- Πόντοι
- 38
Τον τελευταίο καιρό ήμουν σε αναζήτηση πεταλό-ενισχυτή. Έψαχνα κατι μικρό και τριανταφυλλένιο, όσπου άκουσα τον Hiwatt και ομολογώ πως για πρώτη φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω 100αρη κεφάλη!
Τεράστιο headroom, καθαρός, διαυγείς και πολύ balanced ήχος!
Το έφερα απο δω, το έφερα απο κει και κατέληξα σε 3 σενάρια:
1) Μένω με μια κιθάρα και ένα καλώδιο μόνο
και τον παίρνω καινούργιο!
2) Ψάχνω να βρω κανα χρηστιανό να τον δίνει (αν και αυτό μου φαίνεται ψιλοαπίθανο)
3)Βρίσκω κάποιο καλό DIY kit και τον φτιάχνουμε μαζι με έναν φίλο που έχει φτιαξει 1-2 λαμπατους παλιότερα...
Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση, βρήκα πως η μισή μαγκιά σε αυτους τους ενισχυτές, είναι οι μετασχηματιστές τους (Patridge) οι οποίοι είναι και κάπως δυσεύρετοι απ'οτι είδα :
Το ερώτημα μου είναι το εξής, γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο DIY kit ή και έτοιμο clone? (εκτός του Reeves ;D), και δέυτερον, κατα πόσο ειναι εύκολο να βρεθούν αυτοι οι μετασχηματιστές αλλά και που...
Τεράστιο headroom, καθαρός, διαυγείς και πολύ balanced ήχος!
Το έφερα απο δω, το έφερα απο κει και κατέληξα σε 3 σενάρια:
1) Μένω με μια κιθάρα και ένα καλώδιο μόνο

2) Ψάχνω να βρω κανα χρηστιανό να τον δίνει (αν και αυτό μου φαίνεται ψιλοαπίθανο)
3)Βρίσκω κάποιο καλό DIY kit και τον φτιάχνουμε μαζι με έναν φίλο που έχει φτιαξει 1-2 λαμπατους παλιότερα...
Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση, βρήκα πως η μισή μαγκιά σε αυτους τους ενισχυτές, είναι οι μετασχηματιστές τους (Patridge) οι οποίοι είναι και κάπως δυσεύρετοι απ'οτι είδα :

Το ερώτημα μου είναι το εξής, γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο DIY kit ή και έτοιμο clone? (εκτός του Reeves ;D), και δέυτερον, κατα πόσο ειναι εύκολο να βρεθούν αυτοι οι μετασχηματιστές αλλά και που...