LOL!!! ;D ;D ;D ;DBoogieMan είπε:το Perfect pitch ειναι κατι σαν τον γυναικειο αργασμο...
καλο ειναι να υπαρχει αλλα δε μας ενδιαφερει και πολυ!!!
;D ;D ;D
Ναι, αλλα αν δεν τον πετυχαινεις, η δεν το κανεις καλα η εισαι "λιγος"BoogieMan είπε:το Perfect pitch ειναι κατι σαν τον γυναικειο αργασμο...
καλο ειναι να υπαρχει αλλα δε μας ενδιαφερει και πολυ!!!
;D ;D ;D
εμ,αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα στην παγκοσμια μουσικη σκηνη... ;D ;Dγιατι ο καθεις θεωρει πως εχει κατι ουσιαστικο να δωσει.
Προβλημα;;; Δεν νομιζω. Ισα ισα εγω αυτο θεωρω μαγεια της μουσικης.Superfunk είπε:εμ,αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα στην παγκοσμια μουσικη σκηνη... ;D ;D
Μαγεία της μουσικής όταν τραγουδάς στο μπάνιο (ή παίζεις κιθάρα στο υπόγειο)...ο SF μιλάει για παγκόσμια μουσική σκηνή και συμφωνώ μαζί του. Βέβαια εάν η παγκόσμια μουσική σκηνή κατευθύνεται από X-Factor...προτιμώ το μπάνιο!mehiko είπε:Προβλημα;;; Δεν νομιζω. Ισα ισα εγω αυτο θεωρω μαγεια της μουσικης.
συ ειπας στο μπανιο.marathon είπε:Μαγεία της μουσικής όταν τραγουδάς στο μπάνιο (ή παίζεις κιθάρα στο υπόγειο)...ο SF μιλάει για παγκόσμια μουσική σκηνή και συμφωνώ μαζί του. Βέβαια εάν η παγκόσμια μουσική σκηνή κατευθύνεται από X-Factor...προτιμώ το μπάνιο!
+1marathon είπε:Το να ανεβάσεις ένα κομματάκι στο Soundclik ή στο Noiz σημαίνει ότι εκτίθεσαι δημόσια (δηλ δεν χρειάζεται να παίζεις live για να εκτίθεσαι, εκεί εκτιθεσαι πραγματικά όπως -νομίζω- το εννοεί ο SF). Aπλά θα συμπληρώσω ότι το πιο δύσκολο είναι να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να ξέρεις πραγματικά ποιός είσαι
Φυσικα και εννοουσα και το Noiz (και το οποιο αλλο forum), αλλα κυριως τα lives και την δισκογραφια.marathon είπε:Το να ανεβάσεις ένα κομματάκι στο Soundclik ή στο Noiz σημαίνει ότι εκτίθεσαι δημόσια (δηλ δεν χρειάζεται να παίζεις live για να εκτίθεσαι, εκεί εκτιθεσαι πραγματικά όπως -νομίζω- το εννοεί ο SF). Aπλά θα συμπληρώσω ότι το πιο δύσκολο είναι να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να ξέρεις πραγματικά ποιός είσαι
δεν μιλάω για σένα προσωπικά, αλλά το ότι παίζεις live από το 97 δεν μου λέει τίποτα. Επειδή είμαι πια 50 και έχω ζήσει-σπουδάσει στο εξωτερικό το 80-85, έχω δεί πραγματικά μεγάλα live. Από την μουσική-μουσικοί περιμένω λοιπόν να εκπλαγώ (είτε από την τεχνική, είτε από την σύνθεση, είτε από τη σκηνική παρουσία, είτε...)...mehiko είπε:Φυσικα και εννοουσα και το Noiz (και το οποιο αλλο forum), αλλα κυριως τα lives και την δισκογραφια.
Αν βεβαια μιλας για μενα προσωπικα, παιζω live απο το 1997.
να τα εκατοστισεις φιλε μου!!!marathon είπε:δεν μιλάω για σένα προσωπικά, αλλά το ότι παίζεις live από το 97 δεν μου λέει τίποτα. Επειδή είμαι πια 50 και έχω ζήσει-σπουδάσει στο εξωτερικό το 80-85, έχω δεί πραγματικά μεγάλα live. Από την μουσική-μουσικοί περιμένω λοιπόν να εκπλαγώ (είτε από την τεχνική, είτε από την σύνθεση, είτε από τη σκηνική παρουσία, είτε...)...
Υ.Γ Έχω ήδη εισητήρια για το live του Jeff Beck στις 4 Ιουλίου (εάν με καταλαβαίνεις)
Έχεις μια τάση (ή μου φαίνεται?) ποιός την έχει πιό μεγάλη...(Στην ηλικία μου δεν με νοιάζει ή μεγάλη αλλά η...ζαρωμένη!)...και δεν χρειάζεται. To λέω και για την αντίδρασή σου με τον Playloud...mehiko είπε:και εγω εχω παει στα δυο live του Vai, Malmsteem και Satriani,στην Αθηνα...
Easyjet και τους είδες. Τα κόστη πιά δεν είναι τόσο τραγικά. Καμμιά φορά αξίζει περισσότερο να δείς ένα τέτοιο live παρά να πάρεις μια Baja...και παρακαλαω να βρεθει καποιος να μας φερει Richie Kotzen και Guthrie Govan
Που είναι να τα θάψουμε...Προφανώς και κάνω πλάκα και συμφωνώ μαζί σου...απλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, όταν αποφασίζεις να εκτεθείς υπάρχει και το ρίσκο να μην πάνε τα πράγματα όπως νόμιζες, και πρέπει να είσαι έτοιμος να το δεχθείς.taq είπε:Ανέβασα και γω ένα - δύο κλιπάκια, σε άλλο θέμα...
Κανείς δεν σε κρίνει έτσι, απλά ή παίζεις για τον εαυτό σου ή θέλεις και τη γνώμη του κοινού...που δεν χρειαζεται να ξέρει κιθάρα για να σε κρίνειαλλά έχω και την δική μου άποψη και δεν χρειάζεται να μου αποδείξει κανείς μεγάλος παικταράς ή άσχετος κιθαρίστας καθώς και μικρός ή μεγάλος στην ηλικία για το αν ξέρω να παίζω ή όχι...
Μαζί σου, απλά το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό και άσχετο επιχειρημάτων...δεν μου αρεσουν τα μακαρόνια με τόνο...ενώ εσύ τρελλαίνεσαι. Το κακό είναι να προσπαθείς να με ταίσεις με το ζόριΓι αυτό παράκληση σε όλους ας μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, ή αν είμαστε, ας δεχόμαστε με καλή πρόθεση την κριτική αρκεί αυτή να είναι σωστά στηριγμένη σε επιχειρήματα άσχετα αν στέκουν κατά την αποψή μας ή όχι...
Εντελως καλοπροαιρετο ηταν το τελευταιο μου μηνυμα, αλλα μαλλον δεν το καταλαβες (ισως λογω προκαταληψης).marathon είπε:Έχεις μια τάση (ή μου φαίνεται?) ποιός την έχει πιό μεγάλη...(Στην ηλικία μου δεν με νοιάζει ή μεγάλη αλλά η...ζαρωμένη!)...και δεν χρειάζεται. To λέω και για την αντίδρασή σου με τον Playloud...
Easyjet και τους είδες. Τα κόστη πιά δεν είναι τόσο τραγικά. Καμμιά φορά αξίζει περισσότερο να δείς ένα τέτοιο live παρά να πάρεις μια Baja...