- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους. Πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα την ηλεκτροακουστική Martin 00CXAE.Τοτε μου την έδωσαν με 11αρες χορδές, αλλά σύντομα τις άλλαξα σε 10άρες γιατί με βόλευαν καλύτερα.Η κιθάρα γενικά από ήχο είναι αστέρι, όμως το πρόβλημα είναι οτι με 10αρες χορδές τρίζει. Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας:
i) Αν αλλάξω χορδές και βάλω πχ 12άρες το πρόβλημα θα διορθωθεί?
ιι)υπάρχει περίπτωση απο την απευθείας αλλαγή από 10αρες σε 12αρες το μπράτσο να γίνει σα "σίγμα τελικο" ή δεν θα υπάρχει πρόβλημα?
ιιι)Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και πρέπει να την πάω για ένα γενικό setup?
iv)μήπως λέω μ****ιες?!!!!! :lol:
Η κιθάρα έτριζε λίγο και με τις 11αρες τότε που την πήρα, όμως όχι τόσο πολύ, σε βαθμό που δεν ενοχλούσε καθόλου.
Πάντως από όσο την έχω ψαχουλέψει το τρίξιμο προέρχεται από την επαφή των χορδών όταν πάλλονται, με τα τάστα.
Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!
ΥΓ. Sorry για το μεγάλο ποστ
i) Αν αλλάξω χορδές και βάλω πχ 12άρες το πρόβλημα θα διορθωθεί?
ιι)υπάρχει περίπτωση απο την απευθείας αλλαγή από 10αρες σε 12αρες το μπράτσο να γίνει σα "σίγμα τελικο" ή δεν θα υπάρχει πρόβλημα?
ιιι)Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και πρέπει να την πάω για ένα γενικό setup?
iv)μήπως λέω μ****ιες?!!!!! :lol:
Η κιθάρα έτριζε λίγο και με τις 11αρες τότε που την πήρα, όμως όχι τόσο πολύ, σε βαθμό που δεν ενοχλούσε καθόλου.
Πάντως από όσο την έχω ψαχουλέψει το τρίξιμο προέρχεται από την επαφή των χορδών όταν πάλλονται, με τα τάστα.
Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!
ΥΓ. Sorry για το μεγάλο ποστ