Τα στοιχεία του email σας ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ απο το noiz μαζικά ούτε με χακ. Γι αυτό είμαι σιγουρότατος.aspkd είπε:Σαφως κ έχουμε άπαντες γεμίσει spams κλπ, κ παντα θα υπαρχουν αυτά. Μου εχουν ξαναερθει εαν θυμαμαι σωστα γυρω στο 2010-2011 απο το συστημα αγγελιων του noiz ομως. Απλως το συγκεκριμενο ειδος (αποκοπή κ επικολληση τίτλου αγγελίας απο noiz) και email εκτός noiz , μου ήρθε πρωτη φορά. Κ επειδή σκέφτηκα κ τους αλλους χρήστες θεωρησα σωστο να ενημερωσω.
Όσο για την προβολη στοιχείων μου.. Όχι ποτε δεν δημοσιευονται με τις αγγελίες μου. Οποτε ο φίλος απατεών, έχει βρει την αγγελία μου στο νοιζ κ προφανως κ την διεύθυνση email (το πως, δεν είμαι αρμόδιος κ ειδικός εγώ να το βρω). Απλως θα πρεπει αυτο να βάλει σε σκέψεις τον sys admin ,του site. Δεν ξέρω..
Καλη συνεχεια
Απο τοτε που χρησιμοποιηθηκε η νεα πλατφορμα αγγελιων, τα προσωπικα στοιχεια των χρηστων των αγγελιων, οπως username, τηλεφωνο, email ειναι προσβασιμα απο οποιονδηποτε στο ιντερνετ , δεν χρειαζεται ουτε να εχει λογαριασμο , ουτε να κανει καποιο χακ.yameth είπε:Τα στοιχεία του email σας ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ απο το noiz μαζικά ούτε με χακ. Γι αυτό είμαι σιγουρότατος.
Να προσθέσω επίσης πως και ο γάιδαρος πετάει.jack2 είπε:Απο τοτε που χρησιμοποιηθηκε η νεα πλατφορμα αγγελιων, τα προσωπικα στοιχεια των χρηστων των αγγελιων, οπως username, τηλεφωνο, email ειναι προσβασιμα απο οποιονδηποτε στο ιντερνετ , δεν χρειαζεται ουτε να εχει λογαριασμο , ουτε να κανει καποιο χακ.
lol ! Ωραια απαντηση απο τον ιδιοκτητη του νοιζ !yameth είπε:Να προσθέσω επίσης πως και ο γάιδαρος πετάει.
Είναι δημοσιευμένα στο About us.jack2 είπε:lol ! Ωραια απαντηση απο τον ιδιοκτητη του νοιζ !
Συγνωμμη φιλε , αν και ειχα σκοπο να σε βοηθησω, με τετοια απαντηση δεν προκειται ασχοληθω περισσοτερο.
Αν σε λενε Γιαννη, εχεις εμαιλ στο gmail, και το σταθερο σου τηλεφωνο τελειωνει σε *******630, τοτε μαλλον θα πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις.
Προσεξε τις καμπανες απο το GDPR, η νομοθεσια για την διαχειριση προσωπικων δεδομενων εχει αλλαξει.
Για .... καλύτερη αίσθηση στα δάχτυλα και πιο ζεστό ήχο? ;Dyameth είπε:To είχα με αλλαγμένη όψη, rosewood.