''It ain't easy''

freerock1974 είπε:
Το καινουριο μου τραγουδι...

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιοδηποτε σχολιο!

Καλη ακροαση!
Ακουγα τωρα το Mama used to say και σε σκεφτομουν.Σε συζηταω εδω στο στουντιο με συναδελφο..και μολις ανεβασες νεο αιμα !!

Τι αξαν ειναι αυτα τουτι με τα χαμμοντ!!!! ...Μετακομιζω με το Electro μου.....

το σολο των πληκτρων θελει δουλεια...δεν ειναι απλα ακκορντα. ( :-*) και το πιανο απο πισω..κανει λιγο θορυβο σε συχνοτητες.

μπορει να εχει ξανασυζητηθει αλλα  με τι εξοπλισμο παιζεις οταν γραφεις κιθαρα ? με ενισχυτη και μικροφωνα στην καμπινα , με καρτα ηχου , με τι ????

μου φαινεται δινεις ορισμο του πως πρεπει να ειναι το αυθεντικο hard rock.

@Κοrgius

Να πω κατ αρχας το παπατζιλικι..το σολο χαμοντ(τα γρηγορα)τα γραψα στα 2/3 της ταχυτητας γιατι δεν ειμαι πληκτρας...

Ηθελα απλα ενα σολο χαμοντ και ενας φιλος που παιζει ειναι διακοπες...

Το πιανο εκανα τη βλακεια και αφησα ενα hall reverb που μου το ξεσκισε.

(Το ακουσα μετα τη μιξη που ειναι αυτη που παρεθεσα,θελει διορθωμα γενικα το πραμα)

@Κsekourdistos

Γραφω με στρατ(το συγκεκριμενο)ή Gibson καρφι σ ενα Μarshall vs102r.

SM57 με προενισχυση απο κονσολα Mackie και απο το direct out της κονσολας στην Μaudio 1010.

Παιζω μονο με το gain του drive καναλιου και πολλες φορες παιρνω αυτο που θελω παιζοντας με το ποτενσιομετρο της κιθαρας στο ιδιο κομματι με τον ιδιο ηχο.

Σας ευχαριστω

Face melting rocknroll είναι το είδος νομίζω. Για να δούμε πόσο αντέχουν τα μόνιτορ....

Ρε ατομο τι συνθεσεις ειναι αυτες?

Τι ριφ?

Τι πεντατονικουρα?

ΠΩ ΠΩΩΩ, fucking hats off

Ήθελα να 'ξερα πότε θα σταματήσεις (να μας εκπλήσεις).

Μας δημιουργείς κόμπλεξ το καταλαβαίνεις.

Άλλο ένα super κομμάτι. >:(

Σκοτωνει και αυτο!! Και τι παπουτσια στο σολο θεε μου! :o Ριφφαρες κλπ κλπ.!!  Μονο λιγο καλυτερη μιξη θελει νομιζω.

@Νεστορα σ ευχαριστω πολυ!Η γνωμη σου εχει ειδικο βαρος για μενα. ;)

@JIMMYPAP,σ ευχαριστω,να σαι καλα.Και εχεις απολυτο δικιο.Θελει πολυ καλυτερη μιξη,προσοχη στα μπασα,στους χωρους και πολλα αλλα...

Να πω την αμαρτια μου επεσα με τα μουτρα σε πολλα κομματια σε λιγο χρονικο διαστημα

και βγηκε η κουραση...δε γινεται ετσι...θελει σιγα σιγα,με ηρεμια και καθαρα αυτια..

Και να πω οτι με κυνηγαει κανεις...ας οψεται το παθος που πολλες φορες οδηγει σε καταστροφικες βιασυνες...(σε ολους τους τομεις... ;))

παλι επαιξες τις καλτσες σου ρε αδελφε.....

εχεις αστρο-τελος

Άκου κουλέ τυχάρπαστε, τα κομμάτια αυτά τα γράφω στη χέστρα μεθυσμένος ενώ λύνω sudoku και σκαλίζω τη μύτη μου.

Επειδή είμαι όμως πολύ υπεράνω, θα ασχοληθώ και θα σου πω τα βασικά σου λάθη:

α) Το κόντρα ride έπρεπε να χει εξέχουσα θέση στο ρεφρεν. Όχι εξαφανισμένο.

β) Το μόνιμο πρόβλημα που χεις με το μπάσο επαναλαμβάνεται και εδώ αλλά μη σε νοιάζει, θα το λύσουμε.

γ) Στο σόλο για την έμφαση θα μπαινα σε τρίτη της τονικής (μπούρδες λέω αλλά και καλά πουλάω μούρη ότι ξέρω τι μου γίνεται)

δ) Εκείνο το hammond θα το σολάρεις ή ντρέπεσαι;

ε) Βάλε τις φωνές πιο πάνω στο 4:40 να φανεί το κρεσέντο.

Γενικά, για bagkground μουσική στις απογευματινές ώρες των ΚΑΠΗ Καβάλας είναι καλό.

Σε βινύλιο θα τα βγάλεις.

Και το θέλω με αυτόγραφο.

Αντε να παίξεις τώρα μπας και μάθεις τίποτα.........

Υ.Γ. Στο 200% που την πας τη φωνή, δε σε ενοχλεί στο τέλος ρε συ στο λαιμό;

Σαν ορκισμένος οπαδός του Classic Rock και ειδικά των ΧΡΥΣΩΝ δεκαετιών του ΄60 και του ΄70,μ΄άρεσε το κομμάτι,αν και σαφώς είναι πιο μοντέρνο,όμως τα πλήκτρα μου θύμισαν 70s.

Είναι προφανές οτι "το΄χεις",οπότε απορώ τι κάθεσαι και κάνεις εδώ στην Ελλάδα...Στη θέση σου,θα΄χα φύγει σφαίρα για Αμερική...

80's και ξερό ψωμί... πάαααρα πολύ καλό και it ain't easy να γίνουν τέτοια κομμάτια τώρα... μπράβοοο!

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back