Iron Man Driven to Tears

Δεν ειναι μονο οτι τραγουδαει καλα,εχει παρα πολυ ωραια χροια.

Ο RD Jr. είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το όλο περφόρμανς της μπάντας είναι διαγαλαξιακού επιπέδου. Απολαυστικό.

Σαν να τραγουδά ο sting μου φάνηκε ο ρομπερτ(πάλι θα κράξω ή μάλον πω την γνώμη μου).Δεν ξέρω τελικά αν μου άρεσει να ακούω τέτοια μουσική ή τέτοιες μπάντες ,που είναι όλοι κεφάλια και παίκτες με την μεινστριμ μουσικούλα τους και τις γκόμενες στο βάθος να κάνουν φωνητικά(μόνο τους stones γουστάρω σε αυτό για ευνόητους λόγους).Τώρα ο Στινγ δεν μου άρεσε πότε ,ούτε με τους police(ακού όνομα για μπάντα.μακριαααααααα) ούτε και με τα δικά του.Σόρυ αν είμαι oftopic εδώ.Και οι allman brothers πχ ήταν γαμάτη μπάντα αλλά μέσα μου έιναι αλλιώς από το να μαζέψω την all star team.But that's just me.

Ιερόσυλε γείτονα (Johnny.T) τώρα την έβαψες ;D ;D ;D καλύψου και περίμενε επιθέσεις ;D προσωπικά και μένα δεν μου άρεσε ποτέ ο sting.

Johnny.T είπε:
  Σαν να τραγουδά ο sting μου φάνηκε ο ρομπερτ(πάλι θα κράξω ή μάλον πω την γνώμη μου).Δεν ξέρω τελικά αν μου άρεσει να ακούω τέτοια μουσική ή τέτοιες μπάντες ,που είναι όλοι κεφάλια και παίκτες με την μεινστριμ μουσικούλα τους και τις γκόμενες στο βάθος να κάνουν φωνητικά(μόνο τους stones γουστάρω σε αυτό για ευνόητους λόγους).Τώρα ο Στινγ δεν μου άρεσε πότε ,ούτε με τους police(ακού όνομα για μπάντα.μακριαααααααα) ούτε και με τα δικά του.Σόρυ αν είμαι oftopic εδώ.Και οι allman brothers πχ ήταν γαμάτη μπάντα αλλά μέσα μου έιναι αλλιώς από το να μαζέψω την all star team.But that's just me.
Κρυβε λογια....θα αρχισουν να σου λενε οτι γιαυτο σου...μαυρισε η οθονη του pc...επειδη βριζεις....τα θεια ;D ;D ;D.

Θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρακολουθώ τα νύχια μου να μεγαλώνουν παρά να ακούω Sting. Άσε που έχει και πιο πολύ σασπένς. ΟΜΩΣ, ο Robert είχε πραγματικά πολύ ωραία φωνή, προφανώς το 'χει ο άνθρωπας.

Όλως τυχαίως, έχει αυτή τη στιγμή στο OTE Tv συναυλία του Sting στο Βερολίνο με κλασσική ορχήστρα...απλά καταπληκτικές ενορχηστρώσεις ;)

marathon είπε:
Όλως τυχαίως, έχει αυτή τη στιγμή στο OTE Tv συναυλία του Sting στο Βερολίνο με κλασσική ορχήστρα...απλά καταπληκτικές ενορχηστρώσεις ;)
Κι αυτός...? Νόμιζα μόνο οι Deep Purple παίζουν με κλασσικές ορχήστρες ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Κι αυτός...? Νόμιζα μόνο οι Deep Purple παίζουν με κλασσικές ορχήστρες ;D ;D ;D
...μέχρι και οι Scorpions έχουν παίξει ;)

Ωραιο σκηνικο : Vinnie Colauita στα τυμπανα ,Μiller στην κιθαρα ωραιες φωνες ,ωραια πνευστα ,ωραια κοριτσια στα φωνητικα.Και το σημαντικοτερο ξυρισε ο sting την κεφαλη του ...μαλλον θα το κανω κι'εγω !!!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back