- Πόντοι
- 16
άπαιχτος ο τύπος!
Είσαι θεός τότε! Εγώ δεν θα παίξω έτσι ποτέ' date=' ακόμα κι αν γίνω 3000 ετών...εγω για να μαθω να παιζω ετσι πρεπει να γινω μαθουσαλας. 800 ετων και βαλε....![]()
Πέρα από την πλάκα, ο άνθρωπος είναι ασύλληπτος. Πιθανότατα ο καλύτερος πληκτράς στον κόσμο αυτή τη στιγμή...[/quote']
Ο τυπος ειναι περισσοτερο πιανιστας παρα πληκτρας......Ο καλυτερος πληκτρας του κοσμου ειναι ο amza tairov .-
Ε όχι και δεν είναι πληκτράς... ίσως η πιο αναγνωρίσιμη μορφή στον χώρο των πλήκτρων..Οι synth ήχοι του και ο προγραμματισμός που κάνει (βλ. backstage videos) σίγουρα τον διαχωρίζουν από ένα πιανίστα..Και λέω αναγνωρίσιμη γιατι το "καλύτερος στον κόσμο" είναι επικίνδυνη φράση μιας και δεν έχουμε ακούσει ούτε το 0,01% των πληκτράδων..Είσαι θεός τότε! Εγώ δεν θα παίξω έτσι ποτέ' date=' ακόμα κι αν γίνω 3000 ετών...εγω για να μαθω να παιζω ετσι πρεπει να γινω μαθουσαλας. 800 ετων και βαλε....![]()
Πέρα από την πλάκα, ο άνθρωπος είναι ασύλληπτος. Πιθανότατα ο καλύτερος πληκτράς στον κόσμο αυτή τη στιγμή...[/quote']
Ο τυπος ειναι περισσοτερο πιανιστας παρα πληκτρας......Ο καλυτερος πληκτρας του κοσμου ειναι ο amza tairov .-
Και δεν συμφωνώ με την άποψη ότι έχει μόνο τεχνική και καθόλου συνθετικές ικανότητες...Σε Liquid Tension Experiment, Dream Theater αλλά και στα προσωπικά του (Feed the wheel, Rythm of time, 4NYC) που τα έχω χιλιοακούσει, έχει αφάνταστα πράγματα (συνθετικά)...