- Πόντοι
- 6
Με αφορμή τον πολύ φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ που μου ήρθε, αναρρωτιόμουν τι διαφορετικό έχω κάνει τους τελευταίους μήνες ώστε να μου έρθει τόσο αυξημένος ??? Eπειδή τώρα τελευταία λόγω ανεργίας >
κάθομαι πολλές στο σπίτι και παίζω πολλές ώρες κιθάρα και ακόμη και τις ώρες που δεν παίζω ο ενισχυτής παραμένει στο standby, σκέφτομαι ότι ισως βοήθησε κ αυτο στο "φούσκωμα"...Anyway η κατανάλωση των ενισχυτών με λυχνίες ειναι ένα θεμα που με απασχολούσε πάντα και ώντας εντελώς άσχετος περί ρευμάτων είπα να το ρίξω στο τραπέζι και να ρωτήσω τους σοφότερους του forum ;D
Ο ενισχυτής που έχω είναι ο ENGL Screamer 50 combo E330 (50W, 2x5881)... Τί σημαίνει το 50W, οτι "καίει" όσο περίπου και η 14αρα τηλεόρασή μου ή μήπως κρύβεται κάτι διαφορετικό πίσω από τις υποχθόνιες λάμπες ?? Πες μου γιατρέ είναι όντως αυτό το αδηφάγο ον που ψάχνω????

Ο ενισχυτής που έχω είναι ο ENGL Screamer 50 combo E330 (50W, 2x5881)... Τί σημαίνει το 50W, οτι "καίει" όσο περίπου και η 14αρα τηλεόρασή μου ή μήπως κρύβεται κάτι διαφορετικό πίσω από τις υποχθόνιες λάμπες ?? Πες μου γιατρέ είναι όντως αυτό το αδηφάγο ον που ψάχνω????