• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ JACKSON ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

Status
Not open for further replies.

manospan32

Νέο μέλος
18 Ιουνίου 2009
6
0
0
Γεια σας παιδιά. Έφτασε η στιγμή να πάρω καινούργια κιθάρα και αποφάσισα να πάρω την Jackson KV2 USA από την Αμερική γιατί εδώ οι τιμές είναι από άλλο πλανήτη. Ο αδερφός μου πήρε μία Jackson SL1 USA πριν 5 χρόνια για 3700€. Επίσης, είδα στο Στόλλα μια DK1 USA στα 3100€. Το πρόβλημα είναι οι δασμοί. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς, η κιθάρα θα μου κοστίσει περίπου 1500€ αν 1999$ είναι 1444€ και δηλώσουν μισή τιμή στο τελωνειο από το Guitar Asylum (δηλαδή οι δασμοί είναι 180€). Όμως, υπάρχει  περίπτωση οι τελωνειακοί να ψάξουν την τιμή του προϊόντος και να την πατήσω? Δώστε που μερικές συμβουλές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

αν σου δηλώσουν μισή τιμή, θα πρέπει και να την ασφαλίσουν για τόσο... το θες αυτό;

Τότε θα πρέπει να προσεύχομαι να μην πάθει τίποτα, σωστά? Διάβασα κάπου όμως ότι η USPS δεν είχε ούτε μία φόρα πρόβλημα με την αποστολή κιθάρων στις τόσες χιλίαδες που έχουν στείλει.

Εχε το νου σου γιατι ειδα στο site οτι στα στελνει με UPS ΚΑΙ ΟΧΙ USPS.Aν σου τα στειλει με UPS την εκανες απο κουπες θα πληρώσεις πολλα.Μονο USPS για να εκτελωνιστεί απο τα  ΕΛΤΑ.Προσεχε γιατι μπορει να γινει μπερδεμα.

πράγματι αν κάτι έχει καταστεί σαφές στις πολλές σχετικές συζητήσεις για το θέμα είναι ότι η αποστολή από ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται με USPS

Ε εντάξει. 14 χρονών είμαι. Θέλω να κάνω την κ**** μου. Όταν μεγαλώσω θα σοβαρευτώ και θα πάρω μια κανονική κιθάρα

Κοιτα.Και ο Αλεξακης ο Λάιχος πχ. με V παιζει.Δεν νομιζω οτι εχει προβλημα ανεσης ;D ;D ;D

manospan32 είπε:
Ε εντάξει. 14 χρονών είμαι. Θέλω να κάνω την κ**** μου. Όταν μεγαλώσω θα σοβαρευτώ και θα πάρω μια κανονική κιθάρα
"Για ποια οικονομική κρίση μιλάτε κ. Παπανδρέου; Εδώ έχουμε 14χρονα που για την κ@@λα τους παραγγέλνουν κιθάρες 1.500Ε από ΗΠΑ... Και μάλιστα Flying-V!!! Ας σοβαρευτούμε επιτέλους..."

:P

Ναι ρε. Είναι θέμα χρόνου να σε βολέψει. Αν και έχω δοκιμάσει και V και Rhoads, μπορώ να σου πω πως οι Rhoads είναι άβολες επειδή έχουν κομμένο φτερό.

Kαι δεν μας είπε, όταν μεγαλώσει και σοβαρευτεί ποιά είναι η "κανονική" κιθάρα...μάλλον η Esquire του Jeff με τα 25.000 ευρώ

Υπάρχουν άλλοι που δεν ξέρουν να κρατάνε την κιθάρα και παίρνουν και πιο ακριβές...

manospan32 είπε:
Υπάρχουν άλλοι που δεν ξέρουν να κρατάνε την κιθάρα και παίρνουν και πιο ακριβές...
Ποιοί? Ο μοναδικός που ξέρω είναι ο Keith Richards

Τη συμβουλή σας ζήτησα. Δε ζήτησα να με κρίνεται. Κι αν θέλετε να ξέρετε, μαζεύω εδώ και καιρό λεφτά και τώρα που είναι καλοκαίρι θα πάω να δουλεύσω και θα μαζεύσω τα υπόλοιπα...

Mην αρπάζεσαι...καλά κάνεις, κανένας δεν σε κρίνει ούτε σχολιάζουμε που βρήκες τα λεφτά και πως θα τα φάς. Απλά η ώρα είναι περασμένη και έχουμε ανάγκη από λίγο χαβαλέ. Η καλύτερη συμβουλή πάντως είναι να δουλέψεις λίγο παραπάνω, να πάς Αμερική και να τη πάρεις ο ίδιος. Εάν το αποφασίσεις, θα σου πώ και πως να περάσεις τα τελωνεία χωρίς να πληρώσεις μία.

Ο νεαρός ζητησε συμβουλή αγοράς κατα παραβαση των κανονισμων που υπεγραψε ψευδώς σαν μέλος, ότι είναι ανω των 16 ετών.

Το θεμα θα σβηστεί καθως αυριο που θα κανει την κουτσουκελα του αγοραζοντας τα απιθανα από απιθανους ίσως οι γονεις του ζητανε τα ρέστα από εμάς που τον "κατευθήναμε".

Οι αγορές αυτές αγόρι μου πρεπει να γίνονται απο τους γονείς σου. Μαθήματα παρανομίας δεν θα πάρεις από εδώ. Δυστυχώς θα πρέπει να σε αποκλείσω.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα