κατα των ναρκωτικων..

1. Η μουσική είναι κλεμμένη, το λες κι εσύ βέβαια, ''χρησιμοποίησα μια κλασσική παραγωγή''

2. Ερώτηση, έχεις κάνει χρήση ναρκωτικών? Αν ναι, γιατί χρησιμοποιείς την αποτροπή με την επίκληση όρων που θυμίζουν μαμά προς το παιδί της?

Αν δεν έχεις κάνει χρήση ναρκωτικών και αν δεν έχεις συναναστραφεί άτομα που είναι ή ήταν χρήστες σου προτείνω να διαβάζεις το Junkie του Γουίλιαμ Μπάροους. Ενδεχομένως και επειδή είμαι γερούνδιος ;D και δεν με απασχολεί το θέμα ναρκωτικά, να υπάρχουν και νεώτερα βιβλία που μπορεί να τα λένε καλύτερα, απλά εγώ δεν τα γνωρίζω.

Σε κάθε περίπτωση βρίσκω τους στίχους σου για το θέμα παιδιάστικους, επιπέδου κατηχητικού, τη δε μουσική αδιάφορη, καθότι δεν είναι δικιά σου, δεν έχει δλδ ούτε καν μια πινελιά διαφορετική απ το πρωτότυπο  .

Σε βάνω τγία  ;D ;D ;D

Φιλικά  :)

samy paraga είπε:
;D και δεν με απασχολεί το θέμα ναρκωτικά
Τι να σε απασχολεί...που είχες πέσει στο καζάνι μικρός!! Καλά που έφυγες και σώσαμε το μπασιστα ;D

marathon είπε:
Καλά που έφυγες και σώσαμε το μπασιστα ;D
Αυτό παρακαλώ να παρατεθεί στο νήμα «Κατά των τσίπουρων».  ;D

Ρε κωλόφαρδε Σάμυ, έπεσες στο καζάνι με το τσίπουρο?

Nestoras είπε:
Θα το ρίξω στη πρέζα, τέλος.
Στη ραπ μη το ρίξεις...ότι αγαπάς!

samy paraga είπε:
Ενδεχομένως και επειδή είμαι γερούνδιος ;D και δεν με απασχολεί το θέμα ναρκωτικά
κάτσε, μισό, επειδή είσαι γερούνδιος ΔΕΝ σε απασχολεί το ναρκώτικς;

Πως την βλέπεις την άποψη ότι τα ναρκωτικά είναι για τους γερούνδιους, και όχι για τους νέους; Έχω ένα φιλαράκι κ μέχει πρήξει με δαύτη.

nickel είπε:
κάτσε, μισό, επειδή είσαι γερούνδιος ΔΕΝ σε απασχολεί το ναρκώτικς;

Πως την βλέπεις την άποψη ότι τα ναρκωτικά είναι για τους γερούνδιους, και όχι για τους νέους; Έχω ένα φιλαράκι κ μέχει πρήξει με δαύτη.
Το θέμα ναρκωτικά, δεν με απασχόλησε ούτε στα νειάτα μου, πόσο μάλλον στα γηρατιά μου.

Με αυτή την έννοια ομίλισα λαίμαι  :D

image.gif

Waterfall-K είπε:
Ου καλλιτέχνς αναφέρεται και στον παίκτη του ΠΑΟΚ ονόματι Παναγιά, ή κάνω λάθος?

Παίρνει ναρκωτικά ο Παναγιάς?

Έλα ρε Σάμυ

LK είπε:
ΑΝ παίρνετε ναρκωτικά,  κοιτάξτε να σας πιάσουν,  να βγάλω κάνα φράγκο.   ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Θα μας βγάλεις έξω ή θα μας χώσεις μέσα? ;D ;D ;D

-Θελετε οι ανθρωποι να παιρνουν ναρκωτικα

-Ναι

- Γιατι

- Γιατι ειναΙ καλυτερα απο την Μονοπολη

ΚΑΡ ΚΑΡ ΚΑΡ ΚΑΡ ....

Ποιος είναι ο παναγιάς; Έχει καμία σχέση με τον Παναγούλια; Ο Παναγούλιας δηλαδή είναι ναρκομανής;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back