Ιγγλέσης Δέξιππος-Τα παλαιοσχολίτικα

• Thread starter Thread starter blue
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Οι Ιγγλέσης-Δέξιππος είναι ένα αδύναμο ντούο με πενιχρή πορεία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα. Ο Κ. Ιγγλέσης απέτυχε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο μουσικό Πανεπιστήμιο ενώ δεν έχει τιμηθεί ποτέ με ειδική μνεία για την προσφορά του στον πολιτισμό. Ο Π.Ε. Δέξιππος δεν έγραψε το 1ο του κονσέρτο στα 5 του χρόνια και κανείς δεν τον έχει χαρακτηρίσει ποτέ μουσική ιδιοφυΐα.
Εδώ διασκευάζουμε το little story των motion trio. H ηχογράφηση έγινε με το zoom h2 και έπειτα προστέθηκε ένα EQ για ολντσκουλιά.

deksippos_igglesis-little_story.mp3

Attachments

Προφανως εβαλες το βιογραφικο για να μας ψαρωσεις και αυτο δειχνει τολμη απ'την πλευρα σας.Ελπιζω να βοηθησα. ;D

Σ'οτι αφορα το κομματι,ειναι υπεροχα παιγμενο.

Αυτό το δίδυμο αν δε κάνω λάθος είχε ανεβάσει και άλλο ένα άσθμα ικανοποιητικό για δίσκο εις την ενορίαν Κυριακή πρωί και κατά προτίμηση από αλπακά ;D

Ναι είναι συμπαθεστάτη η προσπάθεια, οι επιρροές, η νοσταλγία που βγαίνει κλπ κλπ ακόμη και για μένα που είμαι μεγαλύτερος των συντελεστών, μικρότερος των επιρροών.

Οζητώ-ειδικά από νεωτέρους εμού, άρα και πιο τροφαντούς ;D- μαζί με την ανάμνηση να προσθέσετε και κάτι σημερινό, να πάει ένα βλήμμα :D πιο μπροστά το πράμα..................όπως οι Mecano που για όσους δεν τους ξέρουν, δεν ήταν μόνο αυτό που έβαλε ο αγαπητός- κι ας τον πειράζω και παρεξηγιέται- Trolley .

Πάντως και μόνο το γεγονός πως τελευταία ακούω πράγματα εδώ μέσα πέρα απ αυτό το καταραμένο μπλουζ-χαρντ-μέταλ με ικανοποιεί αφάνταστα. Η μονοκαλλιέργεια είναι σημάδι παρακμής, απληστίας και βολέματος. 

Πόσο μου αρέσει η παλαιομαδίλα και η manouche "γυφτιά" που βγάζετε!

samy paraga είπε:
όπως οι Mecano που για όσους δεν τους ξέρουν, δεν ήταν μόνο αυτό που έβαλε ο αγαπητός- κι ας τον πειράζω και παρεξηγιέται- Trolley .
Εμ, τι να κάνω; Να βάλω πάνω από ένα Mecano στους ροκάδες. Θα με αφορίσουν. Άσε, ένα ανά δεκαετία είναι καλή δόση...

Ο Ιγγλέσης Δέξιππος θα ακουγόταν καλύτερα σε συνδυασμό με έναν περίπατο σε βρώμικα σοκάκια του Παρισιού όπου θα είχαμε χαθεί αλλά δεν θα μας πείραζε.

atreu73 είπε:
Ο Ιγγλέσης Δέξιππος θα ακουγόταν καλύτερα σε συνδυασμό με έναν περίπατο σε βρώμικα σοκάκια του Παρισιού όπου θα είχαμε χαθεί αλλά δεν θα μας πείραζε.
Να πάρετε και τον trolley μαζί αν πάτε

Θα γράψετε αριστουργήματα

Η κιθάρα ακούγεται σαν τενεκές, αν θές βάλε λίγο γκέην με τρανζίστορ γερμανίου ΑΑυστηρά. Κατά τα άλλα, οκ πανκ.

Επίσης, δημόσια καταγγέλω τον trolley που μου γνώρισε τους Mecano. Ποτέ δεν θα είμαι ο ίδιος ξανά.

Dinosp είπε:
Να πάρετε και τον trolley μαζί αν πάτε

Θα γράψετε αριστουργήματα
Ήδη γράφουμε αριστουργήματα φίλος.

Μη κοιτάς που τα διαβάζεις τζάμπα.

trolley είπε:
Ήδη γράφουμε αριστουργήματα φίλος.

Μη κοιτάς που τα διαβάζεις τζάμπα.
Ωχ ναι. Διορθώνω. Θα γράψετε πολλα νέα αριστουργήματα  :)

Πολύ γουστόζικο.

Ναι, η κιθάρα είναι λίγο πίσω (αλλά σιγά μη κλαύσωμε). Μπράβο.  :)

Δε με ικανοποιεί η κιθάρα (ενώ παίζει μόνη) από πλευράς παρουσίας. Χεστήκαμε, θα μου πεις.  :D Εννοώ ότι την περίμενα να μη ξεκινάει επειδή έγραφε™. ;D

Μπορεί βέβαια να λέω ό,τι νά'ναι, ειδικά αφού το όργανο είναι ιδιαίτερο και λογικά θα έχει περιορισμούς που δε γνωρίζω.

Περιέργως αυτή η λίγο "άδεια" αίσθηση υποχωρεί όταν μπαίνει το ακκορντεόν, ενώ αν όσα έγραψα είχαν βάση θα έπρεπε να σε σκεπάζει τελείως. Μάλλον θέλω κι άλλες ακροάσεις. Θα επιμείνω.

Και εννοείται ότι μου έλειψε λίγη δίκαση.  :D ;D

Επειδή κάποια στιγμή είπες κάτι για καζανάκια στον Ατρεου και για πωπούς σε μένα και δεν το λέω για να μαλώσω τον άνθρωπα που έγραψε πως χ@στήκαμε, απλά η άδεια δίνεται ποιητικά και όχι στο κοινό δημόσιο λόγο.

Φιλικά προς κάθε κατεύθυνση 

samy paraga είπε:
Επειδή κάποια στιγμή είπες κάτι για καζανάκια στον Ατρεου και για πωπούς σε μένα και δεν το λέω για να μαλώσω τον άνθρωπα που έγραψε πως χ@στήκαμε, απλά η άδεια δίνεται ποιητικά και όχι στο κοινό δημόσιο λόγο.

Φιλικά προς κάθε κατεύθυνση 
Αν και είμαστε λίγο off topic να πω ότι μου αρέσει το σχόλιό σου. Δείχνει ότι οι καλλιτέχνες στο NOIZ δεν έχουν χεσμένο το κοινό τους  :)

Εγώ πάλι δε κατάλαβα τίποτα.  ???

Earendil είπε:
Εγώ πάλι δε κατάλαβα τίποτα.  ???

Ούτε εγώ...

Είναι επειδή δεν έχετε μελετήσει Paraga™  

Γράφω κι εγώ:

Λεπόν το άκουσα το άσθμα και λέω το ντιν ντιν το κιθαρικό με βρίσκει μέσα και σύμφωνο. Και ο ακορδέο μπαίνει και δίνει τα δέοντα όταν πρέπει και δένει το προζύμι. Ντάααα φςςς παλιατζούρα. Γύφτοι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back