Καμπίνα μπάσου 2Χ10.

Καλλιο αργά παρά ποτέ... αν και καμία από αυτές που προτείνεις δεν θα ήταν η απόλυτη προτίμησή μου, θα επικροτήσω την επιλογή της eden. Και προσθέτω πως κατά τη γνώμη μου (και σύμφωνα πάντα με το γούστο μου στον ήχο) οι 2χ10 συνδιάζονται καλύτερα με 1χ12, παρά με 1χ15. Καλόπαιχτη!

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε κ εμενα..Εχω μια κεφαλη Gallien Krueger 700 RB-II και ψαχνω για καμπινα αλλα δεν ξερω τι κατευθυνση να παρω..Για 4 δεκαρια το σκεφτομουν αλλα σκεφτομαι το μεταφορικο..Με τη μπαντα παιζουμε Hard Rock-Garage..Ειχα ανοιξει ενα θεμα πριν λιγο καιρο μπορειτε να το βρειτε απο search αλλα δυστυχςως δεν ελαβα ιδιαιτερη βοηθεια και δεν μου δωσανε ιδιαιτερη σημασια..Θα εκτιμουσα πολυ η βοθεια σας..Συγνωμη για την παρεμβολη audiokosta...

Θεωρώ πως αν κανείς προτείθεται να πάρει ΜΙΑ καμπίνα, η πιο all around λύση είναι μια καλή, ελαφρυά 1χ12...

Η γνώμη μου είναι hartke 4X10 silvercone... Αν παίζεις garage όμως σκέψου και τη λύση της Behringer 1Χ15... Θα σου βγάλει πολύ καλό ήχο με πολύ λίγα λεφτά...

Το αλουμίνιο είναι πολύ καλό υλικό για μπαλκονόπορτες.

:P:P

Δεν αμφέβαλα ότι δεν θα σου άρεσε... Έτσι και αλλιώς εσύ του τανγκ δεν παίζεις... :)

funky_bassman είπε:
:P:P

Δεν αμφέβαλα ότι δεν θα σου άρεσε... Έτσι και αλλιώς εσύ του τανγκ δεν παίζεις... :)

Μπάσο.

funky_bassman είπε:
Έτσι και αλλιώς εσύ του τανγκ δεν παίζεις... :)
Τι να πω... κοπανάω, κοπανάω, μα δε βγανει πράμα... μαλλον φταίει που μου πουλήσανε χωρίς σιδεράκια... δε βαριέσαι, τη δουλειά του την κάνει...

Το Σάββατο ελάτε στου Ψυρρή να την ακούσετε .......... την καμπίνα  ;)

Επίσημη ανακοίνωση αύριο αλλά για τους εραστές των χαμηλών συχνοτήτων το λέω σήμερα.

audiokostas είπε:
Το Σάββατο ελάτε στου Ψυρρή να την ακούσετε .......... την καμπίνα  ;)

Επίσημη ανακοίνωση αύριο αλλά για τους εραστές των χαμηλών συχνοτήτων το λέω σήμερα.
Αναφερθηκε και χτες αυτο, αλλα εχει τελικο Τσου Λου και εχουμε ηδη κανονισει 7 ατομα. :-\

Next time μαλλον...

Μα παίζουμε μόνο υπό αντίξοας συνθήκας.

Αλλιώς τι blues θα ήταν.....

Πάντως με τέτοιες ομάδες, εμείς σίγουρα θα χουμε περισσότερο πάθος από τον τελικό.;D

Σκεφτομουν τη λυση Gallien Krueger με 2 10ρια κατι τετοιο για παραδειγμα.

http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_210rbh.htm

Εχουμε συχνα lives και το μεταφορικο με απασχολει αρκετα...Θα με καλυψει αυτη η καμπινα?Την εχετε ακουσει?'Η θα θελησω συντομα να προσθεσω και ενα 15αρι πολυ πιο συντομΑ απ οτι περιμενα?

Εγώ πάντως ρε συμπαίχτες μια χαρά το ακούω το 15άρι με τα 2Χ10 + ΗF...

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι στο μαγαζί μου, είτε το περνάω απο το P.A. είτε όχι, ακούγεται το ίδιο το άτιμο  ;D

Μάλλον για κανένα γήπεδο είναι, θα το παίξω σε γήπεδο στις 6/6 και θα σας πώ  :-*

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back