Εεεεπππ... Οχι κυριοι! Η κουβεντουλα παρακαλω να γινει φανερα. 8)ignantios είπε:Θα σου στειλω π.μ για να μην κουράζουμε εδω , εξάλλου δεν αφορά και κανεναν αλλο το θεμα.Σε ευχαριστώ παντως.![]()
απ'οτι θυμαμαι έχεις εναν jvm σωστα? Εαν ναι τον χαίρεσαι σε χαμηλες εντάσεις?kkmspm είπε:φανερα...... >![]()
Σπυρο ωραια και σωστα μεχρι εδω...για να ανοιξω λίγο το θεμα θα πω αυτο και παρακαλω οσοι εχουν αποψη εμπειρία κλπ ας καταθέσουν γνωμες κλπ.Λοιπον εγω προσωπικά όποιον λαμπατο high low gain ενισχυτη εχω δοκιμασει στη ζωη μου σε εντάσεις δωματιου δεν μου αρεσε καθολου .Δεν μπορουσα να παιξω ουτε 2 λεπτα.Εχω δοκιμασει jvm,5150,6505, dual rectifier ,soldano κλπ.Το φαινόμενο λέγεται fletcher munson που λογικα ολοι το ξερουν.Το ιδιο ομως δεν συμβαίνει ακριβως στο καθαρο καναλι του hot rod deluxe μου ,εκει βεβαια χάνουμε το σκάσιμο του ενισχυτή αλλα το καθαρο καναλι καπως το τσιμπαμε λιγο και κατι παει και έρχεται. Σταματω εδω και περιμένω καμια αποψη ..Δυνατα ισχυουν αλλα πραγματα και αυτο για να μην αρχισουν τα " καλα δεν δου αρεσει ο ταδε που σκοτωνει ή ο αλλος που σφάζονται στα πόδια του???" Οχι δεν μου αρεσει χαμηλα ουτε "σενα"σου αρεσει ....fizzarei τρελα και ξυνει τρελα.Satanas είπε:Εγώ Αντουάν τον 50ρη πάντως ΟΧΙ... :-\
Καπου χαθηκε το θεμα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαSatanas είπε:Εγώ Αντουάν τον 50ρη πάντως ΟΧΙ... :-\
δεν χαθηκε κανενα θεμα αντιθετως......αλλα αφου εσυ δεν εχεις θεμα με τον ήχο του λαμπατου σου ενισχυτη χαμηλα τοτε προφανως δεν μπορω να σου εξηγησω πιο αναλυτικά αυτα που ειπα.Παντως είμαι 100% σιγουρος οτι αν ακουγα τον ηχο σου στο σπίτι παλι δεν θα μου αρεσε οσο δεν μου αρεσει του Σπυρου που ειναι μαμα , ο δικος μου κλπ και ας έχεις κάνει ολα τα mods του κοσμου.Καταρχην τα mod που λες pick attack κομπρεσσαρισμα κλπ δεν εχουν να κανουν με αυτο που εχουμε αναφέρει και οι 3 πιο πανω.Μη με παρεξηγεις δεν ειμαι επιθετικός στο ποστ μου.kkmspm είπε:Καπου χαθηκε το θεμα...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
απλα το κεμπερ συμπεριφερεται 100% οπως ενας λαμπατος καλος ενισχυτης οταν παξεις με τελικό και καμπινα.Οταν δυναμωνεις πολύ το μηχανημα ειναι αλλη κατηγορία, οταν παίζεις στο σπιτι θελεις αναγκαστικά ακουστικά.kkmspm είπε:λεω οτι χαθηκε το θεμα γιατι στον τιτλο μιλας για kemper αλλα τελικα καταληξαμε να μιλαμε για λαμπατους στο σπιτι.Τι προβλημα ειχες?
Ουσιαστικα εχεις απαντησει μονος σουignantios είπε:...Το φαινόμενο λέγεται fletcher munson που λογικα ολοι το ξερουν...