Χρηση του breath controller

MaNoS-4-

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπερα σας φιλοι μου.Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις για τη χρηση του breath controller στα πληκτρα.Εχω δει καποια βιντεακια και προβληματηστηκα..πως ακριβως λειτουργει?Φυσαμε και αντικαθιστουμε το volume pedal η κανει και αλλες λειτουργιες γυρω απο την εκφραση και το συναισθημα που θελουμε να βγαλουμε στο παιξημο?Αν ειπα καμια κοτσανα σορυ 8) Περιμενω απαντησεις.. :D

Οχι ενα τουρκο ειδα..μπορεις να μου δωσεις διευθυνση για να δω τον Κοτη?Με το trinity το παιζει το breath?

Ισως τελικα να μιλαμε για το ιδιο.Και αυτος με casio επαιζε.Στη σελιδα που δεινεις παιζει ο Κοττης?Εγω ειχα κανει ενα search στο youtobe και ειχα ψαξει τη λεξη amza.Και μου ειχε βγαλει και τον τυπο που σου ειπα!

Kalos o Amza ontos alla allo style.Protimo Deko as poume..h Zora...tetoio style...poio romiko...

(sorry gia ta greeklish alla eimai se net kai kati paizei..den allazei h grammatoseira se ellhnika 8) )

GIA SAS PEDIA. O KOTTIS EINAI TO 1 ELLADA KAI O AMZA EINAI BOYLGAROS DEN EINAI KANIS TOYRKOS. PAIZW TIN IDIA MOYSIKI KAI XERW

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back