Κατεβάστε ολόκληρο το CD μας

jmone

Μέλος
Πόντοι
36
Social Despair

μια παραγωγή 22¤ true Thrash παραγωγή όλα έχουν γίνει στο σπίτι μου

και χωρίς γνώσεις. Ακούστε μας και αν σας αρέσουμε ξανά ακούστε μας

αυτή είναι η ανταμοιβή μας

να αναφέρω ότι είμαστε DIY και κρατάμε μακρυά μας τα χρήματα

στο παρακάτω link μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει ΤΣΑΜΠΑ το CD μας

για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω διότι απαγορεύεται από τους

κανόνες του forum το μοιράζουμε δωρεάν

http://rapidshare.com/files/35926134/Social_Despair.rar.html

εγώ το κατέβασα, η χαρά του κάφρου :lol: :lol:

και για σπιτίσια παραγωγή με αυτά που θέλετε να κάνετε μια χαρά είναι, μόνο που σκιάχτηκα όταν μπήκε ο τραγουδιάρης.

Οι φαν του είδους πρέπει να το κατεβάσουν να χτυπάνε την καρκάλα τους ρυθμικά όβερ δε κίμπορντ

Εγώ το χω κατεβάσει πρώτος.

Εύγε νέε μου, τέτοιους (κάφρους) θέλουμε.

έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε αυτό Κώστα κατέβασε το

κάναμε στροφή στη ποιότητα :lol:

ΩΩΩ μα τότε να το ξαναματακατεβασω αγαπητέ, είμαι και του μέγαρου εγώ, κλασικός.

Ωραίο το CDακι! Έτσι, έτσι :)

Η φωνή μόνο ακούγεται λίγο μόνη της αλλά έτσι κ αλλιώς είναι καλό soundtrack για mosh pits :) :)

Εύγε νέε μου!

Αλλά τρελή η στροφή στην ποιότητα! Μην ξαναγίνει, γιατί θα με χάσετε από οπαδό!

θα πατήσεις εκεί που λέει φρι και μετά θα βάλεις 1 κωδικό που θα σου πει και θα είσαι κομπλες!

στο παρακάτω link μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει ΤΣΑΜΠΑ το CD μας

για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω διότι απαγορεύεται από τους

κανόνες του forum το μοιράζουμε δωρεάν
den to kaταλαβα ???

Αnouvis ο jmone ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ CD ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....

Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήσουμε....Δεν υπάρχει λόγος....

Να σου πώ την αληθεια (για να μην σου λέω και βλακειές) το cd δεν με τρελανε...Προφανως δεν ειναι του είδους μου....και γενικά με το που μπηκε η φωνη στο 1ο track μου ηρθε μια σκοτοδύνη (πως βγαζει τετοια φωνή το παληκαρι...effect?)....:lol:

Τεσπα...Για σπιτική παραγωγή μου φαίνεται αρκετά καλή....Τωρα το περιεχομενο δεν μπορώ να το κρίνω... :)

Αnouvis ο jmone ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ CD ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....
Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήσουμε....Δεν υπάρχει λόγος....
πανω σε οτι ο ιδιος ο jmone ειπε, εγω δεν καταλαβα κατι και ρωτησα.... αν δεν θελεις να μου απαντησεις, του λαχιστον μην γραφεις τιποτα ....Δεν υπάρχει λόγος...

εμενα αυτη η μουσικη δεν μαρεσει και δεν θα εχω σωστη γνωμη... αλλα θα το ακουσω μερικες φορες και θα ... αν θα

Ότι είπα πιο πάνω ισχύει.....Για λοιπές απόπειρες "δολοφονίας" του θρεντ μην συνεχίζεις....

ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας με τα μέσα που είχαμε και τις γνώσεις μου (σωθήκαμε :lol: )

δεν νομίζω να μπορούσαμε να βγάλουμε και κάτι καλύτερο ασχολούμε πολύ λίγο καιρό με το άθλημα

και δεν είχαμε και φράγκα να γράψουμε σε στούντιο

τώρα αν θέλετε να μας βάλετε και ξυπνητήρι εσείς

θα κάνετε τον ψυχίατρο σας πλουσιότερο :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back