Καθενας με τα γουστα του...

chord

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Κυριες ,κυριοι, και αγαπημενα μου παιδια!Το θεμα ειναι σοβαρο και θελω του καθενος το μακρυ και το κοντο του (πως?!) 8)

Πριν λιγο καιρο ηρθε στην οικογενεια η κιθαρα της φωτογραφιας.Πριν σχολιασετε μαθετε οτι προκειται για κομματι του custom shop με birds eye maple μπρατσο φοβερης αισθησης με vintage ταστα,swamp ash ελαφρυ (για ash παντα) σωμα,επιχρυσα μερη , και μαγνητες επισης custom shop παραγγελια για την λεγαμενη.

Συμφωνα με τις περγαμηνες της ειναι κατασκευασμενη Δεκεμβριο ΄97 και ειναι μοντελο του '60.Α! εχει κι ενα σημαδι απο κατω      ( μικρη στουκα) Η κιθαρα παιζει οπως θα περιμενε κανεις απο ενα ακριβο vintage οργανο ΜΙΑ ΧΑΡΑ και κατι παραπανω. :) Σκασιμο,καθαροτητα,διαυγεια "open" ηχος και attack .Ολα καλα λοιπον.Ε οχι και ολα!

Το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ >:( Vintage ξε-vintage ,custom ξε-custom εμενα μου χει κατσει στο στομαχι.Και τωρα το ερωτημα .Να την πουλησω η να την βαψω? ::) :-\ ???

καλυτερα καψτην! χαχαχα

περα απο την πλακα εαν σου αρεσει σαν οργανο κ χεις τα φραγκα βαψτην!

αλλιως δεν νομιζω να την παρει κανεις.....

καλη θα ηταν για κανα ποζερι αλλα με Vintage ηχο τι να την κανουν.....

Βαλ'την στο πλυντήριο μαζί με τα σκούρα στους 60 βαθμούς Κελσίου και θα γίνει μούρλια.

Δεν είναι απαραίτητο να τη βάψεις άλλο χρώμα, μπορείς να βγάλεις το υπάρχον και να την κάνεις natural μιας και είναι ash.

Με την εξής σειρα:

1. Να εξοικειωθείς με το ροζάκι.

2. Να παίζεις σε χαμηλό φωτισμό.

3. Να παίζεις με έγχρωμα γυαλιά

4. Να την πουλήσεις

5. Να τη βάψεις. 

Με το 5. εννοεί ότι θα την έχεις βάψει άμα την πουλήσεις  :D

πολυ ωραιο ειναι το ροζακι!

αφου ειναι Strat, ολα ωραια ειναι....  ;D

αμα σου αρεσει πραγματικα ο ηχος και η αισθηση της, κρατα την οπως ακριβως ειναι.

αλλιως, πουλα και παρε αλλο πραμα.

...εχει και τρελο bird's eye...

Το ενα saddle δεν ειναι χρυσο, ετσι?

τωρα που ερχεται το καλοκαιρι, ξεμονταρισε την και ασε το σωμα στη λιακαδα για να παρει πιο tanned τονο...  :D

μη το παρακανεις μονο και ...ξεκολλησουν τα κομματια απο τη ζεστη  :o  :o  :o  ;D  ;D  ;D

(γιατι λογικα θα ειναι τουλαχιστον 2-Piece)

Εγω... την αγοραζω! ;D (η μονη περιπτωση να ξανααγορασω στρατ, ειναι να ειναι ροζ..)

Το χρωμα ειναι μια χαρα.......σιγουρα οχι το πρωτο που θα διαλέγα σε μια στρατ αλλα μια χαρα χρωματακι. Σκεψου οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλων κιθαριστων που οι καημενοι παιζουν με SUNBURST  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D η με ασπρες (W.C)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περισσοτερο παντως μα ενοχλει το χρυσαφικο παρα το ροζακι......

Αν δεν μπορεις παντως να το αντεξεις......αν η κιθαρα πιστευεις οτι παιζει εξαιρετικα καλα και τη θεωρεις αναντικαταστατη βαψτην, εφοσον δεν σε ενδιαφερει η αξια μεταπωλησης (η οποια θα πεσει τραγικα με ενα refinish) ..........εκτος απο τα αυτια σου θα ικανοποιησεις και την οραση σου. Διαφορετικα αν στο μυαλο σου τριγυρναει η ιδεα επενδυση η δεν εισαι και 100% ευχαριστημενος ηχητικα απο τη συγκεκριμενη θα ειναι προτιμοτερο να την πουλησεις και να παρεις μια "ΚΑΛΗ" STRAT εξ αρχης στο χρωμα που σου αρεσει .

Χαλαρα η ομορφοτερη στρατ που εχω δει εδω και καιρο,κριμα ειναι να τη βαψεις (τι κριμα ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ ειναι σαν να βαζεις μουστακι στη Μονα Λιζα ενα πραμα... ::))

μη ξεχνας οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΡΟΖ ΚΙΘΑΡΑ ;D

και ειναι μοντελο του '60
Του 50 θες να πεις,maple neck & single ply pickguard & 60 δεν ταιριαζουν...

Η κιθάρα είναι κούκλα! Βάψ' την μόνο άμα δεν υπάρχει περίπτωση να την πουλήσεις, αλλά μάλλον κρίμα είναι...

Αν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπησε αυτό που έχεις... ;)

Παιδιά δεν ξέρω αλλά πολύ ομορφούλα η κυρία ;D. Πάντος συμφωνώ με την ιδέα απο χρυσά σε νίκελ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back