Άθλιε τύπε.bloody_sunday είπε:Mενέλαε, επειδή σε κόβω ότι θες να μάθεις γνώμες για τους Nailbomb: ναι, είναι υπέροχοι και όχι, δεν θα σε κάνουν να ακουστείς σαν τον Bellamy. ;D
(Sustainer: check, Kaoss Pad: check, Μanson Guitars: check, killswitch: check, Nailbombs: check. Tι άλλο θες να συζητήσουμε; Έχω και τη μάρκα του τζελ που βάζει στο μαλλί...![]()
![]()
![]()
![]()
;D :-* )
Τι μέρα που ο Μενέλαος θα βάλει στην κιθάρα του τους Nailbomb εγώ θα μάθω κλαρίνο!!!menelaos είπε:Άθλιε τύπε.Mενέλαε, επειδή σε κόβω ότι θες να μάθεις γνώμες για τους Nailbomb: ναι, είναι υπέροχοι και όχι, δεν θα σε κάνουν να ακουστείς σαν τον Bellamy. ;D
(Sustainer: check, Kaoss Pad: check, Μanson Guitars: check, killswitch: check, Nailbombs: check. Tι άλλο θες να συζητήσουμε; Έχω και τη μάρκα του τζελ που βάζει στο μαλλί...![]()
![]()
![]()
![]()
;D :-* )
Δε θέλω να γίνω bellamy στη θέση του bellamy! Έχει κάνει ενδιαφέροντα πράγματα όμως, γι αυτό και ρώταγα. Άσε που για manson δε ρώτησα ποτέ! ;D Εν προκειμένω όμως την πάτησες, διότι κοίταγα για κάτι πιο vintage από τους Nailbomb χαρχαρχαρ ;D ;D
Είναι δυστυχώς ακριβοί. http://www.bareknucklepickups.co.uk/shop/index.php?cPath=1_28janick είπε:Τι μέρα που ο Μενέλαος θα βάλει στην κιθάρα του τους Nailbomb εγώ θα μάθω κλαρίνο!!!
Αλήθεια τι τιμές παίζουν στους μαγνήτες αυτούς;;;
Τις χορδες που θελεις 'Rotosound'δεν τις εχει πια ο Τρίμης.Μπορείς ομως να τις βρείς στο 'ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ' Στον Αλιμο-Καλαμλακι.Θουκυδιδου 78 Τηλ. 210 9855525.Μπορείς με ενα τηλεφώνημα να μάθεις και οτι αλλο θελειςΓεια σας,
πρόσφατα άλλαξα τους μαγνήτες στη Les Paul μου με τους Bare Knuckles. Mαζί μου ήρθε και ένα σετ χορδές Rotosound, oι οποίες ήταν απίστευτες!!!
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τις βρω στην Ελλάδα;