Υπαρχει τετοιο plug?

trellakias

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα. Θελω να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποιο plug vst ουτως ωστε στο προγραμμα που κανω ενορχηστρωσεις επειδη δεν εχω βρει καποιο vst για κιθαρα της προκοπης να συνδεω το μπουζουκι στην καρτα ηχου και παιζοντας σε αυτο ακκορντα να εξομοιωνει καπως τον ηχο να ακουγετε σαν κιθαρα. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο plug και δεν ξερω πως να το ψαξω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Απ'όσο γνωρίζω, υπάρχουν vst plugins της προκοπής με ήχο/ους κιθάρας. Αν ψάξεις θα βρεις.

Για μετατροπή από μπουζούκι (διπλόχορδο) audio, σε ήχο κιθάρας vst, δεν γνωρίζω...

Μανώλης Χναράκης είπε:
Για μετατροπή από μπουζούκι (διπλόχορδο) audio, σε ήχο κιθάρας vst, δεν γνωρίζω...
Για μετατροπή μπουζουκιού σε midi...ξέρεις? ;)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας  ;D
Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή...μπουζούκι-σαχλόφωνο ;D ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
Κι όμως το έχουμε κάνει. Και σε μπουζούκι και σε σάζι :D
Ντροπή σας!!!! ;D ;D ;D Και μετά τι? Θα ξυρίσουν οι μπουζουξήδες το μουστάκι? ;D

marathon είπε:
Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη ζωή...μπουζούκι-σαχλόφωνο ;D ;D
Από την ώρα που είδα γκάιντα-midi, όλα μου φαίνονται τόσο φυσιολογικά :D

Φοβερο τo V-Accordion. Πιο φοβερη βεβαια ειναι η τιμη τους, το FR7X κοστιζει 5200 €... :P

Waterfall-K είπε:
Φοβερο τo V-Accordion. Πιο φοβερη βεβαια ειναι η τιμη τους, το FR7X κοστιζει 5200 €... :P
Ότι πληρώνεις παίρνεις.Υπάρχουν και φθηνότερα μοντέλα, FR-3X , FR-2 , FR-1Χ

Παιδια καλησπερα. Θελω να σας ρωτησω εαν υπαρχει καποιο plug vst ουτως ωστε στο προγραμμα που κανω ενορχηστρωσεις επειδη δεν εχω βρει καποιο vst για κιθαρα της προκοπης να συνδεω το μπουζουκι στην καρτα ηχου και παιζοντας σε αυτο ακκορντα να εξομοιωνει καπως τον ηχο να ακουγετε σαν κιθαρα. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο plug και δεν ξερω πως να το ψαξω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Αδερφέ εγώ χρησιμοποιώ τον εξής συνδυασμό,με το RealGuitar2 γράφω τις νότες και στη συνέχεια με το Guitar Rig 3 προσπαθώ να κάνω τον ήχο να ακούγεται όπως θέλω,υπάρχουν βέβαια και εκατοντάδες Presets βλεπε.

http://www.guitarampmodeling.com/viewforum.php?f=3

που το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικό.

Αυτο ειναι το καλυτερο που εχω βρει ποτε στο ειδος. Η εταιρεια λεγεται Prominy. ΕΙναι πραγματικα φανταστικες προσομοιωσεις. Φανταζεστε σε λιγα χρονια μπαντες με 5 πληκτραδες πανω στη σκηνη; Ο καιρος γαρ εγγυς. ;D

Γιατι δεν υπαρχει καμια επιλογη για να διαγραφω διπλα ποστ;  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back