υπαρχη καποιο καλο site που να μπορεσω να κατευασω free vst-plug-ins???

ontheflow

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Για σας παιδια! ψαχνω εδω και πολυ καιρω ενα site που να μπωρο να κατεβασω free vst plug-ins αλλα δεν βρισκω κατι...μαλον δεν ψαχνω καλα... ξερετε καποιο site που θα μπορουσα να κατεβασω??? βασικα ψαχνω να βρω vst κομπρεσορα για φωνη για της ηχογραφισεις φωνης μου αλλα και αλλα vst οπως reverb,dalay,normalazer,klp...

πιστευω να βρεθη καποιος να βοιθηση... :)

ευχαριστω!!!

ευχαριστω παρα πολυ!!! αλλα ειναι παρα πολα... δεν υπαρχει ενα σιγκεκριμενο site που να εχει μονο free vst??? γιατη απο οτη βλεπω ειναι εμπορικα τα ποιο πολα... :(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι το ειχα δει αλλα δεν εβγαζα ακρη στο site... βασικα ψανχω 3 σηγκεκριμενα πραγματα:

κομπρεσορα για φονη, normalizer & reverb...

ευχαριστω καθε βοϊθια δεχτη... :)

Πήγαινε στο παραπάνω λινκ (kvraudio.com), Και βαλε στο SEARCH τα "compression", κλπ... Ψάξε λίγο, δοκίμασε κάποια και θα βρεις αυτά που θέλεις τελικά. Να σου τα φέρουμε στο πιάτο, μου φαίνεται λίγο... δύσκολο! ;)

οκ βρηκα ακρη φιλε μου να σε καλα! αλλα θα μπορουσες να με βοιθησεις λεγοντασμου μηπος τη κομπρεσορα θελω για να περναω την φωνη μου απο το μικροφονω???(κομπρεσορα για φονη....)

Να σου δώσω ένα παράδειγμα:

"Φιλε μου; Γράφω ένα κέιμενο, στα Ελληνικά! Τι λέξη πρέπει να βάλω;". Περίπου κάτι τέτοιο ρωτάς.

Κατέβασε 1-2. Διάβασε τις περιγραφές και τα reviews για να δεις ποια είναι για φωνή και ποια όχι. Γράψε ένα κομμάτι (να δούμε τι γράφεις γιατί, πχ, εγώ δεν εχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ comrpession! Γράφω 95% ορχηστρικά κομμάτια και δεν κολάει. Λίγο limiter σε μερικά, και ολική mastering suite. Και στις φωνές που γράφω είναι μία σοπράνο, που ΤΙ compression να βάλω).

Με λίγα λόγια, χωρίς να ξέρουμε τι γράφεις, δε γίνεται να σου δώσουμε συμβουλές.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ: μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. 10 λεπτά πέρασαν που σου είπα να ψάξεις. Κάνε το καλά! Πάρε καμμια δυο μέρες κενό, δες τι βρήκες, κατέβασε 2-3, δοκίμασέ τα και μετά ρώτα πάλι.

ontheflow είπε:
...αλλα θα μπορουσες να με βοιθησεις λεγοντασμου μηπος τη κομπρεσορα θελω για να περναω την φωνη μου απο το μικροφονω???(κομπρεσορα για φονη....)
Πάρε ένα Comp Otinane v.1.0. Αρκεί να μάθεις να τον χρησιμοποιείς.
Οι απλοί συμπιεστές / compressors κάνουν για όλα και κυρίως για φωνή.

Σε μια αναλογία 4:1 (ratio) θα είσαι μια χαρά.

οκ βρε φηλε δεν σε βρισαμε κιολας χαλαροσε...! οταν καποιος ειναι αρχαριος δεν ξερει απο που να αρχιση και ειναι λογηκο να ειμαι ετση...τα forum δεν φτιαχτικαν για να σου λενε μπες στο www....... κοψε το λεμο σου και βρες την ακρη, αν ειταν ετση θα αρκουσε το google! δεν ειναι το ιδιο να μου πεις θες αφτον τον κομπρεσορα απο το να ψαξω 100διαφορετικους κομπρεσορες... στα forum βρησκεις μια πιο ευκολη λησει ετσι πιστευω...

γιαφτο μν εισε οξιθημος...

ευχαριστω παντως...

Φίλε μου εγώ νομίζω οτι ο οξύθυμος της παρέας είσαι εσύ... Χαλάρωσε γιατί όλοι σου λένε το προφανές και πολύ σωστό: Το φόρουμ δεν είναι ρομποτάκι να σου δίνει στο πιάτο αυτό που θες, είναι άνθρωποι που σου δίνουν κάποιες συμβουλές που στην τελική δεν έχουν και υποχρέωση να δώσουν. Επομένως σεβάσου το και κάνε το ψάξιμό σου, διάλεξε, ξαναρώτα και αποφάσισε. Επίσης κάνε και ένα search. Φιλικά πάντα. ;)

To ξέρω, δεν θα έπρεπε να είναι θέμα, αλλα δε μπορώ να μην το πώ.

bre Oneflow, πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου. είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να διαβαστούν αυτά που γράφεις!

Τώρα για το θέμα που είπες. Αν σκεφτείς ότι ο τίτλος του θρεντ είναι "υπαρχει κάποιο καλό site που να μπορώ...", καταλαβαίνεις ότι μόνος σου είπες να μη ζητήσεις πολλά! ;)

Κατα τα άλλα, σου είπα ακριβώς οτι ΕΓΩ δε χρησιμοποιώ compression suites, και άρα είμαι ακατάλληλος να σου πω ΤΙ να κατεβάσεις.

Λυπάμαι που σε ενόχλησε το θέμα.

Νά'σαι καλά. :)

Απαντήσεις

Trending...

Back