ignantios είπε:
1)επειδη εγω να βρω ενισχυτες να κανω profiling ειναι δυσκολο,απο αυτους που εχει ηδη μεσα γινεται δουλεια?
Φυσικα και γινεται δουλεια. Το οτι δεν ταιριαξαν σ'εμενα, δεν σημαινει οτι δεν θα κανουν για 'σενα.
Ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Μην ανησυχεις για το που θα βρεις ενισχυτες να κλωνοποιησεις γιατι οπως ηδη σου ειπα και σου
επισημανθηκε πιο πριν, μπορεις να κατεβασεις profiles ενισχυτων άλλων χρηστων απ'ολο το κοσμο.
Απλα δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να κλωνοποιησεις καποιον ενισχυτη συμφωνα με τα
δικα σου κριτηρια, και αρκεισαι στα κριτηρια αλλων, που και αυτο δεν απαραιτητα
μειονεκτημα, αφου ηδη υπαρχουν profiles στη διαθεσή σου απο αλλους χρηστες, καποια
απ΄τα τα οποια ειναι αξιολογα και με υψηλα standards.
Προστεθηκαν σημερα ακομη 3 ενισχυτες:
SPLAWN
TINY TERROR
VOX ACTV4
Σχετικα με την αισθηση στα χερια, που ξεχασα να σου απαντησω χθες, και στα δυο μηχανηματα ειναι πολυ καλη, σαν να παιζεις με ενισχυτη (σχεδον

).
Παρατήρησες κάποιο από τα bugs (crashes, διάφορα κολλήματα) που έχουν αναφερθεί από κάποιους;
Επίσης, απ'όσο λένε το firmware ακόμα είναι σε ψιλο-beta version (δηλ. λείπουν ακόμα πράγματα), είναι αλήθεια ή ήδη διορθώνεται;
Δεν ειχα κανενα crush η άλλο κολλημα,προφανως αυτα τα προβληματα αφορουν προηγουμενα FW.
Ειναι αληθεια οτι λειπουν καποια πραγματα, οπως πχ η λειτουργία "PERFORMANCE" η οποια ειναι εντελως ανενεργη προς το παρον.
Επισης υπαρχουν καποια bugs οπως
- αν συνδεσεις τη κιθαρα στο aux in ( πισω μερος} , σβησεις και ξανανοιξεις το μηχανημα δεν βγαινει ηχος! Αν συνδεσεις μπροστα ακουγεται κανονικα.
-Τα εφφε Phaser 2 και Flanger2, δεν λειτουργουν
- εχουν αναφερθει καποια προβληματακια με το midi,τα οποια εγω δεν εχω, λειτουργουν κανονικα PC,CC, Midi Vol.
- εχει αναφερθει latency στο γρηγορο παιξιμο, που παλι δεν εχω κατι τετοιο
- οταν κανεις import τα νεα profile χρειαζεται reboot, κατι για το οποιο απαντησε ο ιδιος ο Kemper
Παραθετω εδω την απαντηση του απ'το private forum:
we have longterm plans to get rid of the reboot. though, there are more exciting things to do first.
best, gs
Ενα - ενα διορθωνονται σε καθημερινη σχεδον βαση, με νεα FW.