Είναι το Thomann safe?

george210

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΟΜΑΝΝ ΜΕ VIZA SILVERSTAR (ΑΓΡΟΤΙΚΗ) ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΜΑΙΛ ΣΕ GREEKLISH ΚΑΠΟΙΟΣ GEORGE ANGELOPOYLOS ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ...ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΡΚΕΙ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ετσι ειναι το συστημα, και σε μενα ετσι εκαναν ..Πάντως μη φοβάσε ειναι ολα OK!

Φίλε George210,

Ζητάνε φωτοτυπία της κάρτας και κάποιου πρόσφατου λογ/μου σου, ώστε να διασφαλίσουν ότι είναι όντως δική σου η πιστωτική και δεν έκλεψες πχ το νούμερο μέσω internet. Το ίδιο έγινε και σε μένα, κανένας λόγος ανησυχίας :D

Καλή αγορά :wink:

Και ο Γιώργος είναι ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

Scan-αρε την πιστωτική και κρύψε τα μεσαία νούμερα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δουν τα πρώτα 4 και τα τελευταία 4 για να επιβεβαιώσουν μεγάλες παραγγελίες (νομίζω άνω των 700 ευρώ...)

;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια χαρά παιδιά ,μπορεί κάποιος να μου πει αν παραγγείλεις κάτι απο Thomann αν σου κόβουν τιμολόγιο..

(Ξέρω οτι θα μπορούσα να ρωτήσω τους ίδιους αλλά τετοια ωρα ειναι δύσκολο)

:roll:

Δεν έχει έρθει ποτέ εκτός από το χαρτι του ταχυδρομείου κάτι που μοιάζει απόδειξη ή τιμολόγιο , μάλον πρέπει να συνεννοηθείς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για κάτι τέτοιο, και επειδή είναι άλλη Χώρα (ας είναι της Ενωσης) δεν ξέρω τι υσχύει για την Ελληνική Εφορία, αν δηλαδή το κάνουν δεκτό ως έξοδο, (ή χρειάζεται συστηματικές εισαγωγές για να τα δικαιολογούν, δηλαδή να έχεις δηλώσει ότι κάνεις εισαγωγές από συγκεκριμμένα κράτη) θέλει πάντως ψάξιμο :roll:

Ολα τα δεματα συνοδευονται απο αναλυτικο τιμολογιο/δελτιο αποστολης.

σωστα , και αμα θελεις σου το στελνουν και σε .pdf (εμενα ου φανηκε χρησιμο)

Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?

μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:

Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:

Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία ! :)

Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:

Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα......αν και εμενα απο την μερα που μου τα στειλανε μου ηρθανε σε 2 μερες .....συνολικα 15 μερες ομως μετα την παραγγελια γιατι αργησαν παρα πολυ να παρουν τα λεφτα!

Εμένα έκαναν 2 βδομάδες χωρίς τέτοιες καθυστερήσεις :?

Δουλειά των ΕΛΤΑ;;

ακριβως απο 7 εως 50(!!!!) μερες (μια φορα παρελαβα 2 Μαρτιου δεμα που "καθονταν" στο τοπικο μου γραφειο απο το Γεναρη :twisted: )

Να ρωτήσω και εγώ κάτι (δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από τον Τόμαν). Ο Τόμαν δεν δίνει τη δυνατότητα αποστολής με UPS ή άλλο παρόμοιο φορέα; Είναι υποχρεωτικό να περιμένει κανείς τα ελληνικά ταχυδρομεία; Το ξέρω ότι για κιθάρες, πιάνα και άρπες δεν συμφέρει κάτι τέτοιο (λόγω του βάρους) αλλά για καμιά κονσολίτσα ή λογισμικό (που θα ενδιέφερε εμένα) δεν θα ήταν καλύτερη η UPS;

Ενημερώστε με παρακαλώ.

Ρε παιδιά παρακολουθώ την συζήτηση από μακριά, αλλά...

Δεν είναι δυνατόν για κάθε τι που δεν πάει ρολόι να φταίνε όλοι οι άλλοι κρίκοι της αλυσίδας μόνο. Τα ταχυδρομεία οι μεταφορικές, τ' αεροπλάνα κλπ, κλπ.

Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα.

Δεν θα επεκταθώ.

Απλά επιστώ την προσοχή σας.

Κανείς μας δεν πρέπει να βάζει το χέρι του στη φωτιά για κάποιον άλλον.

Και θα έλεγα ότι αν δεν ελέγχονται όλοι οι έμποροι με όποιοδήποτε τρόπο μπορεί να γίνει αυτό πχ μέσα σε αυτό το forum, μπορεί να βρεθούμε προ δυσαρέστων εκπλήξεων.

Γι αυτό αν κάτι πάει στραβά το φωνάζουμε εδώ.

Και όσο καλός μπορεί να είναι ο Γιώργος στο εν λόγω μαγαζί, να θυμάστε ότι δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι (managers κλπ) εκεί είναι το ίδιο.

Φυλάμε τα ρούχα μας για νά'χουμε τα μισά.

Δεν θα επεκταθώ.

Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα, μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι!

Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο!

Δεν θα επεκταθώ.

Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα' date=' μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι!

Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο![/quote']

Συμφωνώ και γω με τον elavd!

τελικα πηρε 10 εργασημες μερες στα ΕΛΤΑκαι (...η παγιδα) παραλαβη μονο 10-2

Trending...

Νέα θέματα