greg+9 είπε:
Good man!!!!spy είπε:ΥΓ. I won't feed it.
Ούτε 'γω, μέχρι που άκουσα το άλμπουμ Tuff enuff των Fabulous Thunderbirds που είναι super.SpyrosCh είπε:Κοίτα να δεις ρε παιδί μου που παίζει τέλεια ο Jimmie εδώ.. ;D
και δεν τον είχα και ποτέ σε εκτίμηση
για ένα jam to '88 με santana, jimmie+srv και έναν άλλον που δεν τον γνωρίζω.audiokostas είπε:Μιας και δεν βλέπω λόγω firewall το επισυναπτόμενο, μπορείτε να μου πείτε για ποιό κομμάτι μιλάτε βρε παιδιά;
Εμένα πάντα μου έκανε κάτι σε Mark - Pau GasolΟ Jimmie από την άλλη είναι μεγάλος αδικημένος και πάντα στη σκιά του αδελφού.
First we take Manhattan της Jennifer Warnes νειάτο. Ο SRV κεντάει πραγματικά.audiokostas είπε:Θενξ Σπύρο αλλά μιλάω για το πρώτο επισυναπτόμενο (την αρχή του thread). Μήπως (από αυτά που λέτε) είναι από το Let's dance με τον Bowie ?
Γιατί, ξέρουν ποιός είναι ο SRV? Και τον Santana από τη φετινή συναυλία του τον έμαθαν... ;Dgdevelek είπε:έχω ακούσει άπειρες φορές το τραγούδι στο ράδιο αλλά ούτε μία φορά δεν είπαν οι παραγωγοί ποιός παίζει κιθάρα,
Είναι ο Cesar Rojas των Los Lobos.SpyrosCh είπε:για ένα jam to '88 με santana, jimmie+srv και έναν άλλον που δεν τον γνωρίζω.![]()