- Πόντοι
- 16
πρίν απαντήσω ,να υποθέσω ότι αναφέρεσαι για αυτούς που έχεις δοκιμάσει σε κλώνους D-ODS όχι σε ορίτζιναλ που ξεκινούν από τα 60.000-65.000$
Όχι, αναφέρομαι σε original. Ο ένας μάλιστα μου είχε προσφερθεί σε "τιμή ευκαιρίας" κατά τη γνώμη του πωλητή, την οποία τη θεώρησα εντελώς παλαβή και την απέρριψα, μετά από λίγο όμως όχι μόνο πουλήθηκε σε άλλον αγοραστή,αλλά τον μεταπώλησε με ένα κέρδος της τάξεως του 30%. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη μου, τι να κάνουμε όμως, άνθρωποι είμαστε και μ@λακίες κάνουμε, είναι στο DNA μας το έχω αποδεχτεί πλέον... ;DDavid Gilmour είπε:πρίν απαντήσω ,να υποθέσω ότι αναφέρεσαι για αυτούς που έχεις δοκιμάσει σε κλώνους D-ODS όχι σε ορίτζιναλ που ξεκινούν από τα 60.000-65.000$
έχω κάνει μια δική μου μελέτη που βασίζεται σε στοιχεία Μπλούντο 75% , Robben Ford model 20% και τέλος δικά μου 5%S9F είπε:Όχι, αναφέρομαι σε original. Ο ένας μάλιστα μου είχε προσφερθεί σε "τιμή ευκαιρίας" κατά τη γνώμη του πωλητή, την οποία τη θεώρησα εντελώς παλαβή και την απέρριψα, μετά από λίγο όμως όχι μόνο πουλήθηκε σε άλλον αγοραστή,αλλά τον μεταπώλησε με ένα κέρδος της τάξεως του 30%. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη μου, τι να κάνουμε όμως, άνθρωποι είμαστε και μ@λακίες κάνουμε, είναι στο DNA μας το έχω αποδεχτεί πλέον... ;D
Εν πάση περιπτώσει, παρακολουθώ το project σου με μεγάλο ενδιαφέρον.
(συγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου)
+1000RayDTutto είπε:Άντε να ακούσουμε...
Αν ακούγεται όπως φαίνεται, θα είναι καλά τα μαντάτα.
Ντάξει τι να πούμε κρύσταλλο...David Gilmour είπε:και το πρώτο πρόχειρο κλιπάκι , να σημειώσω ότι οι ρυθμίσεις σε EQ και σε ενισχυτή είναι ακόμη σε στάδιο εξερεύνησης διότι το μηχάνημα παίζει καλά ΄με πολλές και διαφορετικές ρυθμίσεις ακόμη και ακραίες
https://www.youtube.com/watch?v=kfUJGGQlUHc&list=UUxWOejdFm9Qb6l2QDR3W4TQ