Reply to thread

Ας πω κι εγω κι αποψη μου για το θεμα:

Ειχα την τυχη-ατυχια παρτε το οπως θελετε να περασουν αρκετοι ενισχυτες απο τα χερια μου λογω φιλων και λογω "αρρωστιας" για να δοκιμαζω συνεχως καινουργια πραγματα...

Το συμπερασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ειναι οτι το ιδιο σου το αυτι μπορει να κρινει ποτε ενας ενισχυτης ειναι καλυτερος...ωστοσο αυτο γινεται μεσω εμπειριας και διαθεσης που δειχνει ενας παιχτης να ακουσει διαφορετικα πραγματα-ηχοχρωματα...και εξηγουμαι:

Μπορει καποιος να νιωθει υπερπληρης με το blackstar των 5 βαττ...Οταν ξεκινουσα την ασχολια με το χομπι κι εγω θα ενιωθα εξτασιασμενος...λογικο...η εμπειρια μου θα ηταν ελαχιστα διευρυμενη...

Ωντας ατομο που ψαχνεται ακουσα διαφορετικα πραγματα και παραδοξως υπηρχαν κινεζοι που μου φαινονταν ΠΟΛΥ κλυτεροι απο τους γερμανικους η καποιους αγγλικους...πχ:Θα παρω παραδειγμα 3 ενισχυτων που εχουν παρομοια ηχοχρωματα.Ολοι ξερετε οτι ειχα τον bugera 6262.Εξαιρετος ενισχυτης.Παταγε κατω οποιον engl θελατε αντικειμενικα μονο απο τον ηχο του...ωστοσο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του 6505+ οσο και να ηθελα...με τα ιδια αντικειμενικα κριτηρια...ο 6505 ηταν πιο open σαν ενισχυτης...ο 6262 ηταν πιο σφιχτος...εδινε την εντυπωση ο ΠΙΒΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ενισχυτη λογω ηχου...Για τον ιδιο ακριβως λογο που ο soldano avenger που εχω τωρα ειναι καλυτερος απο τον 6505...εχει απλα καλυτερο ηχο σε διπλα-διπλα συγκριση...και δεν ειμαι απο τα ατομα που προσκυνουν τις μαρκες και το ξερουν οσοι με εχουν συναντησει απο κοντα...

Που θελω να καταληξω:Ενας ενισχυτης μπορει να ειναι ο ιδανικος για σενα αν δεν εισαι διατεθημενος να ψαχτεις...η χωρα κατασκευης δε παιζει απολυτα ρολο αλλα παιζουν τα υλικα και οι πλακετα ακομα(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΙΔΙΕΣ).Καποιοι ακουν τη διαφορα...χωρις αυτο να λεει κατι απολυτο...μπορει να ειναι καποιος ευχαριστημενος με τον κινεζικο οπως ημουν εγω για 3 χρονια(μεγαλυτερη διαρκεια χρησης ενισχυτη απο μερους μου) ομως οι διαφορες υπαρχουν...

Για το θεμα των αγγελιων:Αν μου δινονταν η ευκαιρια να παρω ενα laney GH η VH απο τις αγγελιες θα το προτιμουσα απο τον ironheart που και στη τελικη,καινουργιος ενισχυτης ειναι δεν υπαρχουν αξιοπιστες κριτικες και εμαθα μετα απο πολλα χρονια ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑ.Οι αγγελιες σου δινουν την ευκαιρια να αποκτησεις ποιοτικο ενισχυτη σε χαμηλη τιμη...

Back