manosko είπε:
Υπάρχει και το άλλο που μου έχει πει μόνιμος του πολεμικού ναυτικού, ότι στα καράβια επειδή είναι τόσες που δεν υπάρχει ελπίδα να τις εξολοθρεύσουν, όποτε δουν κατσαρίδα της κάνουν μια πινελιά με blanco για να τσεκάρουν αν την έχουν ξαναδει ή αν είναι καινούργια.
;D ;D Χα χα... ναι δεν έχετε δεί τελευταία που όλοι οι ναυτικοί κυκλοφορούν μ' ένα μπουκαλάκι σπρέυ blanco στη ζώνη τους σαν τους διαιτητές... ;D ;D
Καλή η πλάκα, αλλά θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους αυτούς που ψεκάζουν. Πριν χρόνια, έτυχε να συναντήσω ένα παλληκάρι συνάδελφο και πάνω στην κουβέντα μας μου ανέφερε τα πολλά προβλήματα υγείας που είχε και τις συνεχείς επισκέψεις στα νοσοκομεία και τους γιατρούς. Ειδικότερα, είχε πάθει τοξικό σοκ στους πνεύμονες και την καρδιά, στην προσπάθειά του να ψεκάσει με teza μια κατσαρίδα που βρισκόταν ψηλά, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει το δηλητήριο.
Την σκότωσε την κατσαρίδα, αλλά άλλαξε η ζωή του τραγικά...
Αυτό που έχω δεί ότι πιάνει, μετά από προτροπή ξαδέλφου που είχε μανία, είναι αυτό που ανέφερε φίλος πιο πριν, με το μπλέ οινόπνευμα. Της το ρίχνεις ακόμα κι αν έχει κρυφτεί. Σε λίγο βγαίνει από την κρυψώνα της και πεθαίνει...
Τώρα θυμήθηκα φίλο πριν χρόνια σε παρέα- καμμιά δεκαριά άτομα με κοπέλλες- καλοκαίρι, βραδάκι σε αυλή γύρω από τραπέζι. Ξαφνικά σκάει κατσαρίδα στο πάτωμα και τον βλέπεις όρθιο, πάνω στην καρέκλα να φωνάζει, 'σκοτώστε την, σκοτώστε την'. Το αστείο ήταν πως λίγα λεπτά πρίν ο ίδιος με κάποια έπαρση, αφηγούνταν ιστορίες από το στρατό -λοκατζής- και τα κατορθώματά του στο καράτε και ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. ;D ;D