Αν και βρίσκω αδύνατο να μη βρήκες κάτι πολύ συγκεκριμένο από τα υπάρχοντα θέματα, θα σου δώσω μερικές γρήγορες κατευθύνσεις... M-Audio Firewire 410 ή τη νέα Profire 610, Alesis Multimix 8 Firewire, Alesis IO|26, Edirol FA-66, Focusrite Saffire, TC Electronic Konnekt 24. Όλες στα χρήματα που συζητάς και όλες άκρως αξιόλογες. Ρίξε μια ματιά σε αυτές και αν έχεις απορίες τις βλέπουμε.gonos είπε:H αλήθεια είναι οτι έριξα ενα βλέφαρο στα Posts αλλά δεν βρήκα κατι που να μου δίνει λυση ουσιαστικα...βλέπεις εγώ έχω μια tascam us122...και θέλω ν ανέβω επίπεδο !!!αρα??
Εχμ... υπάρχουν δύο τύποι firewire συνδέσεων, ο πρώτος τύπος είναι το "απλό" όπως το χαρακτηρίζεις, 400άρι firewire και το δεύτερο είναι το πιο καινούριο (και πιο γρήγορο) 800άρι. Αν δεν πάρεις κάρτα που να αγγίζει χιλιάρικο, μη σε απασχολεί το θέμα...βρήκα και μια ασυμβατότητα νομίζω...εχω firewire απλή και οχι 400...
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με το firewire, εκτός αν έχεις κάποιο παλαιότερο mac.gonos είπε:περιμένω για τις απαντήσεις σας...
Δεν πίστεψα ποτέ στην ανωτερότητα των καρτών firewire. Μπορείς να δεις τις απόψεις μου αναζητώντας παλιά ποστ - καθώς και τις κόντρες μου με όσους διαβάζουν ΠΟΛΥ SoundOnSound.johnsmith είπε:Απο που κι ως που ;;;...
1.δοξα τω θεω εχω μαμω τους προενισχυτες οποτε δεν πολυασχολουμαι με τους προενισχυτες των καρτων (αν και δεν ειναι και τοσο χαλια οι προενισχυτες της 410 και παλι δοξα τω θεω νομιζω οτι τοσα χρονια στο κουρμπετι ξερω να ακουω...)Η διαφορές ΕΙΔΙΚΑ στους προενισχυτές μικροφώνου είναι τεράστιες ανάμεσα στις κάρτες. Και μην πούμε τώρα ότι μια κάρτα των 100 ευρώ όπως η tascam fireone συγκρίνεται με μια fireface 800 ή duet...Τέτοιες απόψεις δεν έχω διαβάσει ούτε στο gearslutz...
Καλά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά λίγο το ένα, λίγο το άλλο, μαζεύονται τα probs. Τι χρησιμοποιείς ως προενίσχυση μικροφώνων αν επιτρέπεται ;5.κατα την ταπεινη μου γνωμη τα παραμυθια της Χαλιμας στον χωρο του ψηφιακου ηχου ειναι μεγαλυτερα και χειροτερα και απο αυτα του χωρου των κιθαρων.. Grin
Φίλε strikebeatsent, ακριβώς επειδή είσαι αρχάριος, θα σε συμβούλευα να περιορίσεις τις δηλώσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις γιατί το παραπάνω post δε βγάζει νόημα.strikebeatsent είπε:Γεια σας παιδιά, ήθελα να αναφέρω ότι δεν ακούγονται και τα καλύτερα σχόλια σε ορισμένα site για τις m-audio. Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει για τις RME ειδικά σε ποιότητα ηχογράφησεις οργάνων. Τώρα μην με ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες γιατί είμαι αρχάριος.