ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Η ραδιοφωνική εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ επιστρέφει!

Από σήμερα Τρίτη 7 Οκτ. και κάθε Τρίτη 9 το βράδυ, στη συχνότητα 93,4 του σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσσαλονίκης (και ιντερνετικά http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1982). Για μία ώρα, θα (ξανα)έχω τη χαρά να μοιράζομαι με τους ακροατές μουσικές που αγαπάω και σκέψεις που μηρυκάζω...

Με συγκίνηση γυρνάω στα μικρόφωνα των ερτζιανών, προσδοκώντας γόνιμες στιγμές και καλή παρέα.

Ηλίας Ζάικος.

καλά ταξίδια Ηλία...

σε κάθε ευκαιρία θα επιβιβάζομαι...:)

Eυχομαι σε εσένα καλή επιτυχία και σε εμένα που μολις διαβασα την ειδηση καλή ακρόαση (απο την επόμενη τρίτη, σημερα ουτως η αλλως 9 ημουν εκτός)!

!

αν η σημερινη εκπομπη υπάρχει ή θα υπάρξει  καπου αναρτημένη ως αρχειο θα ηθελα πολυ να την ακούσω μιας και την εχασα.

cos_dr είπε:
Eυχομαι σε εσένα καλή επιτυχία και σε εμένα που μολις διαβασα την ειδηση καλή ακρόαση (απο την επόμενη τρίτη, σημερα ουτως η αλλως 9 ημουν εκτός)
Αυριο Τριτη αρχιζει η εκπομπη Κωστα.

Η μουσική που θα παίζεις θα είναι και από βινυλιο;

Θα σε ακουσω,και χθες σε ακουσα.Γενικα ακουω πολυ ραδιο.Καλη αρχη.

Waterfall-K είπε:
Αυριο Τριτη αρχιζει η εκπομπη Κωστα.
περασε η εβδομαδα και ηρθε η Τρίτη επιτέλους.χαχαχαχα

Εχθες το βραδυ ημουν καμμενος γιατι ειχα δυσκολη μερα ρε φιλε και το χασα. Τα μπλεξα. Καλα που το εγραψες.

Ωραια, τωρα το μονο που μενει ειναι να παει 9 η ώρα και να θυμαμαι ως τοτε οτι σημερα ειναι Τρίτη και να συντονιστώ.

cos_dr είπε:
Εχθες το βραδυ ημουν καμμενος γιατι ειχα δυσκολη μερα ρε φιλε και το χασα. Τα μπλεξα. Καλα που το εγραψες.
Και γω το ιδιο επαθα μολις το πρωτοειδα. Ηταν 1 το βραδυ και διαβαζω τη λεξη "σημερα" και το μυαλο μου πηγε και μενα στη Δευτερα το βραδυ. :P Να προσεχεις στα ραντεβου Ηλια, οταν πεις σε καποιον μετα τις 12 το βραδυ της Δευτερας "αυριο τα λεμε στο ταδε μπαρ στις 9 το βραδυ" αυτος θα παει εκει την Τριτη, ενω εσυ την Τεταρτη... ;D

Waterfall-K είπε:
Να προσεχεις στα ραντεβου Ηλια, οταν πεις σε καποιον μετα τις 12 το βραδυ της Δευτερας "αυριο τα λεμε στο ταδε μπαρ στις 9 το βραδυ" αυτος θα παει εκει την Τριτη, ενω εσυ την Τεταρτη... ;D
Έχουν χαθεί πτήσεις έτσι...στο bar θα κολλήσουμε.  ;D ;D ;D

ez είπε:
Η ραδιοφωνική εκπομπή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ επιστρέφει!
ΕΖ rulz the wavEZ.  ;D

Ωλ δε μπέστ Ηλία.

Όταν και όσο μπορώ, θα μαι μαζί σου (on the receiving end βεβαίως, βεβαίως)

Nestoras είπε:
Η μουσική που θα παίζεις θα είναι και από βινυλιο;
Σε πνευματικό επίπεδο  ;D...γενικά, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έχουν πικάπ, όμως προσωπικά γράφω κάποια πράγματα απο βινύλιο σε cd οπότε δεν θα είμαι τελείως απατεώνας... 8) - άλλωστε, για ιστορίες μίλησα, όχι για δίσκους  ;D!

Η σημερινή εναρκτήρια εκπομπή πάντως, θα έχει μόνο κομμάτια δίσκων βινυλίου περασμένα σε δισκάκι cd, έτσι, για να μην είμαι ανακόλουθος με το καλημέρα ;D...

Νάστε καλά όλοι.

ez είπε:
άλλωστε, για ιστορίες μίλησα, όχι για δίσκους  ;D!
Σωστά ! Δεν υπάρχουν μόνο οι δίσκοι.

Και υπάρχουν πάρα πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες ντυμένες (κυριολεκτικά) με βινύλιο.  8)

Φωτό δεν βάζω γιατί μας βλέπουν και υπερήλικες.....

audiokostas είπε:
Φωτό δεν βάζω γιατί μας βλέπουν και υπερήλικες....
Και? Ας μας βλεπουν. Εγω θα ποσταρω μια φωτο κοντρα στον συντηρητισμο και τον πουριτανισμο του φορουμ.
vin.png

Last edited:
εγω σε ακουσα κύριε Ηλία.

Κανε μου και τεστ να σου πω τι ελεγες. :-)

πολυ ωραία, καλη συνεχεια, εγω θα σε ακουω καθε Τριτη και χαρηκα πολυ, με εμπνεει και η φωνή σου και το ύφος σου και οι επιλογές σου.

cos_dr είπε:
εγω σε ακουσα κύριε Ηλία.

Κανε μου και τεστ να σου πω τι ελεγες. :-)

πολυ ωραία, καλη συνεχεια, εγω θα σε ακουω καθε Τριτη και χαρηκα πολυ, με εμπνεει και η φωνή σου και το ύφος σου και οι επιλογές σου.
Νάσαι καλά φίλε μου, σ'ευχαριστώ!

Και γω σε ακουσα, εστειλα και μηνυμα, αλλα δεν ξερω αν το ειδες. Ωραια εκπομπη αλλα...λιγη. Καν'την ενα διωρο να γουσταρουμε, αν μπορεις βεβαια.
image.gif

Trending...

Νέα θέματα

Back