Νομιζω με την εξαιρεση της Ισπανιας & της Ινδονησιας..... ;D
Προσωπικα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ καλωδιο απο το Evidence Audio δεν εχω ξανα-χρησιμοποιησει...ειναι σαν να βαζεις στο jack της κιθαρας σου ενα κομματι......ατσαλενιο σωληνα... ;D...τοσο ακαμπτο ειναι!!in fact νομιζω οτι αν το συνδεσεις με τον ενισχυτη μπορει καποιος να κανει ανετα μονοζυγο πανω του την ωρα που εσυ παιζεις... ;D ...απο...ηχο παντως καλο ειναι...
Δεν το εχω το θεμα καλωδια,τα φωτα σας λοιπον
σιγα τον πολυελαιο...για ΚΑΛΩΔΙΑ μιλαμε for crying out loud....οχι για πυρηνικο αντιδραστηρα.... ;D
αυτα που θες απο ενα καλωδιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα
1.ΧΑΜΗΛΟ capacitance (κατω απο 30 pF/ft ειναι μια χαρα) για να μη σου κοβει το σημα και τα πριμα
2.ΚΑΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ για να μη κανει θορυβο
3.ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για να μη σου διαλυθει μεσα σε ενα χρονο...(αν δεν ξερεις να τα φτιαχνεις μονος σου,που ειναι και το καλυτερο μια και γλυτωνεις ΠΟΛΛΑ χρηματα, καλυτερα να αγορασεις ετοιμα για να εισαι σιγουρος.)
Ολα τα υπολοιπα για "ποιοτητα"...."ηχο" (αν ειναι δυνατον...ενα καλωδιο να εχει...ηχο :

) και λοιπα....χαρακτηριστικα μου ακουγονται απλα σαν mumbo jumbo & με κανουν να νοσταλγω τις εποχες που με 10 ευρω, ενα κολλητηρι 2 βυσματα Neutrick και λιγα μετρα Belden ολος ο κοσμος ελυνε το θεμα...καλωδια..... ;D...
Ο λογος που σου προτεινω το SOMMER (σε ΟΛΟΥΣ το προτεινω οχι μονο σε εσενα.. ;D) ειναι οτι εκτος του οτι προερχεται απο τον μεγαλυτερο κατασκευαστη καλωδιων στον κοσμο (Ισπανια & Ινδονησια included...) και αρα λογω οικονομιων κλιμακας ειναι πολυ φθηνοτερο απο αλλα εξισου καλα που τα φτιαχνουν κατι...μπαρμπα Σαμ στο ..γκαραζ τους... ;D ....ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλα κατασκευασμενο (δεν υπαρχει πιο heavy duty καλωδιο),εχει πολυ καλα βυσματα ,δεν διπλωνει και "γλυστραει" στη σκηνη και φυσικα εχει εξαιρετικα χαμηλο capacitance (οσο του George L περιπου).
Τα George L "ηχητικα" μου αρεσουν πολυ αλλα ενω τα παλια (πριν το 1995) ηταν ελαστικα και δεν τσακιζανε τα προσφατα εχουν πολυ σκληρο jacket και τσακιζουν με αποτελλεσμα να σου σπανε τα νευρα (ειδικα αν ειναι μακρια) ,απο την αλλη το παλαιοτερο καλωδιο που εχω και αυτο που χρησιμοποιω συνεχεια σπιτι ειναι ενα παλαιο "μαλακο" George L που το εχω απο το 1988... ;D....οπως και να το κανουμε ομως ειδικα για live καποιος αισθανεται πιο "ανετα" με κολλημενα βυσματα αντι με βιδωμενα (βεβαια ο Eric Johnson & πολλοι αλλοι που χρησιμοποιουν George L τα χρησιμοποιουν με κανονικα βυσματα και οχι με τα βιδωτα)
τωρα αν θες να....εντρυφησεις στο θεμα διαβασε αυτον
http://www.lavacable.com/buying.html