INTEL MACS

spirou

Νέο μέλος
Πόντοι
16
φρέσκο-φρέσκο

ζεματάει!!!

ο steve jobs ανακοίνωσε τους πρώτους intelmacs,γαμώτο γιατί να κάνω την αναβάθμισή μου πριν 6 μήνες??? :roll:

οι τιμές πάντως δε θυμίζουν apple,πολύ καλές!:wink:

http://www.macworld.com/news/

applestore

Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O
Και εγώ την ίδια απορία έχω.
Εσεις γιατι χαιρεστε οταν παιζει συναυλια καποιος αγαπημενος σας καλυτεχνης?? 8O 8O 8O

προσωπικα δεν τα βλεπω και τοσο φτηνα.. ασε που μας κοροιδευαν ως προς το ποτε θα προτοεμφανιστουν τα mantels.ετοιμα τα ειχαν τελικα :?

Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O
Και εγώ την ίδια απορία έχω.
Εσεις γιατι χαιρεστε οταν παιζει συναυλια καποιος αγαπημενος σας καλυτεχνης?? 8O 8O 8O
Το MACTEL ειναι ενας υπολογιστης που θα τρέχει OSX και windows και θα είναι στα ιδια επιπεδα με τους σημερινούς MAC!!!

Νομιζω λοιπον οτι η απορια μου ειναι ευλογη!

Αν καποιος ειναι χρηστης windows εχει PC.

Αν ειναι χρηστης OSX (οπως εγώ) έχει MAC.

Για πιο λογο να χαιρεται κάποιος?

Το να θελει καποιος να αγοράσει ενα MAC για να τρέχει windows

8O 8O 8O , μου ακούγεται μαλλον σαν ανεκδοτο :wink:

καλο κι αυτό...

άλλη φορά θα ζητώ την γνώμη σας για το πότε θα πρέπει να είμαι χαρούμενος. :roll:

ας απολογηθω λοιπόν:lol:

λίγο πριν το postαρω έτυχε να μπω στο site της apple όπου και είδα την παραπάνω είδηση.

επειδή πολλοί τα περιμένουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα (και εγω αναμεσά τους),επειδή είχε ανοίξει ένα osx86 topic και επειδή κανείς άλλος δε το είχε γράψει (μιας και ήταν αρκετά "φρέσκο" ως είδηση) είπα να το γράψω.η χαρά έχει να κάνει ως προς το "hot news" και τις τιμές τους.

σταυρώστε με λοιπόν!!! :roll:

Το MACTEL ειναι ενας υπολογιστης που θα τρέχει OSX και windows και θα είναι στα ιδια επιπεδα με τους σημερινούς MAC!!!
και εσύ που ξέρεις δηλαδή οτι θα τρέχουν windows?

με hackerιά εννοείς?γιατί εγώ διάβασα ακριβώς το αντίθετο.

και πως θα είναι στα ίδια επίπεδα,αφού αναφέρει πως είναι εώς 2 φορές πιο γρήγορος ο καινουργιος imac απ τον παλαιότερο,και εώς 4 o macbook pro απ τον powerbook

όντως ,έχεις δίκιο,διάβασα και αυτό

καλό αυτό για μερικούς που χρειάζονται τα καλά και των δυο platforms

καλό αυτό για μερικούς που χρειάζονται τα καλά και των δυο platforms
Το μηχάνημα θα παραδίδεται από ειδικό ψυχολόγο ο οποίος θα βοηθά τον αγοραστή να ξεπεράσει το μίσος του για την μέχρι τώρα αλλότρια πλατφόρμα.

Έλαβα ένα δελτίο τύπου από την Native Instruments, όπου λένε ότι στο δεύτερο τρίμηνο του 2006 θα αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα updates των προγραμμάτων τους προκειμένου αυτά να συνεχίσουν να λειτουργούν στη νέα Intel-Mac πλατφόρμα.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιο ποσοστό (ίσως σοβαρό ποσοστό) ασυμβατοτήτων θα πρέπει να περιμένουν όσοι σκέπτονται να αναβαθμιστούν. Είναι πιθανό ότι τέτοιες ασυμβατότητες θα υπάρχουν και σε άλλα προγράμματα, απλά η Native Instruments είναι η πρώτη που το παραδέχεται - τουλάχιστον απ' αυτές που έχω υπόψιν μου.

Παίδες εγώ πιστεύω πως ακόμα και να κυκλοφορήσουν mac-pcs που να τρέχουν windows, δε λύνεται τίποτα. Ίσα ίσα που θα μαμηθούν εντελώς και τα mac. Το πρόβλημα είναι καθαρά το λειτουργικό σύστημα νομίζω και όχι το hardware. Τα mac σε επίπεδο hardware μιμούνται όλο και περισσότερο τα IBM-compatible PCs, τα οποία είναι εξαιρετικά δυνατά. Το καλύτερο που θα έλυνε τα χέρια όλων θα ήταν το λειτουργικό των υπολογιστών της Apple, το MacOS, να μπορούσε να τρέξει κανονικά (και όχι με αλχημείες) σε όλους τους υπολογιστές... Αν η apple πάντως κάνει κάποια στιγμή αυτή την κίνηση, προβλέπω να έχει όλος ο κόσμος MacOS και ο Bill να αυτοκτονεί... ( ή να αγοράζει την apple!!!)

Αν η apple πάντως κάνει κάποια στιγμή αυτή την κίνηση' date=' προβλέπω να έχει όλος ο κόσμος MacOS και ο Bill να αυτοκτονεί... ( ή να αγοράζει την apple!!!)[/quote']
εγω παλι πιστευω οτι αν καποια στιγμη γινει αυτο, μαλλον θα κλεισει η apple...

Trending...

Νέα θέματα

Back