Χαίρε Ηώς

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
Ξαναφτιάχτηκαν οι Poll και οι Νοστράδαμος, και έγιναν δωδεκαθεϊστές;  :)

Όντως ενδιαφέρον άκουσμα, κυρίως λόγω της γκάιντας.

Πληρώνω τάκα-τάκα φ.π.α. φ.α.π.  ’11, ’12, ’13, Δ.Ε.H., έκτακτες εισφορές, ίκα (με ειδικό τέλος κατασκηνώσεων) κ.τ.λ. και βγαίνω να λατρέψω τον Διόνυσο.

Haris είπε:
Ξαναφτιάχτηκαν οι Poll και οι Νοστράδαμος,  :)
Και λίγο Dead Can Dance.

Πάρε εσύ το Διόνυσο, εγώ πάω με την Αφροδίτη και το Χάρη θα τον βάλουμε να μας γυρνάει οβίδεα ;D

Τραγικό...(εντάξει, ίσως όχι τόσο, αλλά ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα έκανε το λογοπαίγνιο. ;D)

Βρίσκω τη δήλωση αυτή ιδιαιτέρως παράδοξη. :)

samy paraga είπε:
Πάρε εσύ το Διόνυσο, εγώ πάω με την Αφροδίτη και το Χάρη θα τον βάλουμε να μας γυρνάει οβίδεα ;D
Για τσόντα μιλάμε; Κι αν ναι, χαρντ ή σοφτ; Για να ξέρω τι εξοπλισμό να φέρω... :D

Βρίσκω τη δήλωση αυτή ιδιαιτέρως παράδοξη. :)
Έχεις δίκιο, έπρεπε να γράψω τσαμπούνα από δέρμα τράγου (το 'πιασες το λογοπαίγνιο, ε, ε; ).

Haris είπε:
Έχεις δίκιο, έπρεπε να γράψω τσαμπούνα από δέρμα τράγου (το 'πιασες το λογοπαίγνιο, ε, ε; ).
Φαντάζομαι πως έχεις ανάψει και φωτιά και έχεις ρίξει τη σούβλα με το κάτσικα απού παν-Ας  ;D πίνεις ρακιές και ακούς θρακιώτικα με τη γκάιντα που φτιάχτηκε απ το δέρμα του. Τραζίκ, έχω ειδοποιήσει ήδη τη φιλοζωική να σας μαζέψει και το Λύδιο να σας ταίσει μούρα, μπας και ισιώσουν τα τσάκρα σας ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
...και το Λύδιο να σας ταίσει μούρα, μπας και ισιώσουν τα τσάκρα σας ;D ;D ;D
...και το τσάκρα το φιδίσιο, έλα να στο κάμω ίσιο  8)  ;D ;D ;D 8)

Haris είπε:
Για τσόντα μιλάμε; Κι αν ναι, χαρντ ή σοφτ; Για να ξέρω τι εξοπλισμό να φέρω... :D

Θα μπορούσα να γράψω εγώ τη μουσική? Φτιάνω κάτι ωραία παν-τονικά. (το πιασες?Ε?) ;D

samy paraga είπε:
Φαντάζομαι πως έχεις ανάψει και φωτιά και έχεις ρίξει τη σούβλα με το κάτσικα απού παν-Ας  ;D πίνεις ρακιές και ακούς θρακιώτικα με τη γκάιντα που φτιάχτηκε απ το δέρμα του. Τραζίκ, έχω ειδοποιήσει ήδη τη φιλοζωική να σας μαζέψει και το Λύδιο να σας ταίσει μούρα, μπας και ισιώσουν τα τσάκρα σας ;D ;D ;D
;D

Θα μπορούσα να γράψω εγώ τη μουσική? Φτιάνω κάτι ωραία παν-τονικά. (το πιασες?Ε?) ;D
Εντάξει, ψιλομ@λ@κία ήταν. Το δικό μου ήταν καλύτερο! ;D

(με ειδικό τέλος κατασκηνώσεων)
στις οποιες τα παιδια των εργαζομενων ΔΕΝ μπορουν να πανε.

kata ta alla...ετοιμαζομαι να ξαπλωσω στο ανακλινδρο μου και να απολαυσω το θεσπεσιο αυτο δημιουργημα οπως του αξιζει...

Δεν πρεπει να'ναι γκάιντα, αλλα ζουρνάς. Ουσιαστικά η γκάιντα χωρίς τον ασκό και τον ισοκράτη (μπουρί).

Ακούγεται φοβερά με την κιθάρα και τα βαθιά κρουστά!

Superfunk είπε:
στις οποιες τα παιδια των εργαζομενων ΔΕΝ μπορουν να πανε.
Ο Δίας εκτός από λαμπρός επιβήτορας φαίνεται να έχει και πολύ χιούμορ. Από έγκυρη πηγή το έχω ότι διασκεδάζει αφάνταστα και με την στρατευμένη ποίηση.

Πριν το ακούσω, ήμουν έτοιμος να τρολλάρω δίχως αύριο. Αλλά ρε σεις, γαμεί το άκουσμα. Repeat till death.

kwstas79 είπε:
Πριν το ακούσω, ήμουν έτοιμος να τρολλάρω δίχως αύριο. Αλλά ρε σεις, γαμεί το άκουσμα. Repeat till death.
Αδελφέ,κάποιοι δεν γνωρίζουν το Μορικόνε

samy paraga είπε:
Αδελφέ,κάποιοι δεν γνωρίζουν το Μορικόνε
filow, άσε αυτά που ξέρεις...το μορικόνε δεν επηρεάζει τον ήχο της κιθάρας.

mustafank είπε:
filow, άσε αυτά που ξέρεις...το μορικόνε δεν επηρεάζει τον ήχο της κιθάρας.
Το Μορικόνε είχε μαχογκάνι λαίμαι

samy paraga είπε:
Μορικόνε----------------------------------μαχογκάνι
Μ Ε Τ Α Λ

παρεμπιπτόντως, αυτό:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back