Καταστημα με Ibanez στην Αθηνα?

Michael-Amott

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Θα ανεβει φιλος Αθηνα για τις γιορτες και ψαχνει καταστημα μουσικων οργανων...για αγορα κιθαρας Ibanez! :P

Ξερετε ποιος φερνει Ibanez και σε ποιο καταστημα να τον στειλω? :roll:

Αν μπορειτε πειτε και καμια διευθυνση γιατι δεν εχει ιδεα απο Αθηνα το παιδι!(ουτε κι εγω :lol: )

Ευχαριστω για τυχον απαντησεις! :wink:

Αντιπρόσωπος είναι ο ΤΡΙΜΗΣ - Χαρ.Τρικούπη 1α, τηλ. 2103830816

Ibanez έχουν όμως και άλλοι (οι οποίοι λογικά ψωνίζουν από εκεί)

Επειδη και εγω την εψαχνα για Ibanez διαπιστωσα με χαρα οτι στην Ελλαδα τα περισσοτερα μοντελα (δεν ειμαι σιγουρος για τα signature που οσο να'ναι σε κοπανανε λιγακι) ειναι πιο φθηνα απο γνωστα ευρωπαϊκα μαγαζια!!!!

Δες και στο www.musicorama.gr

γιατι τοσο ακριβα ρε παιδια ?βλεπω σε κιθαρες 300 ευρα , διαφορα σε σχεση με τον thomann 8O .αληθεια οταν παραγγελνεις απο τον thomann σου βαζει φορο το τελωνειο?

:?

γιατι τοσο ακριβα ρε παιδια ?βλεπω σε κιθαρες 300 ευρα ' date=' διαφορα σε σχεση με τον thomann 8O .αληθεια οταν παραγγελνεις απο τον thomann σου βαζει φορο το τελωνειο?:?[/quote']

Απο τη στιγμη που και οι δυο χωρες (Ελλαδα-Γερμανια) ειναι μελη της Ευρωπαϊκης Ενωσης δεν υπαρχει κανενας φορος! Οι τιμες που σου δινει το ελληνικο department του Thomann περιεχουν 19% Φ.Π.Α. και ειναι οι τελικες τιμες που θα πληρωσεις (εκτος και αν η παραγγελια σου ειναι κατω απο 299¤ οποτε επιβαρυνεσαι με 20¤ μεταφορικα)

γιατι τοσο ακριβα ρε παιδια ?βλεπω σε κιθαρες 300 ευρα ' date=' διαφορα σε σχεση με τον thomann 8O .αληθεια οταν παραγγελνεις απο τον thomann σου βαζει φορο το τελωνειο?:?[/quote']

Απο τη στιγμη που και οι δυο χωρες (Ελλαδα-Γερμανια) ειναι μελη της Ευρωπαϊκης Ενωσης δεν υπαρχει κανενας φορος! Οι τιμες που σου δινει το ελληνικο department του Thomann περιεχουν 19% Φ.Π.Α. και ειναι οι τελικες τιμες που θα πληρωσεις (εκτος και αν η παραγγελια σου ειναι κατω απο 299¤ οποτε επιβαρυνεσαι με 20¤ μεταφορικα)
πανω απο 299 δεν πληρωνεις μεταφορικα???

Βέβαια μερικές φορές είναι καλό να το δοκκιμάζεις το όργανο πριν το αγοράσεις...

Βέβαια μερικές φορές είναι καλό να το δοκκιμάζεις το όργανο πριν το αγοράσεις...
και ακόμη πιο καλό να έχεις 3 χρόνια εγγύηση.

α ναι και αν δεν σου αρέσει ( για τον οποιοδήποτε λόγο ) να το επιστρέψεις εντός 30 ημερών δίχως να σε πολύζαλίζουν! :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα