Σε ταυτοχρονη εγγραφη εννοεις ? Δλδ να γραψω 2 καναλια μαζι ?cyclops είπε:Λόγω της διαφοράς στην ταχύτητα της σύνδεσης, επηρεάζει το μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων καναλιών αναπαραγωγής/ηχογράφησης.
Ενώ στην σύνδεση USB 1.1 μπορείς να τρέξεις άντε μέχρι 2 κανάλια πριν να αρχίσεις να έχεις θέμα latency, στη USB 2.0 μπορείς να τρέξεις πολύ άνετα μέχρι 12-16 κανάλια, αν όχι και παραπάνω.
δεν ειχα ποτε μου καρτα με USB 1 και γι'αυτο ρωταω τα παραπανω.Παντα δουλευα με USB 2 και firewire εδω και τοσα χρονια.Απλως επειδη την προοριζω για δουλεια στο σπιτι και ειναι η μονη που ΚΑΙ με βολευει (daw controller) και βρισκω σε αυτα τα λεφτα/ανταλλαγηcos_dr είπε:ε, καλα ειναι , παρε 2 να εισαι σιγουρος λοιπον.
Οχι,αλλα αυτο ακομα δεν μπορω να το καταλαβω.Εν ετη 2013 η εταιρια αυτη βγαζει "καινουργιες" καρτες ηχου αλλα με USB 1.1.... :-X :-X :-XΣτάθης είπε:κατι μου λεει πως εισαι αναμεσα στις 2 καρτες της ΑΚΑΙ?
Το βρηκες LokiΕγώ πάλι νομίζω οτι πρόκειται για κάτι τέτοιο
http://www.zzounds.com/item--TASUS428
Λογικά δεν θα έχεις θέμα για μικρή δειγματοληψία και ένα - δυο κανάλια μόνο.
Αν μπορείς πρίν την αποκτήσεις να τη δοκιμάσεις επι το έργο και να πειστείς για τη λειτούργια της είναι σίγουρα προτιμότερο.
Συμφωνω με αυτο που λες και καπου αρχιζω και τα στοιβαζω σωστα στο μυαλο μου.1000 watt corsair gold edition τροφοδοτικο εχω και USB συνδεδεμενο ειναι το στικακι για το ιντερνετ και πληκτρολογιο/ποντικι.....Τιποτε αλλο....Δεν πιστευω να επιβαρυνεται ο διαυλος με αυτες τις εξωτερικες συσκευεςΘεωρώ ότι το θέμα με τις USB κάρτες ήχου δεν είναι τόσο η ταχύτητα 1.1 ή 2.0, άλλα πόσο φορτωμένος είναι ο δίαυλος USB. Αν παράλληλα με την κάρτα ήχου τρέχεις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, USB MIDI controllers και δε συμμαζεύεται, λογικά θα έχεις θέμα performance. Γι' αυτό και θεωρώ πιο σωστό το audio interface να είναι συνδεδεμένο σε διαφορετικό δίαυλο από τα αποθηκευτικά μέσα, π.χ. σε firewire.
Αν είναι έτσι, σίγουρα δεν έχεις θέμα. Συνήθως τα προβλήματα αρχίζουν όταν βάζεις κάρτα ήχου και σκληρό δίσκο στον ίδιο δίαυλο, π.χ. για να streamάρεις βιβλιοθήκες vst.messalion είπε:Συμφωνω με αυτο που λες και καπου αρχιζω και τα στοιβαζω σωστα στο μυαλο μου.1000 watt corsair gold edition τροφοδοτικο εχω και USB συνδεδεμενο ειναι το στικακι για το ιντερνετ και πληκτρολογιο/ποντικι.....Τιποτε αλλο....Δεν πιστευω να επιβαρυνεται ο διαυλος με αυτες τις εξωτερικες συσκευες
Δεν ειναι για να κανουν πωλησεις.....Πιστεψε με...Αν μπεις ποτε στο τριπακι να φτιαξεις βιντεοκλιπ θα καταλαβεις τις διαφορες και για ποιο λογο μερικοι θελουν και χρησημοποιουν τα 96khz και ισως παραπανω που δινουν οι καρτεςmariostz είπε:αν σκεφτεις και οτι οι περισσοτεροι στους οποιους απευθυνονται δε δουλευουν σε πανω απο 44/48khz. Κυριως για να κανουν πωλησεις ειναι.
Καπως ετσι εχω σκοπο να την δουλεψω και εγω Σπυρο οποτε η απαντηση σου με καλυπτειΕγώ περί τεχνικών διαφορών δεν μπορώ να σας διαφωτίσω αλλά μπορώ να παραθέσω την εμπειρία μου. Δούλευα επί τρία χρόνια με τη focusrite saphire 6 USB η οποία είναι 1.1 και ουδέποτε είχα πρόβλημα latency ή οτιδήποτε άλλο. Βέβαια το μέγιστο φορτίο ήταν 6 κανάλια audio και 2-3 MIDI αλλά με τουλάχιστον ένα εφέ σε κάθε κανάλι ή στα bus τους.
Δεν ξέρω για άλλη μάρκα, αλλά με Focusrite θα έχεις θέμα, καθώς δε χρειάζεται να δει απλά θύρα firewire, αλλά και με συγκεκριμένο chipset, π.χ. Texas Instruments. Επομένως όχι απλά latency θα έχεις, αλλά δε θα κλειδώνει καν η σύνδεση με τον υπολογιστή.messalion είπε:1 extra ερωτηση μιας και ειμαστε περι του θεματος "ταχυτητες".Αν εχω μια καρτα firewire και την συνδεσω με adapter firewire to USB (στον υπολογιστη θα συνδεθει με USB) θα αντιμετωπισω θεματα ταχυτητων ? ΠΑΛΙ ,latency κ.τ.λ. ?