Τι να σε απασχολεί...που είχες πέσει στο καζάνι μικρός!! Καλά που έφυγες και σώσαμε το μπασιστα ;Dsamy paraga είπε:;D και δεν με απασχολεί το θέμα ναρκωτικά
Το μνημόνιο που του επιβάλλατε δλδ εσύ το λες διάσωση? ;D ;D ;Dmarathon είπε:σώσαμε το μπασιστα ;D
Αυτό παρακαλώ να παρατεθεί στο νήμα «Κατά των τσίπουρων». ;Dmarathon είπε:Καλά που έφυγες και σώσαμε το μπασιστα ;D
;D ;D ;Dmarathon είπε:Στη ραπ μη το ρίξεις...ότι αγαπάς!
κάτσε, μισό, επειδή είσαι γερούνδιος ΔΕΝ σε απασχολεί το ναρκώτικς;samy paraga είπε:Ενδεχομένως και επειδή είμαι γερούνδιος ;D και δεν με απασχολεί το θέμα ναρκωτικά
Το θέμα ναρκωτικά, δεν με απασχόλησε ούτε στα νειάτα μου, πόσο μάλλον στα γηρατιά μου.nickel είπε:κάτσε, μισό, επειδή είσαι γερούνδιος ΔΕΝ σε απασχολεί το ναρκώτικς;
Πως την βλέπεις την άποψη ότι τα ναρκωτικά είναι για τους γερούνδιους, και όχι για τους νέους; Έχω ένα φιλαράκι κ μέχει πρήξει με δαύτη.
Ου καλλιτέχνς αναφέρεται και στον παίκτη του ΠΑΟΚ ονόματι Παναγιά, ή κάνω λάθος?Waterfall-K είπε:
Ενας Θεος ξερει...samy paraga είπε:Παίρνει ναρκωτικά ο Παναγιάς?
;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:ΑΝ παίρνετε ναρκωτικά, κοιτάξτε να σας πιάσουν, να βγάλω κάνα φράγκο. ;D