joe bonamassa - the ballad of John Henry

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Εν οψει του live του Bonamassa στο κυτταρο ποσταρω αυτο το πολυ ενδιαφερον βιντεακι απο την ηχογραφηση του κομματιου.

Μου εκανε εντυπωση που τον ειδα να παιζει και με μια signature του πετρουκιου slide.

Enjoy (και δειτε το οπωσδηποτε σε high quality δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση)

gregg είπε:
Mου εκανε εντυπωση που τον ειδα να παιζει και με μια signature του πετρουκιου slide.
Ο Joe έχει... μερικές εκατοντάδες κιθάρες, τελευταία όμως παίζει πολύ με EBMM. Το ίδιο κομμάτι το είχα ανεβάσει σε live εκτέλεση σ'αυτό το thread:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=171596.10

όπου παίζει με μια custom doubleneck που βασίζεται στην Steve Morse sig.

Τελευταία παίζει συχνά με Morse, Pet, 25th anniversary, ενώ πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Sterling να του φτιάχνει ένα signature model. Βέβαια ο Joe έχει την πολυτέλεια (και την εμπειρία) να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει κάθε φορά, ανάλογα και με το mood της στιγμής.  ;)

The Genius Loci είπε:
Ο Joe έχει... μερικές εκατοντάδες κιθάρες
Δείτε αυτή τη φώτο... (από το GP April 2009)

ΜΟΛΙς πηραμε και τα εισιτηριακια μας...και ειμαστε κομπλε ;D
επίσης, επίσης

joe.jpg

raindog είπε:
Δείτε αυτή τη φώτο... (από το GP April 2009)

επίσης, επίσης
Τελικά θα είμαστε πολλοί από το Noiz.

Μήπως να........ ;

και για να ζεσταθούμε, άλλη μία για το τι θα δούμε και θα ακούσουμε...  ;D

joe_liverig.jpg

gregg είπε:
Μου εκανε εντυπωση που τον ειδα να παιζει και με μια signature του πετρουκιου slide.
Αλλη μια τρανή αποδειξη οτι ο αξοπλισμος επεται τις ικανότητας του παιχτη!

Αυτό που μου την έχει κατασπάσει στον Bonamassa είναι ότι ενώ έπαιζε πολύ συχνά με στρατ (μέχρι και ο Playloud τη λιγουρεύτηκε) από τότε που έκανε το deal με τη Gibson όχι μόνο δεν παίζει με στρατ (φυσιολογικό) αλλά τις θάβει χοντρά όπου βρεθεί και μιλήσει.

Μήπως να γράψει τη μπαλάντα του Μπαρμπα Θωμά τελικά;

mscmkr είπε:
Αυτό που μου την έχει κατασπάσει στον Bonamassa είναι ότι ενώ έπαιζε πολύ συχνά με στρατ (μέχρι και ο Playloud τη λιγουρεύτηκε) από τότε που έκανε το deal με τη Gibson όχι μόνο δεν παίζει με στρατ (φυσιολογικό) αλλά τις θάβει χοντρά όπου βρεθεί και μιλήσει.
Ο Joe έχει την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή της καρριέρας του να παίζει με whatever the fuck he fancies, και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν μανατζεράκο της πλάκας, οποιασδήποτε εταιρείας.

Εν πάσει περιπτώσει πάντως, στα σχετικά με Fender:

http://www.woodytone.com/2009/08/14/live-show-bonamassa-off-the-charts-good/

He was also asked why he switched to Gibsons from Fenders. He said it was due to: a bad experience with Fender; the fact that many people hear a Strat and automatically think of Stevie Ray Vaughan (”you could make a canoe with two [strats] and row it down the Hudson River, and some people would say that the sound that makes sounds like Cold Shot,” he said); and the fact that he seems to be moving toward an overall darker sound – which might explain why the Bogner is now in his rig.
Σε τελευταία live του παίζει μερικά κομμάτια με EBMM (του έχουν φτιάξει και κάποιες Custom), λες να τον... απολύσουν από τη Gibson:P ;D ;D

Nestoras είπε:
Μου φαίνεται έχετε τρελαθεί όλοι.
καλα ντε ...............απλα βλεπω τον τελευταιο καιρο ενα ονειρο.....που λει ο joe....''without him i would have never ever ever ever been what i am right now.......please welcome mr. ANTONIS TAMOURLOS( aka ignantios)'' ειναι σοβαρο? ;D

ignantios είπε:
καλα ντε ...............απλα βλεπω τον τελευταιο καιρο ενα ονειρο.....που λει ο joe....''without him i would have never ever ever ever been what i am right now.......please welcome mr. ANTONIS TAMOURLOS( aka ignantios)'' ειναι σοβαρο? ;D
Τι είχε πει προχτές ο Kwstas79? Mήπως είχες φάει φασόλια γίγαντες (το είχε πει σ' άλλον βέβαια).

Να σου πω και 'γώ την αλήθεια έχω δει δύο πολύ "ζωντανά" όνειρα, το ένα με τον Eric Clapton, και το άλλο με τον Paul McCartney.

ΠΟΥΤ@Ν@ ζωή. Που θα πάει όμως.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back