Επανέρχομαι δριμύτερος και ξεθάβω για έξτρα ερώτηση, γιατί πάσχα έρχεται, δώρο παίρνουμε απ'την δουλειά (αααααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) και εκτός από μικρόφωνο ψάχνω -άμεσα- νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Πριν από ενάμιση περίπου μήνα το'κοψα εντελώς το ρημαδιασμένο το αναλογικό με την λυχνία και ατμίζω λάικ ε μπάους μ'ένα φτηνιάρικο AIO που πήρα δοκιμαστικά. Το θεματάκι είναι όμως ότι την έκανε την δουλειά του άψογα και απ'την πρώτη μέρα ακόμα δεν μου'λειψε η λάμπα.
ΟΜΩΣ, έχει και τα κακά του. Φτύνει πράμα αρκετά, κατεβάζει υγρό με το λίτρο χωρίς να το'χω πιπίλα, ζεσταινεται υπερβολικά πάλι χωρίς να το'χω πιπίλα και γενικώς θεωρώ πως είμαι για νέα αγάπη.
Τι θέλω: Το ίδιο χτύπημα (throat hit

που μου δίνει το AIO. Το πρόβλημα. Δοκίμασα πράμα, σχετικά ακριβό (για τα δικά μου δεδομένα) και δεν μου έδωσε αυτά που μου δίνει το AIO, με το δικό μου υγρό μάλιστα. Δοκίμασα το alien kit της smok, nautilus 2 μ'ένα mod δεν θυμάμαι τι, ένα evo και κανα-δυο ακόμα που επίσης δεν θυμάμαι.
Γιατί δεν μου έκαναν κούκου. Ήταν όλα υπερβολικά "αεράτα" κι επειδή είμαι ακόμα καρακαπνιστής στην ψυχή απ'ότι φαίνεται, θέλω πιο "σφιχτό" τράβηγμα και φυσικά το θέλω το throat hit (χρησιμοποιώ το ένα και μοναδικό υγρό που μου'κατσε εξ'αρχής, 12άρα νικοτίνη).
Απ'όοοοσα δοκίμασα, ο πωλητής επέμενε να πάρω τον ναυτίλο 2 με το μικρό 85άρι alien mod της smok. Εγώ επιμένω πως ο ναυτίλος ΔΕΝ μου έκανε καθόλου κούκου. Το μοναδικό κούκου ήταν με το νταμάρι alien, που όμως ήταν επίσης υπερβολικά αεράτο και ντουμανερό (sic) αλλά χωρίς το χτύπημα. Σε όλα για να το "νιώσω" έφτασα να κλείνω εντελώς την ροή αέρα, πράγμα που φυσικά τα'κανε να ζεματάνε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Έξτρα δωρεάν λεπτομέρειες. Είμαι 50-50 MTL-DL με το AIO. Οι DL τζούρες με "κρατάνε" περισσότερο για να μην το'χω πιπίλα, μ'αρέσουν όμως κι οι MTL και το παίζω δίπορτο.
Οπότε, τι κάνουμε σύντροφοι;
εδιτ: μιλάμε για συνολικό μπάτζετ κανα κατοστάρι all inclusive (δηλαδή μαζί με μπαταρίες & φορτιστή). Αν είναι και πιο κάτω ακόμα καλύτερα.