Johny Marr!

οταν πρωτοβγηκε το How soon is now? ολοι νομιζαν οτι το ριφ ηταν απο συνθι....

Καλα χωρις πλακα δεν τον ξερεις? 8O

παντως να η βασικη του φιλοσοφια

http://foreverill.com/interviews/post87/antihero.htm

μακαρι ολοι οι κιθαριστες να ακολουθουσαν αυτον τον 10λογο!! :lol:

10 WAYS TO AVOID BECOMING A GUITAR HERO

1.Quit a wildly successful band -- and turn down offers from other successful bands -- for musical reasons.

2. Avoid solos whenever possible.

3. Play few single-note passages.

4. Put songs before showmanship.

5. Don't clutter your records, even if it means laying out.

6. Be subtle in your innovations: Don't pose with a four-necked guitar; instead, concentrate on offbeat harmonic ideas, unusual tunings, weirdo chord voicings, and finely detailed accompaniment.

7. Paint with a feather, not a firehose.

8. Cite unfashionable influences.

9. Violate pop music conventions whenever possible.

10. Denounce guitar heroism loudly and frequently.

Με προσβάλεις :oops: :oops: :oops:

Είμαι Smithsfan πολλά χρόνια!!!

Στον μαθητευόμενο αναφερόμουν .

τρομέρος αντιδεκάλογος ...

Ετσι πες μου και ΤΡΟΜΑΞΑ!! :lol: :lol: :lol:

Εγω ΖΩ με αυτον τον αντιδεκαλογο εδω και...χρονια (με εξαιρεση το 1 φυσικα (αν και τις...αρνησεις μου τις εχω κανει...)!! :lol: :lol: )

ειδικα τα 2 , 3 & 10 θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για ΟΛΟΥΣ τους ελληνες κιθαριστες!! :lol: :lol:

ειδικα τα 2 ' date=' 3 & 10 θα επρεπε να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για ΟΛΟΥΣ τους ελληνες κιθαριστες!! :lol: :lol:[/quote']

Και το 6

Τους πάτησε το τραμ το τελευταίο.

Ωραίος! Το θυμάμαι αυτό το τεύχος, σε πολλούς είχε φανεί 'περίεργο' 8O που το GP τον έκανε εξώφυλλο, αλλά για κάτι τέτοια ξεχώριζε (τότε τουλάχιστον) από άλλα κιθαρο-περιοδικά.

Μου άρεσε στο αρχικό βίντεο-συνέντευξη όταν ανέφερε σαν στοιχείο που του αρέσουν οι Jag το ότι τον 'περιορίζουν' - αυτό το στοιχείο είναι πολλές φορές μεγάλη βοήθεια..

''I have a healthy respect for guitarists like Joe Satriani and Eddie Van Halen, disciplined players who really know what they're doing -- if you're going to be a virtuoso, you can't be hit-and-miss. But I think people like Yngwie Malmsteen should be forgotten as soon as possible -- I really do. It's got very little to do with music, and the "I'm the fastest gun in town" idea is almost like homosexual panic. Nothing against gays, but when players perpetrate this incredibly sexist image of being so macho, I find it suspicious. Plus, I can't do all that stuff, so that's why I say it's stupid [laughs]''

Hahahaha!!Well said Mr Marr ;D ;D

Από αυτό το site βρήκα αυτή την ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ εκτέλεση του "How soon is now":

;)

Φοβερό site (το έχει ξαναποστάρει ο Suede νομίζω). Βρήκα με τι θα ασχοληθώ τις επόμενες μέρες.  :D

Ηλία, αυτός ο danielearwicker είναι παιχταράς και έχει μελετήσει τον Marr εκτενέστατα. Check out his other videos too. :)

spy είπε:
Ηλία, αυτός ο danielearwicker είναι παιχταράς και έχει μελετήσει τον Marr εκτενέστατα. Check out his other videos too. :)
Βρε τον μπαγάσα!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back