξύλο το οποίο δεν έχει κάποιο χρώμα.

Σε γενικές γραμμές η διαδικασία είναι να ακουμπήσεις μια βρεγμένη πετσέτα επάνω στο βαθούλωμα και επάνω στην πετσέτα να ακουμπήσεις ένα ζεστό κολλητήρι. Το ξύλο απορροφά τη θερμή υγρασία που βγαίνει από την πετσέτα και φουσκώνει, κλείνοντας το βαθούλωμα. Νομίζω είναι στο βιβλίο του Dan Erlewine. Θα το ψάξω και θα σου πω ακριβώς.

RayDTutto είπε:
2-3 mm είναι αρκετά βαθύ. Είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο;
Έλα μου ντε.

Καμία φωτογραφία έχεις?

Το βερνίκι του είναι gloss ή satin?

RayDTutto είπε:
Σε γενικές γραμμές η διαδικασία είναι να ακουμπήσεις μια βρεγμένη πετσέτα επάνω στο βαθούλωμα και επάνω στην πετσέτα να ακουμπήσεις ένα ζεστό κολλητήρι. Το ξύλο απορροφά τη θερμή υγρασία που βγαίνει από την πετσέτα και φουσκώνει, κλείνοντας το βαθούλωμα. Νομίζω είναι στο βιβλίο του Dan Erlewine. Θα το ψάξω και θα σου πω ακριβώς.
Αυτο ακουγεται εξαιρετικα ενδιαφερον!

Παντως τα 3 χιλ ειναι σαν να λειπει κομματι.

Τελικά υποθέτω ότι ήταν λάθος έκφραση του OP. Το βαθούλωμα μάλλον έχει μήκος 2-3 mm. Αλλιώς, δύσκολα...

RayDTutto είπε:
Νομίζω είναι στο βιβλίο του Dan Erlewine. Θα το ψάξω και θα σου πω ακριβώς.
Ακριβώς έτσι είναι (κάπου υπήρχε και φωτογραφία).

Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις πρώτα σε ένα άλλο κομμάτι ξύλο αν και δύσκολα θα καταφέρεις να καταστρέψεις το ξύλο με αυτή την τεχνική ;)

2-3 χιλιοστά είναι το μήκος όπως σωστά αναφέρθηκε. Συγνώμη που δεν το εξέφρασα σωστά. Το βάθος είναι αρκετά μικρό.. Αν έχετε κανα λινκ για τη μέθοδο που προτείνετε, θα ήμουν υπόχρεος!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back