Ήγγικεν η ώρα...

την εν ιωσα την αναγκη, να ανεβασω κατι, με 100 % σεβασμο στο Montage M πανω απο ολα,,,!!! (πλακα κανω,
Εγω εχω επιτεθεί στο MONTAGE με κομμάτια και νε λόγια. Και το σέβομαι και δεν το σέβομαι. Τι είναι? Παπάς είναι να το

σεβόμαστε... υποχρεωτικά. ???

Και θα του κσνω και άλλη επίθεση στο μέλλον. 

Δεν μπορώ να ακούσω τώρα το mp3?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πρεπει να το σεβομαστε το Montage, M.

Και τον Waterfall πρεπει να σεβομαστε, σαν παπα!!!!! γιατι; γιατι φιλε, το Πηρε. Αν το επαιρνε αλλος, θα τον σεβομασταν κι αυτον. Αλλα το πηρε ο Wat/fall. Και οτι και να κανουμε, αυτο δεν αλλαζει!

to mp3 ειναι ενα, εμπρακτο καλοριζικα, μια ευχη, μουσικη!!! που, και παλι. Πολοι ειπαν θα ανεβασουμε κλπ κλπ, το θεμα παγωσε. Εγω ανεβασα! προσοχη. Να ειναι μεσα στο πνευμα του θρεντ & το ολο κλιμα! αυτος ηταν ο σκοπος μου

Ένα ευχετήριο από Moog να του γράψετε είναι τα αγαπημένα του ???

όταν πήρα το OASYS 88 με το MOOG VOYAGER  δεν με σεβάστηκε κανείς...για αυτό έπεσε και το ξύλο της αρκούd@ς..(εποχή Noiz version 1)...

Όταν ήρθε το Vsynth GT, εντάξει, έπεσαν μερικά κύριε Κώστα...

Kronos 2 δεν πήρα ποτέ...γλύτωσα. :-)

οι παλιοι ηταν λιγοτερο σεβαστικοι!

οι νεοι σημερα ημαστε ανθρωπιστες και ευγενεις!

σημερα,αν επαιρνες καποιο, μοντερνο και τεχνολογικα προηγμενο workstation,  μεχρι και απο τη καρεκλα τους θα σηκωνοντουσαν για να κατσεις!!!!!!!!!!

πρεπει να το σεβομαστε το Montage, M.

Και τον Waterfall πρεπει να σεβομαστε, σαν παπα!!!!! γιατι; γιατι φιλε, το Πηρε. Αν το επαιρνε αλλος, θα τον σεβομασταν κι αυτον. Αλλα το πηρε ο Wat/fall. Και οτι και να κανουμε, αυτο δεν αλλαζει!

to mp3 ειναι ενα, εμπρακτο καλοριζικα, μια ευχη, μουσικη!!! που, και παλι. Πολοι ειπαν θα ανεβασουμε κλπ κλπ, το θεμα παγωσε. Εγω ανεβασα! προσοχη. Να ειναι μεσα στο πνευμα του θρεντ & το ολο κλιμα! αυτος ηταν ο σκοπος μου
Θα ανεβάσω ένα εγώ που δεν μπορεί να γραφτεί με MONTAGE και θα επιτεθω στο MONTAGE από ζήλια.. Από λύσσα γιατί θέλω να το έχω και ας μην το χρειάζομαι, αλλα είναι εργαλείο, ωρέ τι θα του έκανα, θα του άλλαζα τα φώτα αλλα είμαστε και γέροι ?και μας παίρνει ο ύπνος το βράδυ πια μετά από εξουθενωτικη μέρα εργασίας και άλλων υποχρεώσεων έναντι τέκνου κλπ.  Που μυαλό για παραγωγή, για μελέτη. Εγω δεν τη παλεύω πια. Βλέπω άλλους που το παλεύουν και μόνο που τους βλέπω, κουράζομαι ???

Άτιμο Montage, ζήλια ψώρα ???

12 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Dell Precision Workstations.

VAST, AWM2, FM, Sampled based-subtractive hi-integrated analog modelling convolution effects, wavetable linear algorithmic όλο τα ίδια και τα ίδια ο Μανωλιος, αλλιώς. ?

ναι πες μας τωρα οτι δε σ'αρεσουν!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνο τα KORG μου άρεσαν. ? To 2003 και μετά μου άρεσαν αυτά, το V-synth και όλα τα VST ???

Ωραίος. Βάλε και ένα lush reverb (με χρόνο σβησίματος 35 λεπτά) και είσαι jet.?
Με τι synths το έπαιξες? Αναλογικούρα μού μύρισε.?

Τι ημαστε, τιποτα υλιστες, που ενδιαφερονται μονο για γκατζετ καθε ειδους;;;
Φυσικά και είμαστε!✌️

όταν πήρα το OASYS 88 με το MOOG VOYAGER  δεν με σεβάστηκε κανείς
Για το Oasys προσωπικά δεν το ήξερα. Για το Voyager τώρα, πάλι καλά που δεν άκουσες και τίποτα Γαλλικά? (και θα είχαν και δίκιο...?).

Και τον Waterfall πρεπει να σεβομαστε, σαν παπα!!!!!
Έτσι.? Άσε που έχω και οικογενειακό παρελθόν με παπάδες, στη φωτό παρακάτω ο παππούς μου.☦️??

image.png

Μετανοείτε VSTάδες!?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back