κατασκευή Dumble Overdrive Special

πρίν απαντήσω ,να υποθέσω ότι αναφέρεσαι για αυτούς που έχεις δοκιμάσει σε κλώνους D-ODS όχι σε ορίτζιναλ που ξεκινούν από τα 60.000-65.000$

progress

P1020035.JPG

P1020036.JPG

P1020037.JPG

P1020038.JPG

David Gilmour είπε:
πρίν απαντήσω ,να υποθέσω ότι αναφέρεσαι για αυτούς που έχεις δοκιμάσει σε κλώνους D-ODS όχι σε ορίτζιναλ που ξεκινούν από τα 60.000-65.000$
Όχι, αναφέρομαι σε original. Ο ένας μάλιστα μου είχε προσφερθεί σε "τιμή ευκαιρίας" κατά τη γνώμη του πωλητή, την οποία τη θεώρησα εντελώς παλαβή και την απέρριψα, μετά από λίγο όμως όχι μόνο πουλήθηκε σε άλλον αγοραστή,αλλά τον μεταπώλησε με ένα κέρδος της τάξεως του 30%. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη μου, τι να κάνουμε όμως, άνθρωποι είμαστε και μ@λακίες κάνουμε, είναι στο DNA μας το έχω αποδεχτεί πλέον...  ;D

Εν πάση περιπτώσει, παρακολουθώ το project σου με μεγάλο ενδιαφέρον.

(συγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου)

Έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να έχεις κάνει πολύ μελέτη για το θέμα.

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια...

S9F είπε:
Όχι, αναφέρομαι σε original. Ο ένας μάλιστα μου είχε προσφερθεί σε "τιμή ευκαιρίας" κατά τη γνώμη του πωλητή, την οποία τη θεώρησα εντελώς παλαβή και την απέρριψα, μετά από λίγο όμως όχι μόνο πουλήθηκε σε άλλον αγοραστή,αλλά τον μεταπώλησε με ένα κέρδος της τάξεως του 30%. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη μου, τι να κάνουμε όμως, άνθρωποι είμαστε και μ@λακίες κάνουμε, είναι στο DNA μας το έχω αποδεχτεί πλέον...  ;D

Εν πάση περιπτώσει, παρακολουθώ το project σου με μεγάλο ενδιαφέρον.

(συγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου)
έχω κάνει μια δική μου μελέτη που βασίζεται σε στοιχεία Μπλούντο 75% , Robben Ford model 20% και τέλος δικά μου 5%

P1020043.JPG

P1020044.JPG

P1020045.JPG

P1020046.JPG

και επιτέλους φτάσουμε στα τελειώματα, στερέωμα με σιλικόνη πυκνωτών , tire-up ktl

Άντε να ακούσουμε... ;)

Αν ακούγεται όπως φαίνεται, θα είναι καλά τα μαντάτα.

έτοιμος,

κλιπάκια εν αναμονή μόλις τον παραλάβει ο φίλος Νίκος που είναι και ο ιδιοκτήτης αλλά και παιχταράς :)))

ηξσφηκσφηκ.JPG

ησηηφμ.JPG

ησηφμση.JPG

σηυφκμηφκμσ.JPG

Τρομερός, συγχαρητήρια!

και για να ολοκληρώσουμε το πόστ και μερικές φωτογραφίες από το προσωπικό μου μηχάνημα , με πολλές πρωτοτυπίες που δοκιμάζω πάντα επάνω μου :)))

Μιχάλης1.JPG

Μιχάλης2.JPG

Μιχάλης3.JPG

Μιχάλης4.JPG

"Ιατρείο" το εσωτερικό του. Πολύ τακτοποιημένες καλωδιώσεις.

Εύγε για την καταπληκτική δουλειά σου! Ελπίζω και ο ήχος να σε ανταμείψει! :)

και το πρώτο πρόχειρο κλιπάκι , να σημειώσω ότι οι ρυθμίσεις σε EQ και σε ενισχυτή είναι ακόμη σε στάδιο εξερεύνησης διότι το μηχάνημα παίζει καλά ΄με πολλές και διαφορετικές ρυθμίσεις ακόμη και ακραίες

https://www.youtube.com/watch?v=kfUJGGQlUHc&list=UUxWOejdFm9Qb6l2QDR3W4TQ

David Gilmour είπε:
και το πρώτο πρόχειρο κλιπάκι , να σημειώσω ότι οι ρυθμίσεις σε EQ και σε ενισχυτή είναι ακόμη σε στάδιο εξερεύνησης διότι το μηχάνημα παίζει καλά ΄με πολλές και διαφορετικές ρυθμίσεις ακόμη και ακραίες

https://www.youtube.com/watch?v=kfUJGGQlUHc&list=UUxWOejdFm9Qb6l2QDR3W4TQ
Ντάξει τι να πούμε κρύσταλλο...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back