Καθηστέρηση σε midi μέσω Sonar

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ηχογραφώ μία κιθάρα στο sonar , μετά θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια midi synths πρίν τα ηχογραφίσω ακούγονται σωστά , κατα την ηχογράφιση όμως υπάρχει κάποια καθυστέρηση . Γιατί έχω κάνει κάποια ρύθμηση λάθος ?

Πρεπει να γράψεις

1. τι υπολογιστή έχεις?

2. Ποια κάρτα ήχου χρησιμοποιείς?

μνήμη : 1 γίγα

κάρτα ήχου : m audio fast track usb

usb/midi devide : alesis photon 25

Ξέρει κανένας τί μπορεί να φταίει ? Το ίδιο κάνει και στο cubase LE . Πιθανόν κάποια ρύθμιση θα είναι λάθος αλλά ποιά ?

Υπάρχει πρόοδος !!! τώρα ακούγεται άμεσα το midi αλλά κατα την αναπαραγωγή της εγγραφής ακούγεται αργά !!!! Μήπως ξέρει κάποιος τί γίνεται ?

Εχω ψιλομπερδευτεί, και δεν είμαι και ο καλύτερος για sonar, αλλά να σε ρωτήσω..

Απο όσο κατάλαβα, γράφεις πρώτα την κιθάρα σε ενα audio track.

μετα ανοίγεις ενα vst και γράφεις με τί βάση

Τον μετρονόμο , η αυτό που έγραψες στην κιθάρα.

Εχεις καθυστέρηση στο κλαβιέ κατα την διάρκεια που παίζεις?

Αν δεν σου κάνει κόπο ξαναπές το βήμα βήμα, με πραγματικό παράδειγμα και λεπτομέριες, π.χ. ΄πόσα track ανοίγεις, πόσα vst έχεις φορτώσει για ν δώ αν μπορώ να σου πώ μια γνώμη

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι λες φίλε block αν και είμαι δυνατός λύτης στο Sonar.

Παιδιά όντως δεν σας τα λέω καλά !!!! :oops: απλά δεν μπορώ να καταλάβω τί ''παίζει'' . Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που έχω !!! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι το ποστ θα ξεφύγει , και δεν θέλω να ανοίξω άλλα με διαφορετικά θέματα το κάθε ένα !!!! Θα γεμίσει όλο το recording section με block !!!!! :? :? Μπορώ να ξεσκίσω το πόστ με διάφορες ερωτήσεις ?? πάνω στο θέμα '' ηχογραφώντας με sonar 6 και maudio fast track usb ?

πόσο χώρο πιάνει το κάθε μπλόκ?

Κανε τα ερωτήματά σου, δεν πειράζει, και δώσε σχετικές λεπτομέριες, για να σε βοηθήσει κάποιος αποτελεσματικά.

Ωο γεία σου Μαρία (sarbel) ,

ΟΚ ξεκινάμε !!!!!!!!

μνήμη : 1 γίγα

κάρτα ήχου : m audio fast track usb

usb/midi device : alesis photon 25

software recording : sonar 6 :wink: (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) , cubase LE το οποίο ήταν συνοδευτικό με την κάρτα ήχου .

ποιό είναι καλύτερο απο τα 2 σοφτ ? όποιο με βολεύει ?

η κάρτα μου γιατί είναι ενεργοποιημένη ακόμα και όταν το pc είναι κλειστό ?

γιατί δεν παίρνει τους νέους drivers που κατεβάζω απο το επίσημο site ?

γιατί στην ηχογράφηφη μέσω sonar η κιθάρα είναι μονοφωνική ενώ έχω πατημένο το stereo της κάρτας ? πώς ακούγεται στο sonar ο μετρονόμος κατα την ηχογράφηση και όχι κατα την αναπαραγωγή ? αυτά και βλέπουμε .........

ποιό είναι καλύτερο απο τα 2 σοφτ ? όποιο με βολεύει ?
Καλύτερο πρόγραμμα είναι το Sonar.

η κάρτα μου γιατί είναι ενεργοποιημένη ακόμα και όταν το pc είναι κλειστό ?
Διότι το PC σου εξακολουθεί να στέλνει ρεύμα στις USB υποδοχές ακόμη και όταν είναι κλειστό. Δεν υπάρχει τίποτε το αφύσικο' date=' αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να σβήνει η συσκευή.

γιατί δεν παίρνει τους νέους drivers που κατεβάζω απο το επίσημο site ?
Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (www.elina.gr) προκειμένου να τους θέσεις το ζήτημα και να σε βοηθήσουν.

γιατί στην ηχογράφηφη μέσω sonar η κιθάρα είναι μονοφωνική ενώ έχω πατημένο το stereo της κάρτας ?
Με ποιο τρόπο γράφεις την κιθάρα; Συνδέεις το καρφί της κατευθείαν πάνω στην κάρτα; Αν ναι' date=' τότε τι άλλο να είναι η ηχογράφηση εκτός από μονοφωνική, αφού παρέχεις μόνο ΕΝΑ σήμα. Για στερεοφωνική ηχογράφηση απαιτούνται δύο σήματα. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει σωστά τι είναι μονοφωνικός και τι είναι στερεοφωνικός ήχος;

πώς ακούγεται στο sonar ο μετρονόμος κατα την ηχογράφηση και όχι κατα την αναπαραγωγή ?
Αυτό ρυθμίζεται από τις Global ή τις Project επιλογές που έχει το Sonar. Στην περίπτωση του Sonar 6 (και αν έχεις ανοικτό το μεγάλο transport bar) υπάρχει και σχετικό εικονίδιο πάνω του.

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου !!! μου έλυσες αρκετές απορίες . Σε ότι έχω απορία μπορώ άνετα να σε πρίζω ?

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου !!! μου έλυσες αρκετές απορίες . Σε ότι έχω απορία μπορώ άνετα να σε πρίζω ?
Ναι ρε... ρώτα... απλά μερικές φορές είμαστε θολωμένοι και τα παίρνουμε, αλλά μετά μας περνάει πάλι...

Trending...

Νέα θέματα

Back