- Πόντοι
- 1
Η πρώτη μου προσπάθεια για μία ολοκληρωμένη ηχογράφηση απευθείας, μέσω κάρτας ήχου. Ελπίζω να σας αρέσει, οποιαδήποτε κριτική είναι δεκτή!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την κριτική και την συμβουλή, θα το κοιτάξω καλύτερα στο επόμενο video!RayDTutto είπε:Ωραία δουλειά ιδίως για πρώτη φορά. Λίγο πιο μέσα/κάτω στη μίξη ήθελαν τα σόλα.
Αν στη φάση του βίντεο που έχεις μια μεγάλη λήψη με κιθάρα αριστερά και δύο μικρές κιθάρα-μπάσο δεξιά (π.χ. στο τέταρτο λεπτό) ζωγράφιζες μια φατσούλα στο γόνατο της πάνω δεξιά λήψης το βίντεο θα είχε και πολλή πλάκα...
Να'σαι καλά φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν σκαμπάζω μία από μίξη και θα μου πάρει καιρό για να μάθω όλα τα μυστικά.. BT πάει να πει Bass Track ?Spyros Delta είπε:Ωραιος.
Με καλυτερη μιξη, ολα θα ηταν καλυτερα.
Το ΒΤ ιδιως, ειναι πολυ χαμηλα.
Πρεπει να βρεις καποιον να σου πει τα βασικα πριν προχωρησεις περαιτερω.Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις ?TheA;ex21gr είπε:Να'σαι καλά φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν σκαμπάζω μία από μίξη και θα μου πάρει καιρό για να μάθω όλα τα μυστικά..
Τώρα που έμαθα και τι είναι το BT - για να απαντήσω στο προηγούμενο σχόλιο - δεν έδωσα ιδιαίτερα σημασία στην ένταση του, απλώς δεν ήθελα να υπερκαλύπτει τις γραμμές που ηχογράφησα εγώ, μου έφτανε να ακούγονται τα τύμπανα σε κάποιο βαθμό ώστε να υπάρχει ρυθμός. Αλλά την επόμενη φορά θα το προσέξω λίγο παραπάνωSpyros Delta είπε:Πρεπει να βρεις καποιον να σου πει τα βασικα πριν προχωρησεις περαιτερω.
Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις ?