J. Scofield interview. Eπιτέλους, το περίμενα χρόνια!

Απο αυτή τη σειρά, το μόνο που με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω. Επιτέλους, όπως σωστά είπε ο dimsonic.

Όταν ακούω (ή και βλέπω ταυτόχρονα) παίκτες σαν τον Sco, νιώθω ότι μου λείπουν αρκετοί εγκεφαλικοί νευρώνες ώστε να μπορώ να τους παρακολουθήσω. 

Αυτός ο Rick, αυτός ο Rick. Έχει καλές παρέες......................

Φοβερός είναι. Αστείρευτο χιούμορ, αλλά και ατάκες που χτυπάνε φλέβα.

Αυτο που θα πω ειναι ψιλοακυρο καθως απο το παρουσιαστικο κ μονο δε μπορεις να κρινεις καποιον, αλλα δε θα περιμενα ποτε πως ο Σκο θα ειναι τοσο απλος προσιτος, down to earth που λενε στο χωριο μου (συν το χιουμορ που προαναφερθη). Να το πω αλλιως ο πιο συμπαθης απ'οσους συνομιλητες του Ρικ εχω δει

Αυτο που θα πω ειναι ψιλοακυρο καθως απο το παρουσιαστικο κ μονο δε μπορεις να κρινεις καποιον, αλλα δε θα περιμενα ποτε πως ο Σκο θα ειναι τοσο απλος προσιτος, down to earth που λενε στο χωριο μου (συν το χιουμορ που προαναφερθη). Να το πω αλλιως ο πιο συμπαθης απ'οσους συνομιλητες του Ρικ εχω δει
νομίζω όλοι απλοϊκοί τύποι ήταν. Κανείς δεν είχε μύτη. Εκτός από τον Στινγκ.

πάντως περίμενα περισσότερα από τον Ρικ εδώ.

Καμμία ερώτηση για την ιστορική συνεργασία με Cobham, για τους uberjam, την WDR Big band, εξοπλισμό...

Ωραίος, κορυφαίος μας διδάσκει πάντα

στα 70 του προσπαθεί να αλλάξει τεχνική στην πένα..

Space man, space, άφησε χώρο για τους άλλους αφουγκράσου τι παίζουν και δέσε  με την ορχήστρα , όλο το ζουμί για μένα

ωραίος και ο Ρικ αφήνει χώρο και δεν καθοδηγεί τη συζήτηση το κάνει με τον τρόπο του, δεν μπορείς να καλύψεις 50 χρόνια μουσικής σε μία ώρα

να είστε καλά ρε ογκόλιθοι να παίρνουμε και μεις καμμια πετρούλα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back