John Scofield / Medeski, Martin & Wood - 'Hottentot'

nasokosm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Καλη ακρόαση!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι καλή, άριστη ακρόαση!

Να 'σαι καλά ρε Νάσο!

Όλα τα λεφτά στο 3:51 που του φεύγει και στα π@π@ρι@ του (ή αφήνει να του φύγει)!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το αγαπημένο μου του Sco. Οι δε Medeski, Martin & Wood είναι το απόλυτο rhythm section. Σκοτώνουν!

Groove και τα μυαλά στα κάγκελα  ;D ;D ;D ;D Αφτό ίνε  8)

Τα live των MMW είναι τελείως πορνό!  ;D

Δείτε και σε άλλα, κανονικότατο σεξ λέμε επί σκηνής  :o

Εδώ και μερικά χρόνια είναι το αγαπημένο μου άκουσμα, τους ανακάλυψα από τον (τεράστιο) Sco (φαντάζομαι κ άλλοι κιθαρίστες).

Τα έχω λίωσει τα βιντεοζ απο Youtube - μακάρι να τα έβρισκα σε καλή ποιότητα, ολα αυτά τα λαιβ από φεστιβάλ κλπ. αλλά δεν υπάρχουν.

nickel είπε:
Τα έχω λίωσει τα βιντεοζ απο Youtube - μακάρι να τα έβρισκα σε καλή ποιότητα, ολα αυτά τα λαιβ από φεστιβάλ κλπ. αλλά δεν υπάρχουν.
Για κοίτα αυτό ειναι HD καταπληκτική ποιότητα κοντά μία ώρα!

Ακολούθησε το λινκ ο τύπος έχει ανεβάσει πολλές συναυλίες απο το Mezzo , δορυφορικό κανάλι σε HD !

http://www.noiz.gr/index.php?topic=193690.0

Τρεις φορές τους έχω δει (δύο Παρίσι και μία Λονδίνο) και πήγα επί τούτου! Το απόλυτο γκρουπ στο είδος του. Μεγάλο σχολείο η χρήση vintage keys από τον Μεντέσκι όσο για τους άλλους δύο είναι πραγματική φωτιά-μάθημα επίσης για τους έλληνες ντράμερ πως μπορείς να έχει κολοσσιαία τεχνική και να μην κάνει γέμισμα κάθε 4 μέτρα ή να κρατάς ένα groove για ώρα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα