ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΤΡΙΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ STOCKΑΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΔΩ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΦΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΑΝ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΩΒΙΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πολύ ωραίες οι παρατηρήσεις σου και θα ήταν ακόμα πιο ωραίες αν είχαν έστω και μια ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ σχέση με την πραγματικότητα!
Καταρχήν με εξαίρεση κανα δυό μαγαζιά ΕΙΝΑΙ όλοι οι έμποροι απατεώνες,με την έννοια ότι πουλάνε ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ !
Οι ΜΕΓΑΛΟΙ αντιπρόσωποι στην Ελλάδα αγοράζουν ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΜΕΣ που αγοράζει ο THOMANN απο τα διάφορα εργοστάσια (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ,ΔΑΣΜΟΙ,ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ).Γιατί λοιπόν πουλάνε 30% ακριβότερα?
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: θέλουν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι!
Δεύτερον:
η ΠΟΙΚΙΛΙΑ που προσφερουν τα εγχώρια μαγαζιά είναι της πλάκας (και αυτό το λέω επιοικώς...) πηγαινε να βρείς κιθάρα και θα δεις μόνο strat & Les Paul θα βρείς...
Οσον αφορά τις "τιμές μετρητοίς" συγνώμη αλλά ΠΟΤΕ καμμια τέτοια τιμή που μου έκανε "χαριστικά" ο αντ/πος δεν κατάφερε να φτάσει την online τιμή.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 10ΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!
Δεν θα πληρώνω εγώ τα κερατιάτικα του καθε (αγενούς) μαγαζάτορα.
Οποτε έχω επικοινωνήσει με online store μου έχουν φερθεί με ευγένεια και υπομονή και όχι σαν κάφρο όπως φέρονται οι περισότεροι (σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις) "καταστηματάρχες" στην Αθήνα...
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Α Κ Ρ Ι Β Ο Τ Ε Ρ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΓΥΡΙΖΟΥΝ!!
Τα πράγματα είναι απλά ισχύουν και εδω οι βασικοί κανόνες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ αγοράς:
όπως έχω σταματήσει εδω και τρία χρόνια να κάνω διακοπες στην Ελλάδα και προτιμώ την Ευρώπη , την Ασία και την Αμερική ΓΙΑΤΙ ΕΙΝAΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ έτσι αγοράζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ONLINE !
και όπως πάνε τα πράγματα ή θα συμορφωθούν οι εγχώριοι καννίβαλοι-επιχειρηματίες (σε όλους τους τομείς) που κατακλέβουν τον Ελληνικό λαό ή βλέπω να τα κλείνουνε τα μαγαζάκια τους... :twisted: