Joe Satriani in Greece...

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Πολυ ισχυρες φημες ακουγονται οτι ερχεται ο Joe Satriani 15-30 Ιουλιου στην Αθηνα στα πλαισια της European Tour για το νεο αλμπουμ του..τα 2 συν ειναι οτι μαλλον θα ειναι και ο Eric Johnson μαζι καθως και οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γινει και Guitar Clinic σε γνωστο ωδειο στην Αθηνα...

Eνταξει το ξερω...τον εχετε ξαναδει ολοι...αλλα παρακαλω να ερθει με johnson....o χαμος!!!

Αν έρθει ο Eric Johnson κάτι γίνεται.

Αν ερχόταν και κάποια στιγμή ο αλητάμπουρας ο Howe καλά θα ήταν...

Αν έρθει ο Eric Johnson κάτι γίνεται. Αν ερχόταν και κάποια στιγμή ο αλητάμπουρας ο Howe καλά θα ήταν...

Καλομελετα και ερχεται και αυτο!!!!!!!(χωρις πλακα)

Antouan ξέρουμε που θα παίξει;

Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν στην Πετρούπολη και ήταν γενικά ωραίο μέρος για συναυλία.

παιδια δινω τα διπλα σε οποιον μου βρει εισητηριο!(πλακα κανω αλλα με ενδιαφερει Π Ο Λ Υ !!!
em.icon.bigsmile.png
)

παιδια ξεριες κανεις κατι σιγουρο γιαυτην την συναυλια;

θα ερθουν μσζι να παιξουν ή δικια του συναυλια ξεχωριστα ο καθενας;

Eνταξει το ξερω...τον εχετε ξαναδει ολοι...

και όμως...ΔΕΝ πήγα όταν ήρθε :D και δεν με κόβω να πάω...

Αν ερχόταν και κάποια στιγμή ο αλητάμπουρας ο Howe καλά θα ήταν...

Καλομελετα και ερχεται και αυτο!!!!!!!(χωρις πλακα)

Για Howe μάλιστα...(αν εννοείς για howe...).

Για τα υπόλοιπα τι στο καλό?είμαι ο μόνος κιθαρίστας που δεν πηγαίνει σε συναυλίες κιθαριστών??? :?

Για τα υπόλοιπα τι στο καλό?είμαι ο μόνος κιθαρίστας που δεν πηγαίνει σε συναυλίες κιθαριστών??? :?
νομίζω οτι έχεις μπερδευτεί 8) :) και χάνεις τα καλά βασικά.... Στο satriani πήγα με 2 φίλους που δεν έχουν καμμία σχέση με κιθάρες, δεν τους ενδιαφέρει η δεξιοτεχνία καθόλου (άλλωστε ο τζο δεν πουλάει θέαμα), και μετά τρέχαν και αγοράζαν cd. Είναι μουσική (επίθετο) η συγκεκριμένη συναυλία πως να το κάνουμε... δεν ειναι σαν να πηγαίνεις να δεις μικελάντζελο...

:lol: :lol: :lol:

Τον μουρλό με τις δύο κιθάρες μωρε.... δεν θυμάμαι καν αν όντως τον λένε έτσι...

:lol: :lol: :lol: Τον μουρλό με τις δύο κιθάρες μωρε.... δεν θυμάμαι καν αν όντως τον λένε έτσι...
:lol: :lol: :lol:

Ναι όντως έτσι τον λένε!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλέον έχει θεαθεί και με τέσσερεις κιθάρες! :lol: :lol:

Τον Satriani τον είχα δει και εγώ στο θεατρο στην Πετρούπολη. Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση η ακουστική του μέρους. Τα πάντα ακούγονταν ξεκάθαρα και με ευκρίνεια και το κυριώτερο σε ένταση τέτοια που να μην σπάνε τα τυμπανά μας.

νομίζω οτι έχεις μπερδευτεί 8) :) και χάνεις τα καλά βασικά.... Στο satriani πήγα με 2 φίλους που δεν έχουν καμμία σχέση με κιθάρες' date=' δεν τους ενδιαφέρει η δεξιοτεχνία καθόλου (άλλωστε ο τζο δεν πουλάει θέαμα), και μετά τρέχαν και αγοράζαν cd. Είναι μουσική (επίθετο) η συγκεκριμένη συναυλία πως να το κάνουμε... δεν ειναι σαν να πηγαίνεις να δεις μικελάντζελο...[/quote']

και όμως...δεν μου αρέσει καθόλου.

ένα δύο κομμάτια από κάθε δίσκο του έχουν να μου πουν κάτι.

όπως και σχεδόν από ΚΑΘΕ κιθαρίστα. :lol:

οι ΜΟΝΟΙ κιθαρίστες που ακούω και γουστάρω, είναι ο Malmsteen (απλά και μόνο λόγω παιδικής ηλικίας), ο Buckethead, ο Howe, ο Hendrix και ο Zappa. :lol:

δε γουστάρω ούτε Vai, ούτε Michael Angelo, ούτε αυτούς τους "ψαγμένους" που παίζουν τον πάτο τους και αφήνουν πίσω την μουσική όπως έκανε ο olizadebe με την μπάλα. :lol: :lol:

δε γουστάρω ούτε Vai' date=' ούτε Michael Angelo, ούτε αυτούς τους "ψαγμένους" που παίζουν τον πάτο τους και αφήνουν πίσω την μουσική όπως έκανε ο olizadebe με την μπάλα. :lol: :lol:[/quote']
ναι οντως αυτο ακριβως κανει ο vai!αφηνει πισω του την μουσικη με αυτα που παιζει...και εννοειται οτι ..τι vai,τι michael angelo το ιδιο ειναι!

δε γουστάρω ούτε Vai' date=' ούτε Michael Angelo, ούτε αυτούς τους "ψαγμένους" που παίζουν τον πάτο τους και αφήνουν πίσω την μουσική όπως έκανε ο olizadebe με την μπάλα. :lol: :lol:[/quote']
ναι οντως αυτο ακριβως κανει ο vai!αφηνει πισω του την μουσικη με αυτα που παιζει...και εννοειται οτι ..τι vai,τι michael angelo το ιδιο ειναι!

καλά...νομίζω πως μπορεί να γίνει περισσότερο από αντιλληπτό πως οι "ψαγμένοι" για τους οποίους μιλάω είναι αυτοί που έχουν 1 cd δισκογραφικά εδώ και 10 χρόνια και 15 ακροατές...

και Vai παρεπιπτόντως, αν ακούσω, ακούω ΜΟΝΟ για τον ΗΧΟ του.

ΟΛΗ η μουσική του είναι βασισμένη πάνω σε zappa.

γιατί λοιπόν να μην ακούσω το αυθεντικό και να πάω σε "μαϊμού"?

(ελπίζω να με πιάνεις...δεν το λέω για να ανάψω καμία φωτιά... :lol: )

Trending...

Νέα θέματα

Back