Άμα μου το δώσει εμένα, θα το κάνω πυραυλοκίνητο, θα φτιάξω συνθέσεις και θα σολάρω πάνω και θα ντράπει και ο Jordan Rudess, θα τα παρατήσει ? Προς το παρόν γύρισα από την μπύρα που πήγα να χαλαρώσω γιατί είχα χειρουργείο που γύρισα από τον Νακα,Μια απο αυτες θα σου'παιρνα, (πιο συγκεκριμενα την MG12XU! αυτη μ'αρεσει!) αλλα εδω απερριψες κοτζαμ συνεταιρισμο!!!!!!!!!! (50/50 το Montage M) που σου ειχα προτεινει!!!!!
και το M soft, στο Γιατρο ηθελες να το δωσεις!!!!! οποτε; γιατι να σου τη παρω;;;;;!!!!!!!!!!
Οχι πως ειχες αναγκη εξτρα χρηματοδοτησης φυσικα ετσι; τα εχουμε πει και εγω μαζι σου ειμαι! εδω πηρες τοσα πραγματα οσο 2 οικοπεδα στην Ιστιαια! μια κονσολιτσα θα τσιγκουνευοσουνα;!!!!!
anyway, καλη κι η Behringer! θα τη βγαλει τη δουλειεα!
Συμφωνώ, ο ασθενής οφείλει να μπει εις τη χειρουργική κλίνη, ο Γιαμάχας τα βγάνει σκάρτα, ημείς θα τον θεραπεύσομεν, χρειάζεται ολίγον γύψον δια να γίνει ανώτερος των Βου. Σου. Του. και θα γίνειΦέρτε το Montage να το ανοίξουμε να το δούμε από μέσα πως είναι. ?
Αίσχος, αυτά θέλουν μία ψηφιακή κονσόλα, π.χ. τύπου MIDAS M32, πράγματα που αρμόζουν μεταξύ τους.
Μπορεί - ίσως δηλαδή να είναι και ψυχολογικό το θέμα
δουλεύει τώρα, το βλέπω και από τα VST που κινεί τα bend τους και φαίνεται η κίνηση στην οθόνη. Νερό, γιατί έχανε εδώ και λίγο καιρό και εκτός ότι μου έσπαγε τα νεύρα μου χάλαγε και το παίξιμο. Σε κάνα δυο κομμάτια που είχα γράφει, διόρθωνα στον editor το bend σε κάποια σημεία στο midi track που έφευγε. ? Άμα δω πως το ξανακάνει και θέλει αλλαγή το ποτενσιόμετρο, γιατί τώρα με το καθάρισμα και το σφίξιμο λίγο, έστρωσε, αν ξαναχαλάσει θα επιστρατεύσω τα μεγάλα μέσα?να το παρακολουθείς
Αυτή ωραία είναι, να μου την πάρετε, να βάλω και ένα συρτάρι απο κάτω να βγαίνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. ?Καθόλου αίσχος, ξέρω τι αγοράζω, τα συγκεκριμένα δεν τα έχω τυχαία. Σιγά μην αγοράσω και καμιά Euphonix επειδή πήρα Montage.?
Προβολή συνημμένου 48557
Ας σε τη πάρουν και φώναξε με να της περάσω 4 τρυπανόβιδες να σε βάλω το συρτάρι δωρεάνΑυτή ωραία είναι, να μου την πάρετε, να βάλω και ένα συρτάρι απο κάτω να βγαίνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. ?
Έμα ρε φίλε, είναι δυνατόν τέτοιο θηρίο που έχει μια περιουσία και για τέτοια δουλειά να μην του έχουν βάλει μέχρι και θήκες για το φραπε, κανα τασάκι, το νερό. Πως θα μερακλώσει για να δουλέψει ο μάστορας. ?Ας σε τη πάρουν και φώναξε με να της περάσω 4 τρυπανόβιδες να σε βάλω το συρτάρι δωρεάν
Μη φοβού, θα φέρω σφυρί καλέμι, πρόκες και όλα τα χρειαζούμενα και θα στο σιάξω το μηχάνημα να κελαιδάειΈμα ρε φίλε, είναι δυνατόν τέτοιο θηρίο που έχει μια περιουσία και για τέτοια δουλειά να μην του έχουν βάλει μέχρι και θήκες για το φραπε, κανα τασάκι, το νερό. Πως θα μερακλώσει για να δουλέψει ο μάστορας. ?
Πάμε να του πάρουμε το Montage. Θα του ζητήσουμε λύτρα, θα του στέλνουμε βιντεο να βγάζουμε πλήκτρα με την τανάλια και του τα ταχυδρομούμε ένα ένα, μέχρι να πληρώσει. ?Μη φοβού, θα φέρω σφυρί καλέμι, πρόκες και όλα τα χρειαζούμενα και θα στο σιάξω το μηχάνημα να κελαιδάει