Κάτι ίσως άγνωστο από S.R.V

greg+9 είπε:

(προσωπικη αποψη): Πιο πολυ του πηγαινε αυτο το ειδος μουσικης...pop του synthesizer...οι συμμετοχες που εκανε ηταν πιο αξιομνημονευτες απο τους δισκους του..γενικα οι λευκοι bluesmen μου ειναι αντιπαθητικοι...σαν να λεει η Βισση ρεμπετικα...τωρα βαρατε και ξεσκιστε και το karma μου...καληνυχτα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Greg, δεν είναι καθόλου άγνωστο. Καταπληκτικός δίσκος και εξαιρετικό παίξιμο από τον SRV στο κομμάτι του κλιπ. Thanks που μου το θύμισες. :)

ΥΓ. I won't feed it.

spy είπε:
ΥΓ. I won't feed it.
Good man!!!!

Το κομμάτι δεν είναι άγνωστο. Ήταν μάλιστα και χιτάκι της εποχής του...

Kaταπληκτικό κομμάτι, δεν το ήξερα. Thanks

Καμμιά φορά, αυτοί οι μέγιστοι κιθαρίστες παίζουν (και για τη πλάκα τους?) συμμετέχουν και σε "άσχετα" προς το image τους projects.

Eδώ μια disko εκτέλεση του Malcolm McLaren & The Bootzilla Orchestra με την Gina Cie και τον....Jeff Beck στη κιθάρα

http://hitparade.ch/showitem.asp?interpret=Malcolm+McLaren+And+The+Bootzilla+Orchestra+feat.+Jeff+Beck+intr.+Gina+Cie&titel=Call+A+Wave&cat=s

Ατυχώς δεν τη βρίσκω όλη, πιο κάτω ο Beck τα σπάει

Κοίτα να δεις ρε παιδί μου που παίζει τέλεια ο Jimmie εδώ.. ;D

και δεν τον είχα και ποτέ σε εκτίμηση

SpyrosCh είπε:
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου που παίζει τέλεια ο Jimmie εδώ.. ;D

και δεν τον είχα και ποτέ σε εκτίμηση
Ούτε 'γω, μέχρι που άκουσα το άλμπουμ Tuff enuff των Fabulous Thunderbirds που είναι super.

Επειδή χθες συζητάγαμε για το Wrap it up (ωραίο κομμάτι) του συγκεκριμένου δίσκου, τον ξανέβαλα στο πλατό. Για κάποιο λόγο, δεν ενθουσιάστηκα με τον ίδιο τρόπο όπως όταν τον είχα πρωτοαγοράσει.

Μάλλον γερνάω...........

Ο Jimmie από την άλλη είναι μεγάλος αδικημένος και πάντα στη σκιά του αδελφού. Ο ίδιος ο Stevie τον είχε σε τεράστια εκτίμηση και δεν έπαυε στιγμή να του δίνει τα εύσημα και για τις επιρροές που του είχε δώσει και το πόσο καλύτερος κιθαρίστας από τον ίδιο ήταν.

greg το κομμάτι είχε γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία και παιζόταν μέχρι αηδίας στο ράδιο, ίσως δεν το πρόλαβες λόγω ηλικίας

και το κιθαριστικό μέρος είναι εξαιρετικό

Μιας και δεν βλέπω λόγω firewall το επισυναπτόμενο, μπορείτε να μου πείτε για ποιό κομμάτι μιλάτε βρε παιδιά;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Μιας και δεν βλέπω λόγω firewall το επισυναπτόμενο, μπορείτε να μου πείτε για ποιό κομμάτι μιλάτε βρε παιδιά;
για ένα jam to '88 με santana, jimmie+srv και έναν άλλον που δεν τον γνωρίζω. ;)

Νέστορα, thanx - θα το τσεκάρω.

Ο Jimmie από την άλλη είναι μεγάλος αδικημένος και πάντα στη σκιά του αδελφού.
Εμένα πάντα μου έκανε κάτι σε Mark - Pau Gasol  :P :P

Σε αυτό το κλιπ παίζει πάρα πολύ καλά πάντως.

Θενξ Σπύρο αλλά μιλάω για το πρώτο επισυναπτόμενο (την αρχή του thread). Μήπως (από αυτά που λέτε) είναι από το Let's dance με τον Bowie ?

audiokostas είπε:
Θενξ Σπύρο αλλά μιλάω για το πρώτο επισυναπτόμενο (την αρχή του thread). Μήπως (από αυτά που λέτε) είναι από το Let's dance με τον Bowie ?
First we take Manhattan της Jennifer Warnes νειάτο. Ο SRV κεντάει πραγματικά.

They sentenced me to twenty years of boredom

by listening this song.

Πλάκα κάνω. Αλλά το βαριέμαι το κομμάτι. Οχι τον Cohen. ΄

Αλλά ο Στήβης όντως μάγκας as I well remember.

έχω ακούσει άπειρες φορές το τραγούδι στο ράδιο αλλά ούτε μία φορά δεν είπαν οι παραγωγοί ποιός παίζει κιθάρα, εδώ το έμαθα πριν λίγο

πόση τύφλα έχουν συχνότατα όσοι  δουλεύουν ράδιο, λες και ο SRV ήταν ακόμη και τότε κάνας τυχαιος και δεν βρήκαν λόγο να τον αναφέρουν

το παίξιμό του είναι ευφυές και ψαγμένο, δείχνοντας πόσα μπορεί κανείς να κάνει χωρίς να βάζει φωτιά στην ταστιέρα

gdevelek είπε:
έχω ακούσει άπειρες φορές το τραγούδι στο ράδιο αλλά ούτε μία φορά δεν είπαν οι παραγωγοί ποιός παίζει κιθάρα,
Γιατί, ξέρουν ποιός είναι ο SRV? Και τον Santana από τη φετινή συναυλία του τον έμαθαν... ;D

το τραγούδι παιζόταν κι από ροκ σταθμούς που θα έπρεπε να τον ξέρουν καλά

(εξάλλου το κιθαριστικό μέρος του κομματιού είναι σε πρώτο πλάνο και τραβάει αμέσως την προσοχή)

από παραγωγούς ποπ σταθμών βέβαια δεν θα περίμενα κάτι περισσότερο

SpyrosCh είπε:
για ένα jam to '88 με santana, jimmie+srv και έναν άλλον που δεν τον γνωρίζω. ;)
Είναι ο Cesar Rojas των Los Lobos.

Trending...

Νέα θέματα

Back