Ύποπτο Μήνυμα απο αγοραστή N****s T*****s

aspkd

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Προσοχή πιθανός spammer κλπ.

Το κείμενο που στέλνει σε αγγελιες μου είναι ίδιο κ ενδέχεται να είναι fake.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ αόριστο. Δεν βρέθηκε μέλος με το όνομα αυτό. Το μήνυμα το λάβατε μέσα στο Noiz;

Μήπως έχετε δημοσιεύσει μέσα στο κείμενο την διεύθυνση σας;

Πριν δημοσιεύετε ονόματα, μπορείτε να χρησιμοποιείσετε την επιλογή "αναφορά στην διαχείριση" ή να στείλετε ένα email.

Τα 2 emails ,που έλαβα δεν ήρθαν απο το συστημα αγγελιων τoυ noiz. Είναι ίδιο κείμενο (chain mail) με περίεργη ελληνική μετάφραση. Ήρθαν κατευθείαν απο το email του εν λόγω κυρίου. Με θεμα email: τον τιτλο αγγελιας μας στο noiz. Γιαυτό κ ενημερωσα  να έχουν το νου τους οι χρήστες του site αγγελιων.

IMG_20180619_195148.jpg

Τα email όλων είναι γεμάτα απο μηνύματα που προέρχονται απο spammers, phishers και άλλους λωποδύτες σε καθημερινή βάση.

Αυτό γιατί η διεύθυνση μας έχει διαρρεύσει με κάποιο τρόπο στα χέρια τους.

Π.χ. όταν την δημοσιεύουμε στο κείμενο της αγγελίας μας που είναι ανοιχτό σε όλους και όχι μόνο στα μέλη που συνδέονται για να δουν τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Οπότε μόνο αν έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες καταχώρισης που προτείνουμε και δεν έχετε δημοσιεύσει τα στοιχεία σας, μπορούμε να αποτρέψουμε τέτοιους τύπους και να τους διαγράψουμε απο το σύστημα  ώστε να μην στέλνουν τέτοια μηνύματα.

Σαφως κ έχουμε άπαντες γεμίσει spams κλπ, κ παντα θα υπαρχουν αυτά. Μου εχουν ξαναερθει εαν θυμαμαι σωστα γυρω στο 2010-2011 απο το συστημα αγγελιων του noiz ομως. Απλως το συγκεκριμενο ειδος (αποκοπή κ επικολληση τίτλου αγγελίας απο noiz) και email εκτός noiz , μου ήρθε πρωτη φορά. Κ επειδή σκέφτηκα κ τους αλλους χρήστες θεωρησα  σωστο να ενημερωσω.

Όσο για την προβολη στοιχείων μου.. Όχι ποτε δεν δημοσιευονται με τις αγγελίες μου. Οποτε ο φίλος απατεών, έχει βρει την αγγελία μου στο νοιζ κ προφανως κ την διεύθυνση email (το πως, δεν είμαι αρμόδιος κ ειδικός εγώ να το βρω). Απλως θα πρεπει αυτο να βάλει σε σκέψεις τον sys admin ,του site. Δεν ξέρω..

Καλη συνεχεια

aspkd είπε:
Σαφως κ έχουμε άπαντες γεμίσει spams κλπ, κ παντα θα υπαρχουν αυτά. Μου εχουν ξαναερθει εαν θυμαμαι σωστα γυρω στο 2010-2011 απο το συστημα αγγελιων του noiz ομως. Απλως το συγκεκριμενο ειδος (αποκοπή κ επικολληση τίτλου αγγελίας απο noiz) και email εκτός noiz , μου ήρθε πρωτη φορά. Κ επειδή σκέφτηκα κ τους αλλους χρήστες θεωρησα  σωστο να ενημερωσω.

Όσο για την προβολη στοιχείων μου.. Όχι ποτε δεν δημοσιευονται με τις αγγελίες μου. Οποτε ο φίλος απατεών, έχει βρει την αγγελία μου στο νοιζ κ προφανως κ την διεύθυνση email (το πως, δεν είμαι αρμόδιος κ ειδικός εγώ να το βρω). Απλως θα πρεπει αυτο να βάλει σε σκέψεις τον sys admin ,του site. Δεν ξέρω..

Καλη συνεχεια
Τα στοιχεία του email σας ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ απο το noiz μαζικά ούτε με χακ. Γι αυτό είμαι σιγουρότατος.

Ισως έχει γραφτεί και βλέπει τις αγγελίες και τα στοιχεία αλλά δεν χρησιμοποιεί το εσωτερικό σύστημα συνεννόησης με αποτέλεσμα να μην αφήνει ίχνος.

