jazz - bluesy impro

Σε πάει πολύ αυτό το backing γιατί έχεις την ικανότητα να φραζάρεις-γκρουβάρεις τα σόλος σου.

Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31... :)

Εξαιρετική φρασεολογία, φοβερός ήχος, the whole package με λίγα λόγια.

Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31.
Με έβαλες να ξανακούσω το συγκεκριμένο σημείο και να αναρωτηθώ αν την κατάλαβες με το αυτί ή έπιασες κιθάρα για να δεις τι είναι. Αν ισχύει το πρώτο, θέλω να μου κάνεις ear training :D

longshadow είπε:
Σε πάει πολύ αυτό το backing γιατί έχεις την ικανότητα να φραζάρεις-γκρουβάρεις τα σόλος σου.

Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31... :)
Thanks Longshadow! Γι'αυτη τη νοτα σκεφτομουν να το ξαναγραψω γιατι στην αρχη δε μου αρεσε αλλα τελικα το αφησα :P

Εξαιρετική φρασεολογία, φοβερός ήχος, the whole package με λίγα λόγια.

Με έβαλες να ξανακούσω το συγκεκριμένο σημείο και να αναρωτηθώ αν την κατάλαβες με το αυτί ή έπιασες κιθάρα για να δεις τι είναι. Αν ισχύει το πρώτο, θέλω να μου κάνεις ear training :D
θενκς μαν!

Εκπληκτικές φράσεις ;)

PS:Σε κάθε αυτοσχεδιασμό σου βλέπω τα ΤΟΣΑ χιλιόμετρα που έχεις στα blues! :)

gregg είπε:
Γι'αυτη τη νοτα σκεφτομουν να το ξαναγραψω γιατι στην αρχη δε μου αρεσε αλλα τελικα το αφησα :P
Έπρεπε να το γράψεις και να τονίσεις τη νότα αυτή. Τώρα ακούγεται πρασινωπή όχι λόγω της συχνότητάς της αλλά λόγω της χαμηλής της έντασης (άκυρο το ξαναάκουσα) επειδή ακούγεται ανοιχτή. Ανοιχτή δεν είναι;... :D

Πολύ καλό - μπράβο.

Το μπακιτράκι είναι διαθέσιμο;

Vasmar είπε:
Εκπληκτικές φράσεις ;)

PS:Σε κάθε αυτοσχεδιασμό σου βλέπω τα ΤΟΣΑ χιλιόμετρα που έχεις στα blues! :)
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αν και θελω να γραψει πολλα το κοντερ ακομα για να πω οτι εχω ξυσει μια μικρη φλουδα της επιφανειας τους.

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. Δεν ειχα δει την απαντηση σου.

gregg είπε:
thanks ray. μπακινγκ τρακ σε επισυναψη.
Σε ευχαριστώ πολύ bro. Το είχα ξεχάσει!

Τέλειο...έτσι απλά!!

Περισσότερο blues παρά jazz.

Και με σφραγιδα: Robben Ford approved!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back