- Πόντοι
- 6
γεια σας παιδια. μια ερωτηση θελω να κανω. Πως στο στουντιο θα εχω καλυτερη ποιοτητα στον ηχο μου? να εχω πεταλακια, να συνδεομαι απ'ευθειας? τι ακριβως? πως θα αποφηγω τη γειωση και τυχον τσιριγματα?
Διαφωνώ λίγο πάνω σε αυτό, καθώς πιστεύω ότι ο τεχνικός του στούντιο δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει απ'έξω όλα τα μάνουαλ όλων των πεταλιέρων - πεταλιών που κυκλοφορούν στην αγοράwarpie είπε:Μιας και για να ειμαι ειληκρινης αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να απασχολει τον τεχνικο που δουλευει στο στουντιο και οχι τον μουσικο που πληρωνει για αυτον ακριβως τον λογο (καλυτεαρη ποιοτητα, κτλ κτλ)![]()
συμφωνω, αλλά συνήθως το πρόβλημα απο τον ντράμερ ξεκινάει γιατί παρασύρεται και αρχίζει ο φαύλος κύκλος που όλοι ανοίγουν την ένταση.warpie είπε:να χαμηλωσεις τους ενισχυτες ειναι σχετικα ευκολο.
Να χαμηλωσεις τον ντραμερ ειναι αλλη ιστορια ;D
+1IraklisZS είπε:η ισσοροπία των εντάσεων που ανέφερε η εύη πριν είναι πάρα πολυ βασικό θέμα και για να έχεις γρήγορο και καλό αποτέλεσμα χωρις να χάνεις χρόνο απο την πρόβα πεπει να ξεκινήσεις ΧΑΜΗΛΑ![]()