Αν δεν δημοσιεύετε τα στοιχεία σας στο μη προστατευμένο κείμενο και λάβετε τέτοια email, καλό είναι να μας δίνετε την διεύθυνση του για να τον βρούμε στην βάση και να τον διαγράψουμε.

yameth είπε:
Τα στοιχεία του email σας ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ απο το noiz μαζικά ούτε με χακ. Γι αυτό είμαι σιγουρότατος.
Απο τοτε που χρησιμοποιηθηκε η νεα πλατφορμα αγγελιων, τα προσωπικα στοιχεια των χρηστων των αγγελιων,  οπως username, τηλεφωνο, email ειναι προσβασιμα απο οποιονδηποτε στο ιντερνετ  , δεν χρειαζεται ουτε  να εχει  λογαριασμο  ,  ουτε να κανει καποιο χακ.

jack2 είπε:
Απο τοτε που χρησιμοποιηθηκε η νεα πλατφορμα αγγελιων, τα προσωπικα στοιχεια των χρηστων των αγγελιων,  οπως username, τηλεφωνο, email ειναι προσβασιμα απο οποιονδηποτε στο ιντερνετ  , δεν χρειαζεται ουτε  να εχει  λογαριασμο  ,  ουτε να κανει καποιο χακ.
Να προσθέσω επίσης πως και ο γάιδαρος πετάει.

yameth είπε:
Να προσθέσω επίσης πως και ο γάιδαρος πετάει.
lol ! Ωραια απαντηση απο τον ιδιοκτητη του νοιζ !

Συγνωμμη φιλε , αν και ειχα σκοπο να σε βοηθησω, με τετοια απαντηση δεν προκειται ασχοληθω περισσοτερο. 

Αν σε λενε Γιαννη, εχεις εμαιλ στο  gmail, και το σταθερο σου τηλεφωνο τελειωνει σε *******630, τοτε μαλλον θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις.

Προσεξε τις  καμπανες απο το GDPR, η νομοθεσια για την διαχειριση προσωπικων δεδομενων εχει αλλαξει.

jack2 είπε:
lol ! Ωραια απαντηση απο τον ιδιοκτητη του νοιζ !

Συγνωμμη φιλε , αν και ειχα σκοπο να σε βοηθησω, με τετοια απαντηση δεν προκειται ασχοληθω περισσοτερο. 

Αν σε λενε Γιαννη, εχεις εμαιλ στο  gmail, και το σταθερο σου τηλεφωνο τελειωνει σε *******630, τοτε μαλλον θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις.

Προσεξε τις  καμπανες απο το GDPR, η νομοθεσια για την διαχειριση προσωπικων δεδομενων εχει αλλαξει.
Είναι δημοσιευμένα στο About us.
Επίσης είναι γνωστό σε όλα τα μέλη που έχουν πρόσβαση.

Αν ήξερες κατι παραπάνω, σίγουρα δεν θα το έλεγες με αυτό τον τρόπο ή εδω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Για να μην μένουν εντυπώσεις, διερευνήθηκαν τα όσα είχε να πει ο Jack2.

Δεν ισχύει πως είναι έκθετα όλα τα στοιχεία των μελών, σε όλους τους επισκέπτες. Αντιθέτως προϋποθέτει να έχεις κάνει εγγραφή. Βέβαια κουβέντα να γίνεται, αφου οι περισσότεροι προσθέτουν τα στοιχεία τους μέσα στο κείμενο της αγγελίας, ηθελημένα ωστε να είναι ορατά απο όλους.

Επι τη ευκαιρία να πω πως μετά το καλοκαίρι, θα μεταφερθούμε σε ακόμα νεότερη πλατφόρμα ευκολότερη στην χρήση απο κινητά.

yameth είπε:
Επι τη ευκαιρία να πω πως μετά το καλοκαίρι, θα μεταφερθούμε σε ακόμα νεότερη πλατφόρμα ευκολότερη στην χρήση απο κινητά.

Τέλεια! Εϊμαι έτοιμος με το Panasonic GD52 μου  ;D

3a17f7b262b8979275645dd8c35b4c898aee6627_l.jpg

Ένα ήταν το πολυπόθητο κινητο

Nokia 6110  ::)

no6110_00.jpg

Με αυτό να μπαίνεις Νοιζ  ;D

Όντως! To είχα με αλλαγμένη όψη, rosewood. O0

yameth είπε:
To είχα με αλλαγμένη όψη, rosewood.
Για .... καλύτερη αίσθηση στα δάχτυλα και πιο ζεστό ήχο? ;D

Απαντήσεις

Trending...